Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 2.9.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos
Aurinko, Merkurius ja Mars tekevät tiukkaa stelliumia Neitsyen merkissä syyskuun ensimmäisen viikon alkaessa. Vauhtia ja energiaa on jaossa valtavat määrät, mutta ei ihan mihin tahansa sooloiluun. Työntövoima toimii parhaiten selkeästi suunnattuna johonkin sinua palvelevaan tarkoitukseen.

Oinas

Tiedät, että joku tärkeä ratkaisu tai kannanotto tulisi toteuttaa joko heti tai ei sitten ollenkaan. Hoida homma kotiin välittömästi ja jää sitten rauhassa ihmettelemään, kuinka helposti asiat lopulta järjestyvät. Tässä ajassa on niin vahva lataus, ettei sinulla voi olla mitään todellista pelättävää.

Härkä

Tämän jakson aikana ei kannata jarrutella, vaikka elämä veisi välillä liiankin kovalla vauhdilla, sillä nyt innostus ja iloisuus ovat tienviittoja menestykseen kaikessa mihin päätät lusikkasi tuupata. Muut kyllä osaavat varoitella, mutta he eivät tiedä mitään näkymättömistä voimistasi.

Kaksonen

Ellet jossain elämäsi tilanteessa pääse toteuttamaan todellista luovuuttasi, niin tämä aika tulee varmasti näyttämään, mistä elämänalueesta on kysymys. Vaikeudet kasaantuvat kaiken rutiinihomman ympärille niin tiukasti, ettei mistään tule lopulta yhtään mitään. Ota ajoissa oppi onkeesi.

Rapu

Sinulla on sisäistä voimaa ja varmuutta itsellesi tärkeissä asioissa ja nyt jos koskaan kannattaa ryhtyä tekemään totta unelmistasi. Aloittaminen riittää aivan loistavasti, sillä positiivinen lataus kyllä säilyy loppuun saakka, vaikka siihen menisi useampia kuukausia.

Leijona

Energiaa on liikkeellä suuria määriä ja sinullekin liikenee melkoinen annos, mikäli uskallat seurata aidoimman innostuksesi osoittamaa tietä. Juuri nyt on aloittamisen kannalta suotuisa hetki, vaikka et sitä pysty millään ulkoisella keinolla itsellesi todistamaan. Miksi luet tätä, ellet luota lukemaasi?

Neitsyt

Energiasi ovat nyt ehdottomasti huippulukemissa. Älä epäröi lähteä toteuttamaan hurjimpiakaan unelmiasi. Tänään kaikki on sinulle mahdollista. Aurinko ja Mars tekevät yhtymää merkissäsi ja juuri nyt olet tekemässä jotakin hyvin merkittävää aloitusta jollekin kahden vuoden projektille elämässäsi.

Vaaka

Tänään on erittäin energinen päivä. Käytä omaa luovuuttasi kaikessa mitä tänään teet ja anna innostuksen ohjata askeleitasi uusiin paikkoihin, miettimättä lainkaan tilanteen tai tilaisuuden hyötynäkymiä. Elämä tarjoaa tällä kertaa salattuja mahdollisuuksia innostuksen muodossa.

Skorpioni

Tänään on voimapäivä, jolloin sinullakin on mahdollisuus viedä omia asioitasi menestyksekkäästi eteenpäin. Älä epäröi vaan pistä toimeksi. Aurinko ja Mars tekevät yhtymää sekstiilissä merkkiisi ja tällaisena aikana on uskallettava toimia ilman sen kummempaa suunnitelmaa.

Jousimies

Ole sitä varovaisempi mitä kiireisemmältä tämä päivä tuntuu, sillä kaikenlainen hosuminen on nyt terveydellesi vaarallista. Koeta rauhoittua, vaikka mielesi kuinka yrittäisi hoputtaa sinua. Sinulla on paljon energiaa ja se on osattava suunnata siihen sinulle nyt tärkeimpään kohteeseen, eikä minnekään muualle.

Kauris

Aurinko ja Mars kolmiomerkissäsi pitävät elämääsi nyt uudenlaista vauhtia. Uskalla päästää jalkasi jarrulta ja katso, mitä elämä sinulle tarjoaa. Luovuutesi on kokonaan sinulle merkittävien pyrkimysten palveluksessa, eikä kukaan tule asettumaan tiellesi. Purjeet kannattaa nostaa silloin, kun tuulee sopivasti.

Vesimies

Joku haasteellinen ja vaikea ratkaisu on nyt edessäsi. Älä mieti liikaa muiden tilannetta, sillä vain omalla päätökselläsi korjaat täyden potin. Ajan laatu vaatii sinua luottamaan omaan ideaasi ja omaan tapaasi toteuttaa sitä. Kukaan ei pysty nyt katsomaan asiaa sinun kannaltasi, kuten kommenteista voit havaita.

Kalat

Paine saattaa jotkut mieltäsi askarruttaneet asiat päätökseen on suuri, mutta vastoinkäymisten suma vaanii heti nurkan takana. Tämä aika ei hyväksy sinulle vastenmielistä tekemistä ja siksi hallussasi oleva voima on osattava kohdistaa oikealla tavalla. Ei siihen mitä pitäisi tehdä, vaan siihen mitä haluat tehdä.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X