päivähoroskooppi kaksoset
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 28.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Viikko lähtee käyntiin joidenkin uusien ajatusten kera, ja nämä päivät sopisivatkin hyvin vaikkapa aivoriihen pitämiseen tiimissä tai yhteisössä. Harvoin on planeetoissa näin inspiroivaa ilmapiiriä ajattelun kannalta, joten kannattaa hakeutua vaikkapa yhteiskunnallisen tiedon pariin. Planeetat liikuttavat kaikin puolin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Työelämässä näyttäisi olevan sellaisia värinöitä ja muuttavia tekijöitä, joista oli kenties puhetta jo viikkoja tai kuukausia sitten. Olisikohan tässä aika, jolloin on päätettävä suunnasta eikä se ole helppoa? Talouteen liittyvät tekijät voivat olla spontaanien tai hyvin nopeiden ratkaisujen alla. Maltti on kuitenkin tarpeen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuulut niihin horoskooppimerkkeihin, joihin planeetat lisäävät vauhtia näinä viikkoina, ja lähipäivät ovat varmaankin ne kaikkein kiihkeimmät. Patistamista voi tulla myös toisten taholta, joten kärsivällisyyttä voi pitää hyveenä! Jos olet yksinäinen, luulisi kiihkeää romantiikkaa tai yritystä siihen olevan tarjolla!

Rapu (21.6.-22.7.)

Mars-planeetta on ollut jo monta kuukautta merkkisi kohdalla paikassa, jossa se pitää sinut hiukan sivussa, varautuneena tai kiinnostuneena auttamistehtävistä. Uudentyyppistä halua avunantoon on siis ollut havaittavissa. Pikkutarkkuus ja totaalinen keskittyminen työhön ovat nyt kaiken ydin!

Leijona (23.7.-22.8.)

On todennäköistä, että puhkut viime päivien tapaan energiaa päästä toteuttamaan itseäsi ja saada ääntäsi kuuluviin! Toisetkin ovat kyllä jossain kohtaa pääroolissa tai toimintaa kontrolloivina tekijöinä. Romanttisiin virityksiin on monilla tilaisuus!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Tiiviitä tunnelmia ilmenee monella tapaa. Työpaikallakin saattaa olla tilanteita, joista et osaa tulkita, onko kyseessä muutakin kuin työ. Toisin sanoen omat mieltymykset ja ihastukset voivat tulla esiin voimakkaasti työsuhteissa. Rakkaus ja riita yhdistyvät toisiinsa helpommin kuin yleensä, mutta sopiminen voi olla ihanaa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Näissä parissa päivässä on kaikki ainekset hyvään oloon, iloon ja ymmärtävään kanssakäymiseen, jota yleensä arvostatkin todella paljon. Tiedossa voi olla arvokas tilaisuus tai asioiden esittämistä joidenkin viestintävälineiden avulla. Jos vain haluat, tarjolla on enemmän ymmärrystä tietotekniikasta tai uudesta työkäytännöstä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kodin ja perheen tarpeet voivat tulla eteesi tänään tai huomenna. Jos olet jättänyt jotain tekemättä tai siivoamatta, saatat löytää asian edestäsi. Jotain pähkäilyä voi olla tiedossa sen suhteen, miten etätöitä oikein pitäisi tehdä tai järjestää jollekin toiselle. Konkreettisten seikkojen aikatauluttaminen on vaativaa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Viimeisen viikon aikana lisääntynyt energiatasosi on todennäköisesti vaikuttanut lähes kaikkeen mitä teet. Saat aikaan enemmän ja vähemmällä vaivalla, koska energian planeetta Mars on myös mukana kuvassa. Tulta ja tuppuraa voi olla mukana monissa hankkeissa puolin tai toisin, ja sydänkin saattaa olla täysillä mukana!

Kauris (21.12.-19.1.)

Erikoiset energiat vievät sinua mukanaan jo toista viikkoa, ja kuvioon voi kuulua jotain aivan muuta kuin rutiinitöiden suorittamista tai kunnianhimoisten hankkeiden eteenpäinviemistä. Ehkä olet mielen tasolla muissa sfääreissä tai kaukana jossain nauttimassa hiljaisuudesta, rauhasta tai henkisyydestä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuulut niihin, jotka hyötyvät eniten parin päivän planeetoista, ainakin jos päämäärissäsi on hyvänolontunne, vapaus, leikkisyys, kekseliäisyys tai pelaaminen. Suunnitelmien ja mahdollisuuksien kartoittaminen sopii myös tähän jaksoon. Uusi ihminen voi löytyä suuresta joukosta!

Kalat (19.2.-19.3.)

Jotkin aiheet painuvat enemmän pinnan alle tai sukellat syvyyksiin tarkastelemaan motivaatiota. Älä kuitenkaan unohda nyt vallalla olevaa tilaisuutta nähdä pitkälle elämääsi, asemaasi tai uraasi. Inspiroidut ehkä enemmän kaikesta sellaisesta, jossa on mukana voimakkaita tunteita, joten hae tähän oma kanavasi!

X