Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 23.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Keskustelut sujuvat pääosin hienosti ja siksi neuvottelut tuottavat hedelmää myös työpaikalla. Uusia ideoita syntyy kuin sieniä sateella ja olet täysillä mukana. Aarteita löytyy myös syvältä itsestäsi ja olet altis löytämään valtavan määrän sisäistä luovuutta. Löydä musiikki, jooga tai vaikkapa tanssi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ehkä palaat näinä päivinä aiheeseen, joka on ollut tapetilla vajaa kuukausi sitten ja johon tulee lisää palikoita tai täsmennyksiä. Aika on syventää, ei lähteä vieläkään maailmanvalloitukseen. Jotkut planeetat viittaavat samaan, eli siihen että harkinta on tarpeen. Jupiter auttaa sinua löytämään sisäisen viisautesi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Aurinko etenee merkissäsi ja se merkitsee kannaltasi tasaista eteenpäinmenoa, iloa ja sitä, että kehosi saa enemmän elinvoimaa. Jokin sopimus-, työ- tai paperiasia on puolestaan erikoisessa vaiheessa, ja siihen voidaan lyödä jarrut päälle joksikin aikaa. Järjestäytynyt sekasorto on aiheena mielenkiintoinen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ympärilläsi on ilmennyt viime viikkoina välähdyksiä siitä, minkälaista työsi olisi parhaimmillaan ja miten pystyt saavuttamaan sen. Voit saavuttaa korkeimman päämääräsi lähikuukausien sisällä. Juuri nyt ilmassa on hyvin korkealentoisia sävyjä, ja se voi merkitä ajatusten lentämistä kauas palmurannalle!

Leijona (23.7.-22.8.)

Työasioita viikkojen takaa tupsahtaa eteesi, tai sitten huomaat tehneesi aiemmin virheen ja yrität nyt korjata sitä. Lähiviikkoina on samanlaista ja lisäksi joudut tekemään töitä tiiviisti ja yksityiskohtaisesti. Raha-asioissa kannattaa olla tarkkana, ettei kustannus lipeä käsistäsi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Merkuriuksen asema viittaa nyt siihen, että voit palata kauan sitten kiinnostusta herättäneeseen aiheeseen, kuten esimerkiksi lomasuunnitelmaan tai etenemiseen kansainvälisen tahon kanssa. Voi olla, että pohtimista riittää myös siinä, mikä on asemasi hierarkiassa. Tunne-elämä ei vielä selkiinny!

Vaaka (23.9.-22.10.)

On mahdollista, että raha-asia, omaisuuteen tai investointiin liittyvä seikka nostaa päätään uudestaan pitkän tauon jälkeen. Lähiviikot eivät välttämättä vielä suosi sopimusten tekoa ja sitoutumista pitkällä tähtäimellä, ellei kyseessä ole selkeä jatko edelliseen. Onko arjessa käsittämätön hetki?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onko pinnalla ollut jo pidempään se, miten toimit muiden kanssa, mitkä ovat odotukset pitkällä tähtäimellä ja miten yhteistyö voi kantaa? Tällaista voit joutua vielä pohdiskelemaan ainakin muutaman viikon ajan. Vapaa-ajalla on tiedossa huvittelua tai muuta, johon liittyy mielikuvia tai musiikkia.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ilmapiiri muuttuu suhteessa työhön, ja yhteistoiminnan sijaan taas painottuu enemmän yksityiskohtainen työ, joka vaatii keskittymistä tai yksinoloa. Lähiviikkoina on syytä olla erityisen tarkkana! Jaksamisesi voi myös olla vaakalaudalla. Venus onneksi pitää suosiotasi yllä ja tarjoaa pehmeän tunteen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Usko itseesi on ollut mukavalla tolalla viime aikoina, ja nyt voit päättää, että teet sillä jotain uutta ja tuot taitosi näkyviin jossain yhteydessä. Itseilmaisusi ja keskustelut voivat saada lisää syvyyttä. Kuu, Mars ja Neptunus kalojen merkissä lisäävät tarvettasi kokea mielikuvituksekkaita asioita, myös kirjallisuudessa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Oliko kotiin liittyvä paperiasia jäänyt kesken tai siirtynyt uuteen vaiheeseen jo viikkoja sitten? Joka tapauksessa on todennäköistä, että joudut palaamaan siihen lähiviikkojen sisällä. Materiaalisten asioiden sektorisi on aktivoitunut siten, että voit päästä uuteen vaiheeseen siinä, miten kohtelet kukkasia tai kehoasi.

Kalat (19.2.-19.3.)

Sisälläsi oleva aina väreilevä, mielikuvituksekas ja tunteella elävä puolesi pääsee nyt hyvin esiin, joko niin, että pakenet mielikuvamaailmoihin useasti tai otat uuden romanttisen kohteen työpaikalla tai muun haaveen. Kun sinusta on kyse, kohteesi ei aina tiedä, että olet ihastunut, niin hyvin kätket tunteesi!

X