Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 25.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Pari päivää jatkunut erityisen innokas vire jatkuu. Planetaarinen ilmapiiri merkitsee sinulle helpompaa tekemistä, jopa niin, että asiat sujuvat kuin itsestään: hyvässä luottamuksessa ja yhteistyössä. Jos haluat ajatuksiasi näkyviin, sekin voi onnistua nyt. Perhepiirissä halutaan jotain paljon!

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeetat vetävät huomiosi pitkälti siihen, miten asiat hoituvat kotiympyröissä tai lähiseudulla, ja sinulla voi herätä tarve vaikuttaa lähiseutusi hyvinvointiin. Juuri nyt talousasia saattaa askarruttaa, ehkä siksi, että olit luullut asian olevan toisin kuin se todellisuudessa on. Ilahduta lähipiiriä pikku elämyksellä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu on ollut pari päivää merkissäsi antaen sinulle erinomaiset eväät tarpeidesi tyydyttämiseen ja tasapainoiseen olotilaan. Tänään mielikuviin liittyvä Neptunus-planeetta on kuvassa mukana, joten asiat ovat enemmän luovasti levällään tai keskustelu sujuu amebamaisesti. Tarpeen tullen olet hyvin tehokas!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ympärilläsi puhutaan eniten konkreettisista aiheista, kuten vaikkapa remontoinnista, rakentamisesta, nikkaroinnista tai puutarhanhoidosta. Tavarat ja syksyä varten tehtävät ostoksetkin saattavat aiheuttaa porua. Hetkiä on myös oleilulle, laiskuudelle tai epätietoisuudelle. Saat Venuksesta kauneutta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Olet melkeinpä elämäsi vauhdissa, ainakin planeettojen mukaan! Virtaa riittää vielä viikkotolkulla, ja olet ehkä ryhtymässä poikkeuksellisen kunnianhimoiseen urakkaan. Valovoimaisuutesi kerää joka tapauksessa huomiota, ja sehän on monessa mielessä tärkeää. Laaja yhteisö voi olla yhä laajentumassa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla voi olla veto poissa viime viikkojen rynnistysten johdosta, ja siksi piiloudut mieluiten piilopirttiin tai yhtä hyvin muualle kauas keskeisistä paikoista. On myös mahdollista, että keräät eväitä tulevaa syksyä varten, rauhassa pohtien cocktail-lasin äärellä tai rauhallisen musiikin soidessa taustalla.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Keskity kokoamaan voimiasi yhteisön keskellä tai haali uusia seuraajia verkostossa, sillä kaikkeen tähän sinulla on mahdollisuus nyt ja tulevina viikkoina. Ystävyydessä ja yhteisössä voi tulla vastaan tilanteita, joissa vaaditaan arvokkuutta, mutta sinähän osaat sen homman. Venus voi kärjistää tilanteita!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Lomaan kuuluvasta toimettomuudesta ja leppoisuudesta ei näyttäisi olevan paljoakaan jäljellä, sillä velvollisuudet ja vastuut kutsuvat voimakkaasti! Ole valppaana, sillä voit joutua reagoimaan nopeasti eri tilanteisiin, ja jotkut tilanteet voivat kärjistyä riidaksi harkitsemattomien sanomisten johdosta.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Et ole viime päivinä vaikuttanut epäröivältä, vaan tahtosi ja päämäärätietoisuutesi paistaa enemmän olemuksesi läpi. Pyrkimyksiisi vastataan todennäköisesti positiivisesti tai näköalasi aukenevat entisestään. Opiskelutkin saattavat kiinnostaa, ja nyt jos koskaan tulee uusi idea tässä suhteessa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Strategisia pohdintoja näyttäisi sinulla riittävän runsaasti, ja ne voivat liittyä muun muassa siihen, että yhteisten tavoitteiden eteen on saatava riittävästi resursseja, joko ihmisten tai rahavarojen muodossa. Haluat myös ymmärtää, ovatko omistuksesi ajan tasalla ja miten voisit saada lisää maallista mammonaa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Menet toisten tahdissa, jopa niin paljon, että se alkaa ärsyttää sinua! Ehkä koet alitajuista alemmuutta arvostetun henkilön seurassa, eikä se puolestaan tunnu mukavalta. Myös kohottavia kokemuksia voi olla luvassa, ja yhteistyölle saattaa ilmaantua hyviä mahdollisuuksia näinä viikkoina. Rakkaudessa väreilee!

Kalat (19.2.-19.3.)

Oletko usean päivän ajan ollut koteloituneempi, kääntynyt enemmän yksityiskohtien ja pikkuseikkojen ääreen? Jos asia on näin, olet oikeassa, sillä nyt on aika huomata puutteita ja epäkohtia, ja korjata ne. Myös ulkopuolelta voi tulla huomautuksia korjattavista asioista, ota ne onkeen!

X