Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 21.12.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tänään ja tällä viikolla elämme ratkaisevia hetkiä ihmiskunnan ja sosiaalisten rakenteiden uudistuessa radikaalilla ja ennen kokemattomalla tavalla. Miten aiot itse osallistua näihin talkoisiin. Mitä olet muuttamassa omassa elämässäsi? Kuinka paljon olet valmis ottamaan vastaan? Tarjolla on mieletön määrä vapauttavaa energiaa kaikille halukkaille.

Oinas

Loistava päivä Sinulle ottaa vastaan Jupiterin ja Saturnuksen yhtymä palkitsevassa sekstiiliaspektissa merkkiisi. Nyt ovat palikat todella kohdallaan minkä tahansa itsellesi tärkeän suunnitelman eteenpäin viemiselle ja entistä vahvemmalle sitoutumiselle omiin päämääriisi.

Härkä

Jupiter ja Saturnus neliössä merkkiisi asettavat Sinut arvokkaaseen rooliin maailmassa tapahtuvan suuren muutoksen konkreettisena toteuttajana. Sinun osuutesi on vapauttaa itsesi juuri tällä hetkellä kaikista ylimääräisistä vastuista ja velvoitteista ja keskittyä aivan täysillä oman juttusi maaliin viemiseen.

Kaksonen

Mielettömän upea onnenpotku Sinulle saadessasi Jupiterin ja Saturnuksen yhtymän osumaan kolmiossa merkkiisi. Nyt on aika laittaa kaikki peliin yhden tai useamman tavoitteesi toteuttamisen puolesta. Keskity täysillä omaan tekemiseesi ja huomaat koko ympäristösi heräävän tukemaan Sinua tavoitteesi toteuttamisessa.

Rapu

Jupiterin ja Saturnuksen osuminen hurjan haasteellisessa ja samalla uskomattoman anteliaassa 150 asteen kulmassa merkkiisi pyytää luottamaan edessäsi siintävään uuteen mahdollisuuteen ja voittamaan pelkosi sen ratkaisevan askeleen ottamiseksi, joka juuri nyt on tarjolla. Olet kosmoksen suojeluksessa. Anna mennä, päästä irti.

Leijona

Anna kylmien väreiden virrata koko kehosi läpi saadessasi merkkisi oppositioon tämän ehdottoman tehokkaan ja onnekkaan planeettayhtymän Jupiterin ja Saturnuksen välillä. Maailman suuri muutos heittää Sinulle haasteen unohtaa kaikki muut ihmiset ja asiat oman fokuksesi keskittämiseksi puhtaasti oman juttusi ja oman elämäsi edistämiseen.

Neitsyt

Mikä ikinä mahdollisuus siintää tällä hetkellä silmiesi edessä, niin juuri nyt Jupiterin ja Saturnuksen tehdessä kvinkunssi aspektia merkkiisi, on Sinun hetkesi tehdä yksi elämäsi suurimmista valinnoista. Vala itsesi täyteen rohkeutta ja voita alitajuinen turha pelkosi lopputuloksesta. On aika hypätä menestyksen ja onnellisuuden kelkkaan.

Vaaka

Hiphurraa ja aika laittaa elämäsi menestyksekkäästi uusille hohtaville raiteille tämän maailmaa suuresti muuttavan yhtymän osuessa merkkiisi palkitsevassa kolmioaspektissa. Mikä ikinä Sinua nyt vetää puoleensa, niin hyppää mukaan sata lasissa. Kosmoksen voimat ovat tukenasi ja olet menossa aivan varmasti oikeaan suuntaan.

Skorpioni

Elämme valtavien muutosten aikaa Jupiterin ja Saturnuksen yhtymän hetkellä. Sinulle tämä kuvio tuo tullessaan mahdollisuuden vapautua tarpeettomista velvoitteista ja ohjata epäröimättä kaikki liikenevä energia täysin itsekkäästi oman päämääräsi toteuttamiseen. Uskalla hetkeksi unohtaa kaikki muut ja keskity vain itseesi. Palkkio tulee olemaan uskomattoman ihana.

Jousimies

Ihmiskunnan elämää ja suuntaa ratkaisevasti muuttava Jupiterin ja Saturnuksen yhtymä osuu merkkiisi aivan ihanassa sekstiili-kulmassa, joka antaa juuri Sinulle käyttöösi kosmoksen kollektiivisen energian päämääriesi saavuttamiseksi. Paina siis rohkeasti turbonappi pohjaan ja heittäydy siihen kaikkein omimpaan juttusi mitään tai ketään pelkäämättä.

Kauris

Jupiterin ja Saturnuksen osuessa viereiseen merkkiisi, kuuluu Sinun osuuteesi maailman muutoksessa tehdä joku ratkaiseva käännös itsellesi otollisempaan suuntaan. Mitä ikinä korjattavaa löydät nyt omasta tilanteestasi, niin tänään ja tällä viikolla siihen kannattaa satsata aivan satasella. Tulokset valuvat laariisi vuosikymmenten ajan.

Vesimies

Tänään on äärimmäisen tärkeä päivä elämässäsi Jupiterin ja Saturnuksen tehdessä yhtymää merkissäsi. On aika aloittaa jotain uutta ja kestävää omaan intohimoosi perustuen. Tämä on suuri mahdollisuutesi käynnistää mikä tahansa merkittävä, ainutlaatuinen projekti ja sitoutua siihen täysillä.

Kalat

Tämä on tärkeä päivä koko ihmiskunnalle, sillä joku ratkaiseva kehityskulku lähtee nyt liikkeelle. Sinulla on tässä prosessissa ilahduttava vastaan ottajan rooli. Juuri sinulle nämä muutokset antavat mahdollisuuden nauttia koko tähän astisen elämäsi saavutuksista jollain konkreettisella tavalla.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X