Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 29.3.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tästä pääsee käynnistymään mahtavan alitajuinen, intuitiivinen ja totuuksia paljastava viikko Merkuriuksen tehdessä yhtymää Neptunukselle. Rehellisyys on tällä viikolla arvokasta valuuttaa, sillä monet lukevat ajatuksia.

Oinas

Tunnistat alitajuntasi voiman, mutta et pysty tietoisella tasolla käyttämään sen ohjausta hyväksesi. Uiskentele siis sulavasti virran mukana ja muista, ettei logiikalla pärjää tällaisena päivänä. Anna asioiden edetä omalla painollaan ja puutu niihin vasta kun pystyt konkreettisesti tekemään jotain.

Härkä

Älä epäröi julkistaa mieleesi yllättäen nousevia visioita, sillä niissä on paljon enemmän ideaa kuin pystyt tältä istumalta ymmärtämään. Merkuriuksen ja Neptunuksen sekstiili on merkki sanallisesta ja kirjallisesta lahjakkuudesta, jota kannattaa käyttää hetken mielijohteisiin luottamalla.

Kaksonen

Intensiivinen sisäinen voima ajaa sinua suoltamaan sanoja joko eetteriin tai paperille. Koeta pysyä tahdissa mukana ja pidä kynä valmiina. Koeta päästää irti kaikesta kritiikistä. Anna tiedon nousta tyhjyydestä ja hiljaisuudesta ilman kontrollia. Järjestelmällisyys ei ole nyt parhaita avujasi.

Rapu

Mikään ei tunnu olevan sinulle tänään mahdotonta. Keksit yllättäviä ja samalla toimivia ratkaisuja mahdottomina pidettyihin ongelmiin. Ainoa mitä tarvitset, on riittävästi liikkumatilaa ajatustesi toteuttamiseksi myös käytännössä. Älä yritä saada mitään valmiiksi; riittää kun saat homman alkuun.

Leijona

Voimakas sisäinen pakko ajaa sinua kertomaan jonkun sinua vaivanneen asian. Älä anna pelon hallita itseäsi vaan sano rohkeasti sanottavasi. Tämä mieltäsi ehkä jo pidempään hiertänyt juttu pulpahtaa pintaan lupaa kysymättä ja siinä samassa se tulee nostaa pöydälle. Helpottaa muuten kummasti.

Neitsyt

Tänään vaistoat tavallista tarkemmin, mikäli joku yrittää tehdä sinulle tai jollekin ystävällesi jotain vilppiä. Puutu epäröimättä asiaan, mutta älä yritä löytää järjellistä selitystä. Voit ainoastaan kertoa, miltä sinusta tuntuu ja tehdä ratkaisusi sillä perusteella ja antaa myös muiden tehdä omansa.

Vaaka

Päähäsi nousee voimakkaita ja vaativia ajatuksia, mutta et tahdo saada niitä sanalliseen muotoon, sillä pelkäät jonkun loukkaantuvan. Pelko on täysin turha, mutta asioiden esille tuominen on pelottavaa. Olemalla tietoinen pelottavasta tunteesta, voit jopa saada asiasi hoidettua.

Skorpioni

Aavistat yllättävän voimakkaasti tulevaisuuteen liittyviä tapahtumia ja tiedät miten tulisi toimia edessä olevien tilanteiden parhaaksi mahdolliseksi hyödyntämiseksi. Osaat asettaa sanasi ja tekstisi juuri oikeaan muotoon, kunhan et ala miettimään niitä sen enempää.

Jousimies

Mikäli elämässäsi on mitään sinun kannaltasi väärään suuntaan kulkevia asioita niin nyt et voi olla havaitsematta mitä nuo asiat tai ihmiset ovat. Tieto ongelmien laadusta ja aiheuttajasta suorastaan hyppää silmillesi, vaikka et silti pysty todistamaan muille, mistä on kysymys. Hyvä, että itse tiedät.

Kauris

Tee tilaa ympärillesi ja ole valmis toteuttamaan mieleesi nousevia jopa utopistisilta tuntuvia ideoita. Vaistosi on tällä kertaa varmasti oikeassa, eikä sinulla ole mitään ongelmaa saada myös muut ymmärtämään ideaasi. Vain kateelliset pistävät nyt hanttiin oikein tosissaan, mutta mitäs sinä siitä.

Vesimies

Alitajuntasi käy jopa ylikierroksilla, mutta tällä kertaa asiat tulee jättää aavistusten tasolle. Visioiden toteuttaminen käytännössä ei ole juuri tällä hetkellä ajankohtaista. Visiot ovat silti ihan tosia ja käyttökelpoisia. Niille löytyy tehokasta käyttöä hiukan myöhemmin. Älä siis hautaa ideoitasi.

Kalat

Ajatus ja ideat pulppuavat sisältäsi kirkkaina ja selkeinä ohjeina edessäsi olevien ratkaisujen tekemiseksi. Luovuutesi on oikeassa vireessä, eikä sinulle tuota ongelmia lukea toisten ajatuksia kulloinkin esillä olevassa asiassa. Tästä syystä saat omat näkemyksesi niin helposti lävitse.

X