Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 2.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Päivän pitäisi planeettojen aseman perusteella edetä verkkaisesta kiihtyvällä tahdilla intensiivisempään suuntaan. Illemmalla näyttäisi olevan puhetta tai viestintää tulossa kovalla vyöryllä, tai sitten olet tarmokkaana tarttumassa toimeen tai keveään liikuntaharrastukseen. Tunnet olosi kauniiksi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Koska kuu ja Merkurius ovat kaksosissa, monen mieli haikailee erilaisten asioiden perässä, ei vain yhden. Sinunkin kohdallasi tätä on tiedossa, vaikka yleensä valitset selkeän kohteen. Tavarapaljoutta voi olla näköpiirissä, ehkä kirpputorilla tai markkinoilla. Tunneasia jää taka-alalle.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Voit olla nyt jonkin aiheen keskiössä, välittäjänä kahden tahon välillä tai mukana kaupanteossa tai laatimassa nopeasti kirjoitusta. Tahti näyttäisi kiihtyvän iltapäivällä, kun Venus siirtyy aloitteelliseen oinaan merkkiin, mutta olet sujut tämän rytmin kanssa. Lämpimiä tunteita on mukana paikoissa, joissa on paljon ihmisiä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ehkä kaipaat jo lepoa viimeaikaisten vaiheiden jälkeen, kun olet joutunut muuttamaan kurssiasi tai tottumaan uusiin ajattelutapoihin. Sinulle voi tarjoutua tilaisuus vetäytyä paikkaan, jossa on kaipaamaasi menneisyyden havinaa. Eniten iloa tarjoutuu museosta, kirjallisuudesta tai rauhallisesta keskustelusta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Ilmapiiri muuttuu suotuisaan suuntaan, ja koet jälleen helpoksi lähteä mukaan ryhmään, suunnitteluun ja verkostoihin. Vaivattomuuden ohella jokin talousasia tai salamyhkäinen seikka pitää vielä kiinni, etkä koe sopivaksi tuoda kaikkea yleiseen tietoisuuteen. Yhteydenotto kaukaa säväyttää!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Työn saralla saattaa olla enemmän vipinää kuin aavistit, ja on mahdollista, että kamppailet aikataulujen kanssa tai joudut pyörimään ympäri mantuja. Toiset aktivoivat sinua näinä aikoina moneen suuntaan, ja kanssakäyminen on usein hyvin tunnepitoista. Koetko tarvetta salata ihastumista?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla on nyt parin päivän ajan hyvät mahdollisuudet saada eteenpäin tavoitteitasi, joihin liittyy ulkomaansuhteita, esilläoloa tai jonkinlaista oikeuksien ajamista. Olet julistavalla mielellä ja saat vastakaikua. Ennen kaikkea, matkajalkaa alkaa väpättää viimeistään nyt, joten lähde haluamaasi kohteeseen!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Elämääsi tulee hiukan enemmän seikkoja, joihin liittyy monimutkaistakin sumplimista tai talouden saattamista tasapainoon, mutta näitä asioitahan sinä et pelkää. Alatko kaivata arkeesi enemmän kauneutta? Jos niin, etsi jotain värikästä työympäristöösi. Mahdollisuuksia riittää vielä romantiikan saralla!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tilanne ei näytä kohdallasi rauhalliselta, vaan päinvastoin nyt ja lähipäivinä tekeminen on hektistä, nopearytmistä ja paljon asioita on hoidettava pois alta. Kotiin tai perheeseen liittyvissä seikoissa jokin kohta näyttää ratkenneen, mutta huomiosi kohdistuu näihin asioihin vielä jonkin aikaa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Työn sektorillasi on sellaisia planeettavaikutuksia, jotka puskevat keskittymään huolella, tarkistamaan ja peruuttamaan tarvittaessa. Pidä tämä mielessä, äläkä yritä valloittaa suuria areenoita. Hoidat hyvin asiaa, jossa täytyy tehdä pientä matkaa tai sitten se liittyy liikuntaharrastukseen.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Mitä todennäköisimmin olet erittäin hyvällä mielellä ja suoritat työsi siksi kuin tanssien tai ainakin huumoria tai kohteliaisuutta unohtamatta. Ehkä useat näkevät sinut ilopillerinä ja olet enemmän esillä jossain tilanteessa. Venus siirtyy aloitteelliseen oinaaseen, mikä parhaimmillaan rohkaisee ottamaan ensimmäisen askeleen.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kohdallasi kiinnostus käsin kosketeltaviin asioihin vahvistuu, ja se voi ilmetä tarpeena selailla värikkäitä luetteloita tai katsella erilaista tilpehööriä tai monenlaista kukkaloistoa. Värikkyys ja moninaisuus voivat tulla eteesi myös kodin piirissä, ehkä myös kutsumattomien vieraiden muodossa.

X