Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 27.11.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Merkuriuksen yhtymä Saturnukselle hallitsee marraskuun viimeistä viikkoa ja siksi tämä on otollista aikaa tehdä suunnitelmia, allekirjoittaa sopimuksia ja muutenkin tehdä konkreettisesti aloituksia tai muutoksia omassa elämässä.

Oinas

Merkuriuksen ja Saturnuksen kolmio merkkiisi antaa uutta vauhtia sekä sanoillesi että kaikille kirjallisille tuotoksillesi. Tämä on yksi parhaista hetkistä solmia onnistuneita sopimuksia tai viedä mitä tahansa ajankohtaista suunnitelmaasi eteenpäin. Kun tuntuu, että pitäisi puhua, niin älä epäröi hetkeäkään.

Härkä

Mikäli olet pyörittänyt mielessäsi jotakin vaikeata asiaa, jota et ole saanut sanottua, niin nyt sisäinen paine asian hoitamiseksi kasvaa lähes sietämättömiin mittoihin. Älä suotta jää pyörittelemään asiaa mielessäsi, sillä tämä on varmasti lähimmän vuoden suotuisin hetki puhua asiat halki.

Kaksoset

Merkuriuksen ja Saturnuksen oppositio merkkiisi pakottaa sinut punnitsemaan tarkkaan jokaisen sanasi, sillä vain rehellisyys pelastaa sinut odottamassa olevilta ongelmilta. Ellet uskalla tuoda omaa kantaasi rohkeasti esille, saat varautua ikäviin seurauksiin sinua kadehtivien ihmisten toimesta.

Rapu

Pidä jalat tukevasti maassa silloinkin, kun joku asia lähtee etenemään hurjan vauhdikkaasti. Asiaan kuuluva takatalvi iskee yllättäen ja varoittamatta heikoimpaan lenkkiisi ja koko juttu on vaarassa kuivua kasaan. Tilanne vain tuntuu näin pahalta siksi, että oma suunnitelmasi on liian optimistinen.

Leijona

Olet loistavissa asemissa viemään sinulle arvokkaita suunnitelmia vauhdilla eteenpäin. Positiivisista ajatuksistasi tulee totta ennen kuin huomaatkaan ja tällaista tilannetta tulee käyttää hyväksi kaikin mahdollisin tavoin. Luota siis täysillä jokaiseen mieleesi nousevaan ideaan ja toteuta se epäröimättä.

Neitsyt

Merkuriuksen ja Saturnuksen neliö merkkiisi ei ole lainkaan negatiivinen ilmiö, vaikka se melko varmasti siltä ensin tuntuu. Konkreettisia esteitä osuu nyt tiellesi sitä enemmän, mitä suuremmalla suulla olet asioita junaillut. Taktinen perääntyminen antaa sinulle lopulta paljon aikaisempaa paremmat asemat.

Vaaka

Sanallinen lahjakkuutesi on kukassaan ja saat ideasi menemään eteenpäin suuremmin yrittämättä. Ajan myönteisestä laadusta johtuen on silti suositeltavaa painaa kaasua ihan tietoisesti sellaisissa asioissa, joista olet aidosti kiinnostunut ja joita haluat viedä eteenpäin elämässäsi. Nyt onnistuu kaikki.

Skorpioni

Et ehkä tahdo saada kiinni elämän punaisesta langasta, koska ajatuksesi eivät pysy kasassa. Tällainen tunnelma ei missään nimessä ole vaarallinen, vaikka se hetkittäin saa sinut haromaan hiuksia. Jos huomaat ajatusten karkailevan, niin voit tietoisesti hiljentää vauhtia ja keskittää energiasi vain siihen tärkeimpään.

Jousimies

Merkurius vaikuttaa merkissäsi ja saa onneksesi Saturnuksen seurakseen. Tämä aika on yksi menestyksekkäimmistä sopimusten laatimiseen ja kaikkien uusien suunnitelmiesi eteenpäin viemiseen. Älä epäröi neuvotella avoimesti omista lähtökohdistasi käsin. Sinä olet nyt se, jota kuunnellaan.

Kauris

Olet jonkun aikaisemmin aloittamasi projektin kanssa niin pitkällä, että sinulle tarjotaan tällä jaksolla jotakin ylimääräistä bonusta hyvin tehdystä työstä. Ota kaikki sinulle osoitetut tarjoukset epäröimättä vastaan, vaikka olisitkin jo suunnittelemassa muutoksia kyseiseen toimintaan.

Vesimies

Saat paljon aikaan puhumalla, ja tämä aika tuleekin käyttää monella tavalla hyödyksesi menossa olevien töiden ja suunnitelmien edistämiseen. Sinua kuunnellaan tavallista tarkemmin ja mielipiteillesi annetaan suuri arvo. Luota nyt sisäiseen näkemykseesi jokaisessa eteesi tulevassa ratkaisussa.

Kalat

Älä vaadi itseltäsi mahdottomia tämän jakson aikana. Jos olet mennyt lupaamaan enemmän kuin mihin voimasi tai taitosi riittää, niin viisainta on tunnustaa tämä virhearviointi ja katsoa tilannetta nöyrästi uudesta näkökulmasta. Muuten huomaat ajautuvasi entistä pahempaan ahdinkoon, kun aika ei riitä.

Lue myös:

Teksti: Seppo Tanhua
X