päivähoroskooppi leijona
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 26.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on vastapäätä merkkiäsi, vaa’an merkissä, ja se voi korostaa yhteistyökuvion tai tapaamisen merkitystä tunnetasolla, tai sitten tunne tulee kuvaan mukaan jopa liikaa. Uusikuu voi tehdä kokemuksesta vieläkin voimakkaamman! Työasioissa joudut mahdollisesti palaamaan edellisen kuun aiheisiin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Vapauttava kokemus arjessa ja jokapäiväisessä työssä voi olla päivän teema, sillä laajentavalla ja kohottavalla Jupiter-planeetalla on sormensa pelissä nimenomaan näihin asioihin liittyen. Voit oivaltaa jotain olennaista terveydestä, ja siihen voi liittyä ideologia. Tunteet ja sanat löytävät toisensa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Olosi voi vapautua ja kirkastua kertaheitolla jossain asiassa! Hyvin sovittelevia planeettakuvioita on nimittäin nyt matkassa, vieläpä uudenkuun tuoman aloitteellisuuden voimin. Sinulla voi olla tilaisuus osallistua ihanaan tilaisuuteen, ja haluat näyttäytyä parhaimmillasi. Kotiasiat ovat vielä tapetilla.

Rapu (21.6.-22.7.)

Paljon energiaa voi suuntautua nyt perheen sisäisiin asioihin, ja on mahdollista, että joko sinä tai perheenjäsen saa jotain poikkeuksellista aikaa tai kohottaa asemaansa. Paineet aseman tai tilanteen paranemiseen ovat olleet taustalla jo pidempään. Läheiset auttavat sinua näkemään jotain tarkalla silmällä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Ulostulot sovittelevissa merkeissä ovat enemmän kuin todennäköisiä! Voit tehdä siten suuren vaikutuksen sanoillasi, äänelläsi ja oikealla vuorovaikutuksella. Näet asioissa nyt paremmin tuottavan puolen ja siksi saatat keskittyä myös hyvin konkreettisten seikkojen ilmaisemiseen, myös suhteessa.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Rahaan, tienaamiseen tai omistuksiin liittyvä seikka on ratkeamassa todennäköisesti vapauttavaan suuntaan, ja vähintäänkin näet, miten sinun pitää toimia taloudellisen turvallisuuden takaamiseksi. Työpaikan taloudelliset pohdinnat voivat myös olla esillä. Älä unohda, että suhdetta on mahdollista kehittää näinä aikoina!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla voi olla tilaisuus näkyä tai osoittaa taitosi. Muutakin poikkeuksellista saattaa olla tekeillä, ja aiheet hipovat taivaita. Aivan uusi alkukin on mahdollinen tai statuksesi päivittyy. Jopa uusi katsontakanta voi tulla vauhdilla elämääsi, joka laajenee uusiin suuntiin. Rakkaus ehkä kohdistuu taiteeseen?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Aika moni planeetta vaikuttaa nyt merkkisi sellaisilla osa-alueilla, jotka liittyvät salaisiin sfääreihin, kuten omiin salaisiin haaveisiisi ja mielikuvitukseen. Tämä siis tarkoittaa sitä, että nuo maailmat antavat sinulle eniten. Voit kasvaa henkisesti tai taiteellisesti hiukan. Ystävyys antaa parastaan!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Yhteisöissäsi voi olla näinä päivinä paljon tasapainohakuisuutta, mikä voi merkitä huomioivampaa vuorovaikutusta, harmonian etsimistä muilla keinoilla tai vaikka taidesomistuksilla. Tilinpito voi olla myös huomion kohteena laajemmalti. Haaveesi ovat suuria tai epärealistisia juuri nyt, älä tee isoja päätöksiä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Uusikuu vaa’assa saattaa vaikuttaa sinuun siten, että jokin pyrkimyksesi nousee voimalla esiin ja saat sinut pohtimaan toimenpiteitä sen suhteen. Kyse voi olla pitkälti tasapainoilusta kotielämän ja työn välillä. Merkurius ja Venus tukevat viime päivien tapaan pyrkimyksiäsi ylevissä ympyröissä!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Tunnetko vaaka-planeettojen keveyden ja sen kuinka painoa on lähtenyt harteiltasi? Jotkut aiheet voivat viedä sinua nyt kauas maailmalle, ja kulttuurireissu voisi onnistua erityisen hyvin näinä päivinä. Toisenlaiset planeettakuviot vetävät sinua kuitenkin yhä intensiivisten pohdintojen pariin, ehkä liittyen omistamiseen.

Kalat (19.2.-19.3.)

Tuntuuko siltä, että joka puolella odotetaan käsittelyä silkkihansikkain, diplomaattisesti ja kohteliaasti? Näin varmasti on, ja se voi tuntua sinusta oudolta, koska olet niin vahvasti tunneihminen. Ehkä sinusta tuntuu myös, että resurssit ovat rajalliset, tai sitten tätä aihetta pohditaan työpaikalla.

.

X