Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 25.4.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Viime viikkoina erikoinen planeettailmapiiri on vienyt sinua syvemmille, laajemmille tai mielikuvituksekkaammille vesille, joilla olet kokenut tarvetta auttaa tai samaistua muihin. Sama jatkuu ja muutaman viikon päästä sisäinen maailmasi on uudistunut! Konkretia kiinnostaa työnteon muotona.

Härkä (20.4.-20.5.)

Asiat junnaavat tai hidastuvat helposti, joten sinun kannattaa huomioida tämä tekemällä asiat tasaisen varmasti, yksityiskohdat moneen kertaan tarkastaen. Yhteydenpito toisten kanssa on useimmiten lennokasta, hauskaa ja mielikuvituksekasta. Romantiikkaan luodaan pohjaa kohteliaisuuksilla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Yhteydet toisille paikkakunnille tai ulkomaille hoidetaan asiallisesti tai sopimuksin, ja epäselvyyksiä ei pitäisi enää juurikaan jäädä. Siltikö sinusta tuntuu, ettet voi puhua kaikesta? Tulevaisuuden pohdinta saa näinä aikoina äärimmäisen mielikuvituksellisia sävyjä, ja suhteenkin toiveet voit asettaa ylös.

Rapu (21.6.-22.7.)

Yhteisen talous- tai omaisuusasian järjestely näyttäisi tulevan päätepisteeseen, tai sitten ainakin hankalimmat puolet on käsitelty. Planetaarinen ilmapiiri, joka liittyy kalojen merkkiin, vetää sinua yhä voimakkaasti pois kotikulmiltasi joko autolla, lentokoneella tai mielikuvin. Entä mikä kaukainen suhde kiehtoo?

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla saattaa olla ärtymystä, etkä oikein edes tiedä, mistä se johtuu. Koska et saa tahtoasi läpi noin vain, se voi johtaa epämiellyttäviin tilanteisiin tai äksyilyyn. Parhaimmillaan kyse on tarpeellisista täsmennyksistä, jotka kantavat pidemmän päälle. Alitajunnassa tapahtuu, joten kuuntele sitä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ajatustesi kokoaminen ja järjestelmällinen suhtautuminen työhösi voi tuoda sinulle uusia mahdollisuuksia tai kiitosta. Tämä voi olla jopa poikkeuksellista aikaa viime vuosia ajatellen! Planeetat kaloissa merkkiäsi vastapäätä tuovat yhä eteesi asioita, joita et kuvitellut todeksi tai jotka hurmaavat!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Pystyt hallitsemaan haastavankin taloudellisen tilanteen niin, että saat toisten tuen. Tietysti oma olemuksesi ja käyttäytymisesi on tässä avainasemassa, ja senhän tarpeen tullen osaat erittäin hyvin. Miten arki näyttää sellaiselta, että pyrit pois liiasta kliinisyydestä ja tylsyydestä, myös suhteen rutiinien kannalta?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Näinä päivinä on tarve pysähtyä, harkita ja tarkastella asioita hyvin rakentavasti, ja jos muistat tämän, kaikki sujuu parhaiten. Päivän aikana olosi paranee huomattavasti ja pystyt taas olemaan mukana ihanassa virrassa, johon kaloissa sijaitsevat planeetat ovat sinua puskeneet viime aikoina.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Puhdas työ, raataminen tai hihojen kääriminen siivouksen tai korjausten merkeissä pitävät sinua tai lähipiiriäsi otteessaan näinä aikoina. Tunnustele itseäsi, tarvitsisiko sinun muuttaa elämäntapojasi, sillä se on nyt mahdollista. Yhteisiin raha-asioihin saattaa liittyä hämmentäviä tai salattuja puolia.

Kauris (21.12.-19.1.)

Aurinko ja Merkurius pitävät mielesi ja tavoitteesi kirkkaina, ja sinun on helpompaa vakuuttaa muutkin asiasi oikeutuksesta. Kykenet pitkäjänteiseen tai kärsivällisyyttä vaativaan tehtävään joko työssä tai vapaa-ajalla. Lyhyet reissut ovat mukavia tai sitten niihin liittyy suuria oivalluksia, henkisyyttä tai taidetta.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuu ja kärsivällisyyteen liittyvä Saturnus merkissäsi pitävät sinut ruodussa, reagoimassa järkevästi ja pidättäytyvästi asioihin. Ehkä joudut vähän hakemaan asemaasi työasian tai yhteisön parissa, ja voit kokea myös tyytymättömyyttä. Tunne-elämään toisi extraa vaikkapa hotellinautinto, illallinen tai kylpylä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Saat antenneillasi usein yhteyden siihen, mikä piilee pinnan alla tai mitä ei sanota ääneen. Pystyt nyt hyödyntämään tätä ominaisuuttasi, mutta varo kuitenkin, ettet tee päinvastoin ja möläytä itse jotain omasta alitajunnastasi. Tunne-elämäsi ja mielikuvituksesi ovat harvoin niin voimakkaita kuin nyt!

X