Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 22.8.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on nyt ravussa pari päivää ja todennäköisesti korostaa jotakin perheeseen liittyvä asiaa sinun kohdallasi. Voit olla myös jostain syystä syventyneempi johonkin, vaalia muistoa menneisyydestä tai sitten tunteesi ovat voimakkaammat. Erinomainen Venuksen asema tuottaa hyväksytyksi tulemisen tunteen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Voit nyt kommunikoida hetken aikaa tunteellisemmin, tai vedoten jonkun tunteisiin. Naapuruussuhteiden hoito pitäisi sujua jonkin kohdan osalta helpommin, joten näinä päivinä kannattaa edistää yhteisiä asioita. Näinä päivinä voi olla aika kohdata vaikeampiakin ihmisiä, sillä joukkoon mahtuu.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Juoksevia raha-asioita on ehkä enemmän hoidossasi tai sitten on tehtävä tarpeellisia hankintoja rutiinitoimintoihin joko kotona tai työpaikalla. Perheen parissa on monenlaista näinä aikoina, ja se voi tarkoittaa asioiden erittelyä, yksityiskohtien viilaamista tai kiivaita keskusteluja. Energiaa onneksi piisaa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Pystyt nyt ja lähiviikkoina hoitamaan parhaiten tehtäviä, jotka vaativat tarkkaa valmistautumista ja hyvin vähän esilläoloa. Ehkä olet nyt parhaimmillasi toisten taustatukena tai harmaana eminenssinä. Viime kuukausina esiintynyt laajentumisen tai vapauden halusi ei ole hävinnyt mihinkään!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jotain tarvetta levolle voi esiintyä näinä päivinä, etkä välttämättä löydä väsymykselle selitystä.  Kaukana oleva rauhaisa paikkakin saattaa yllättäen kutsua tai sitten ihana, nostalginen musiikki herättää sinut eloon. Käytännöllisen hankinnan suhteen kannattaa olla tarkkana, ettet valitse väärin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tekeminen yhteisön tai ryhmän kanssa voi korostua näinä päivinä, ja ilmassa voi olla puhumattomia tunteita ja menneiden muistelua. Oma toimintatarmosi voi olla päällimmäisenä ryhmässäkin, mutta muista, ettet jyrää muita allesi! Pyri liikkumaan aina kun voit, sillä purat sillä myös kiukkua!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Työssä voi olla jokin enemmän tai vähemmän merkittävä etappi näinä päivinä, ja huomiosi on muutenkin jollain tavalla urassasi tai muussa tärkeässä päämäärässä. Näinä aikoina pääasiassa kuitenkin liitelet yläilmoissa tai suunnittelet seikkailua tai reissua. Psykologiset tekijät voivat tulla yllättäen vastaan.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Vääntömomentti on helpottanut viime aikoina, mutta energiatasosi on todennäköisesti vaihteleva ja ennakoimaton. Jokin uusi turvallisuuden tunne voi saada sinut valtaansa, ja se voi liittyä kaukaiseen menneisyyteen tai sukulaiseen. Suhteissa on ilmennyt odotuksia, joita on vaikea täyttää?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Taloudellisella yhteenkuuluvuudella tai muilla taloudellisilla siteillä voi olla merkityksiä tähän päivään ja ehkä huomiseen, mutta kyse ei välttämättä ole mistään merkittävästä asiasta. Pieniä pohdintoja omistuksista voi olla tiedossa. Paperiasioissa voi puolestaan olla sekavaa, joten tallenna tiedot huolella!

Kauris (21.12.-19.1.)

Muiden kanssa voi olla ylimääräistä sumplittavaa liittyen yhteisiin siteisiin, turvallisuuteen tai ryhmähengen luomiseen. Olet sanallisesti luova ja muuhunkin luovaan toimintaan riittää resursseja. Viihde ja musiikki voivat olla suuremmassa roolissa näinä päivinä. Kuka salailee tunteitaan?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Nyt voi tulla tauko elämää suuremmille asioille, joita rakastat. On varmasti seikkoja, jotka ovat jääneet sinulta huomaamatta arjessa ja joihin pitää tarttua, vaikka merkkisi ominaisuudet eivät yhdistykään arjen ihmeiden tekoon. Tartu harrastukseesi tai vaikka toiseenkin ja porhalla hauskasti eteenpäin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Terästäytynyt olosi voi välillä vetää pinnasi kireälle ja hermostuneisuutesi näkyy ja kuuluu! Kaikki aktiivinen tekeminen, aikaansaaminen ja liikunta kannattaa pitää mukana vielä pari kuukautta, sillä Mars-planeetta osuu merkkiisi voimakkaasti koko sen ajan. Saat nyt helpotusta kuun asemasta, joka tuo lämpimän tunteen!

X