Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 27.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Saat kokea superkevyttä ilmapiiriä. Työssä oleville se tarkoittaa enemmän tilannehuumoria, hauskoja asiakkaita tai vaihtelevia keskusteluja, ja lomalla olevat hakeutuvat iloisiin tai vaihteleviin tunnelmiin, joita ilman voi ikävystyminen uhata. Nyt juuri saat raudanlujan otteen jostain aiheesta, jos haluat.

Härkä (20.4.-20.5.)

Oletko jo kastanut kätesi multaan tänä kesänä tai levitellyt runsaasti taikinoita tai muuta vastaavaa? Vai oletko keskittynyt enemmän näistä nauttimiseen, ilman tekemisen iloa? Oli kumpi vain, aistisi ovat hereillä estetiikan, maun ja kehon tuntemusten suhteen. Heijasta sitä myös suhteeseen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu, Merkurius ja Venus merkissäsi tuovat elämän lähellesi ja olet siinä useasti pääroolissa ja katseiden kohteena. Näinä aikoina saat kohennettua tyyliäsi, mutta varo ettei siihen uppoa liikaa säästettyjä varoja, sillä impulsiivisuuttakin on ilmassa. Saatat ihastua yhteen tai useampaan ihmiseen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Joudut herkästi jäämään sivustakatsojaksi tai syystä tai toisesta tarkkailemaan tilannetta, josta et ole aivan varma mihin se johtaa. Elämääsi ehkä koskettavat salatut tai paljastetut seikat, ja pohdit syntyjä syviä tavallista useammin. Saisit nyt paljon vaikkapa taide- tai musiikkikurssista tai meditaatiosta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Useat planeetat kaksosissa tuovat nyt monille merkeille iloa, uteliaisuutta ja halua vuorovaikutukseen tai tiedon keruuseen. Sinun kohdallasi näyttäisi olevan meneillään elinpiirin tai verkostojen laajentumista ja kurottaudut tavallista herkemmin uusille elämänalueille. Matkailussa on vauhtia!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Et pääse päämäärätietoisuudesta mihinkään, vaikka on kesäaika! Pyri siis pitämään mukana korkeat tavoitteet myös vapaa-ajan toiminnoissa, ja ajattele työtä useasti, sillä juuri nyt voit keksiä punaisen langan syksyä varten! Pidä ajoittain kieli keskellä suuta, ettei varomattomia sanoja lipsahda ulos.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Elämäsi on nyt vauhdikkaiden tähtien alla! Mars pitää koko ajan tahtipuikkoa vastapäätä merkkiäsi avartavan Jupiterin kera, ja toisaalta matkustamisen sektorilla vaikuttavat kuu, Merkurius ja Venus. Koko paketti viittaa ajanjaksoon, jolloin sinua viedään maailmalla eikä pidetä paikoillaan. Kahdenkeskiset harrastukset ovat in.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Salaperäisyys sopii tyypilliselle skorpioni-luonteelle, jossa on aina jotain, mikä jää toisille mysteeriksi. Nyt voit saada sydämesi kyllyydestä aiheita, joihin liittyy salattua tietoa tai paljastumista, ja tieto voi tietysti tulla myös dekkareiden tai mystisen taidenäyttelyn kautta.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Planeettarykelmä on ihmissuhdesektorillasi tuomassa monenlaisia kohtaamisia ja yhdessä sumplimista. Asioiden järjestyminen menee pitkälti muiden ja yhteistyön ehdoilla, mikä kannattaa painaa mieleen. Joku seikka voi olla hieman epäselvä, varo ettei se lipsu käsistäsi! Romantiikan osoitus voi tapahtua!

Kauris (21.12.-19.1.)

Yritä tyytyä sellaiseen rooliin, että pysyt taustatekijänä, taitavana osaajana ja kykenevänä näkemään kaiken, mikä kaipaa korjaamista. Jonkinasteinen työteliäisyys täytyy pitää joka tapauksessa kuvassa mukana, sillä työtä pitäisi riittää ainakin käytännön tasolla tai pienimuotoisessa puurtamisessa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla on todennäköisesti mahdollisuus heittäytyä vapaalle ja poistaa monet stressinaiheet elämästäsi joksikin aikaa. Viihdettä ja juhlaa pitäisi olla tiedossa ja niiden järjestäminenkin sujuu sinulta hienosti. Voit yhtä hyvin innostua pelistä, ja pelaaminen kuuluukin merkkisi symboliikkaan. Anna tilaisuus rakkaudelle!

Kalat (19.2.-19.3.)

Paljon planeettoja vaikuttaa kodin ja perheen sektorillasi, joten niihin liittyvät teemat ovat ajankohtaisia. On mahdollista, että kiinnität normaalia enemmän huomiota kodin sisustukseen ja teet ehkä pientä pintaremonttia, tai sitten valmistaudut perhejuhliin. Paikallinen tarjonta on vapaa-ajalla kiinnostavaa.

X