päivähoroskooppi vaaka
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 26.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Joulu on juhlittu ja saatat tuntea olosi rasittuneeksi. Toisaalta ilmapiiri viittaa vahvasti siihen, että olisit laittamassa uutta putkeen varsinkin työelämässä. Suunnitelmia kannattaa laatia ja aikatauluja tehdä, vaikka et heti pääsisi toteuttamaan niitä. Nyt voi olla aika tsekata kuulumisiasi yhteisöihin ja tehdä tarvittavat johtopäätökset!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ylöspäin suuntaava hyvin optimistinen ja avoin vire jatkuu ja voi auttaa hankkeessa onnistumisessa. Parhaimmillaan saat elämyksen, joka tuo eteesi jotain laajalla skaalalla. Korkeakulttuuri voi tyydyttää tarpeesi tai sitten nautit matkasta kohteessa, joka on täynnä vanhaa kulttuuria!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuten menneinä viikkoina, sinun on hyvä tietää, mitä voit sanoa ja kenelle, sillä tietoa voi päästä vääriin käsiin tai seurauksena on ikäviä juoruja. Muutoin ilmassa on myös jotain aivan toisenlaista, nimittäin avoimuutta suurille suunnitelmille! Vai tulisiko jatkoa lokakuussa esillä olleille aiheille? Tunne-elämä tarvitsee myös varjoa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Tiiviit tunnelmat toisten kanssa jatkuvat, mikä voi tarkoittaa sitä, että aikaa omiin pohdintoihin ei juuri ole. Toisten tahti saattaa myös muotoutua sellaiseksi, että välillä joudut tekemään kaikkesi sopeutuaksesi siihen. Romantiikan saralla kannattaa olla odottavalla mielellä, sillä tapahtumia voi ilmaantua!

Leijona (23.7.-22.8.)

Ahkeruutesi punnitaan jollain tapaa näiden viikkojen aikana, ja vähintään sinä itse mittaat, kuinka paljon olet saanut aikaan. Terveysasiat saattavat kiinnostaa enemmän kuin monesti muulloin, ja uusi terveystottumus voi muodostua rutiiniksi. Suhteissa on jokin täsmennyksen paikka tai kärsivällisyyttä vaativa asia!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jupiter on palannut lokakuun jälkeen sellaiseen paikkaan, jossa se voi tehdä olosi helpommaksi tai kevyemmäksi johonkin raha-asiaan liittyen. Olisiko kyse siitä, että olet saanut helpommin rahaa säästymään vai siitä, että sijoitus tuottaa enemmän kuin uskoit. Ehkä tapetilla ovat myös yhteiset varat – mitä niille tehdään?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Energiatasosi voi olla vähän alhaisempi muutaman viikon ajan, joten olisi hyvä muistaa se ja välttää kylmettymistä tai liiallista stressiä. Planeetat pitävät useimpia merkkisi edustajia kiinnittyneenä juuriin, sukuun tai jopa sukutaustaan. Olisi erinomainen hetki päästä aiheessa syvemmälle!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kotiasioihin paneutuminen voi tuottaa erilaisen ratkaisun kuin mihin olet tottunut. Mukana voi olla enemmän raivausta ja tavaroiden laittamista kiertoon. Lähipiirissä saattaa olla paljon mukavia keskusteluja, ja voit lähentyä naapurustossa asuvaa ihmistä. Käsillä näpräämiseen liittyvät aiheet voivat kiinnostaa ja yhdistää!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Viime viikkojen materiaaliset seikat ovat vielä tapetilla monien jousimiesten elämässä. Se voi merkitä sitä, että lahjoista nautitaan poikkeuksellisesti. Jotkin perhepiirissä saadut lahjat voivat olla erittäin onnistuneita. Kutkuttavaa kihelmöintiä voi tulla liikunnan tai muiden harrastusten suuntaan, ja niissä houkuttaa vapaus!

Kauris (21.12.-19.1.)

Enemmän tai vähemmän suoraviivainen tyyli on ollut esillä kanssakäymisessä tai muissa keskusteluissa, mikä on nopeuttanut epäselvien seikkojen selvittämistä. Joskus sinun tai jonkun lähipiirissä tulee ehkä sanottua sellaistakin, minkä voisi pitää omana tietonaan. Onko lahjatavaroissa jotain palautettavaa?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jokin rauhaisa tunnelma on saattanut jatkua jo pidemmän aikaa. Kyseessä voi olla erityinen sisustustyyli, tyynyt tai kynttilät, jotka pitävät hämyistä tunnelmaa yllä. Onkohan sinulla ollut kova vietti päästä oleilemaan jossain kaukana, johon eivät normaalin arjen tahdit yllä? Sinne ehtii vieläkin!

Kalat (19.2.-19.3.)

Pitkäaikainen, jo useita kuukausia kestänyt Marsin vaikutus kodin sektorillasi on tuonut myös kodin järjestämiseen liittyviä seikkoja ajankohtaiseksi. Marsin silmukkaliike jatkuu vielä muutaman kuukauden, joten ota onkeen kaikki se, miten voisit saada tehokkaammin toimivan kodin! Laajat kuviot vetävät yhä puoleensa.

X