Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 20.1.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Saturnuksen ja Pluton voimalataus elää edelleen yllämme ja kaikissa uusissa hankkeissa on alkukantaista luonnonvoimaa valtavina määrinä. Omiin ideoihin kannattaa luottaa tällä viikolla ihan täysillä.

Oinas

Luota herkkään vaistoosi, kun mietit, mihin haluat kohdistaa tämän päivän energialatauksesi. Vain mielekäs ja kaikella tavalla hyvältä tuntuva tekeminen tuottaa toivottuja tuloksia.

Härkä

Joku tavallisesta poikkeava tehtävä tai projekti saattaa sekoittaa päiväsi pahemman kerran, mikäli yrität tehdä sen muiden töiden lisäksi. Varaudu siis jättämään joku vähemmän tärkeä homma hoitamatta.

Kaksonen

Ellet pääse toteuttamaan itseäsi mielekkäällä tavalla, niin aggressiivisuus nousee nyt helposti pintaan ja riitaa syntyy täysin aiheettomasti. Muista liikkua harkiten ja rauhallisesti, sillä kiukun keskellä kompasteleekin helpommin.

Rapu

Vaistosi ohjaavat sinua voimakkaasti johonkin tiettyyn suuntaan, mutta ilman mitään selvää systeemiä. Päätä asia kerrallaan, mitä milloinkin olet tekemässä, niin vältät sekasorron.

Leijona

Nyt kannattaa seurata innostuksesi viitoittamaa polkua ja yrittää silti keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Tee mahdollisimman paljon sellaista, mikä tänään sujuu luontevasti ja jätä muu tekemättä.

Neitsyt

Onnettomuus- ja tapaturmariski on sitä suurempi mitä kiireisemmän onnistut tästä päivästä tekemään. Rauhoita siis tietoisesti vauhtiasi ja anna itsellesi lupa keskittyä siihen, mikä on nyt itsellesi tärkeää.

Vaaka

Huomaat joidenkin asioiden sujuvan tänään uskomattoman hyvin. Moninkertaistat menestyksesi, jos pystyt keskittämään energiasi sellaisiin asioihin, joiden tiedät vaikuttavan myönteisesti omaan tulevaisuuteesi.

Skorpioni

Jotkut asiat etenevät tänään liiankin vauhdikkaasti, ja olet vaarassa jopa tipahtaa vauhdista, ellet malta hoitaa loppuun yhtä asiaa kerrallaan. Vältä siis hosumista äläkä anna kenenkään sotkeutua asioihisi.

Jousimies

Pystyt tänään kohdistamaan energiasi hyvin tehokkaasti siihen mitä olet tekemässä, mikäli motivaatiosi on kohdallaan. Kannattaa takoa, kun rauta on kuuma ja elämä kutsuu.

Kauris

Tiedossa on parhaimmillaan hyvin energinen ja vauhdikas päivä, jota ei kannata haaskata pelkkien rutiinien hoitamiseen. Parempaakin tekemistä on nyt tarjolla, sikäli kun sinulla riittää vähänkään seikkailumieltä..

Vesimies

Mikäli sinulla on innostus mukana tämän päivän toimissasi, niin tulet saamaan paljon aikaiseksi. Älä siis jää nyhjäämään ihan koko päiväksi tavanomaisten rutiiniesi kimppuun, vaan ota hetki aikaa myös itsellesi.

Kalat

Liiku varovasti, sillä olet hyvin herkkä koheltamaan ja telomaan itsesi ellet pääse kohdistamaan energiaasi täsmälleen oikeaan suuntaan. Naarmuista ja kompasteluista on syytä ottaa heti opikseen ja tarkistaa suunta.

X