päivähoroskooppi vaaka
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 3.10.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Tahdonvoimaisuutta on ilmassa, ja pyrkimyksesi tehdä tai sanoa jotain näkyy kauemmaksikin! Käytännön töissä tai kaikenlaisissa pienimuotoisissa askareissa voi olla vielä pientä sekavuutta, jonka pitäisi olla ohi viimeistään viikon päästä. Ehkä kiinnostut vaihtoehtoisista terapioista tai muusta luonnollisesta.

Härkä (20.4.-20.5.)

Painotusta on nyt elämänalueilla, jotka liittyvät työhön, mutta kuitenkin niin, että työympäristön esteettisyys tai sen puute iskee silmillesi. Näiden seikkojen suhteen olisi hyvä toimia nyt ja lähiviikkoina. Voit yhdistää jollain tavalla rennon olemisen, vapaa-ajan, mielikuvituksen ja pääsyn henkisesti muihin maisemiin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kotiasiat ovat joillekin kaksosille nyt sekavuuden tyyssija mutta toisille paikka, jossa herätellään luovuutta tai harjoitetaan hiljaista olemisen autuutta. Työpuolella on mahdollista, että asiat vaativat keskittymistä moneen suuntaan, ja asiat täytyy pitää samanaikaisesti kasassa. Olet vetovoimainen näinä aikoina!

Rapu (21.6.-22.7.)

Itseilmaisusi on todennäköisesti ollut hieman erilainen viime aikoina ja siinä on monenlaisia sävyjä. Idearikkautta on varmaankin paljon ja monenlaiset mielen ulottuvuudet kiinnostavat. Perhesuhteissa tapahtuu ehkä enemmän näinä aikoina, mutta huolehdit yleensäkin mielelläsi läheisistä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin viime aikoina meneillään ollut konkreettinen seikka saattaa nytkähtää eteenpäin, tai ainakin merkkejä etenemisestä pitäisi näkyä. Ostosten kanssa varovaisuus on vielä paikallaan, sillä voit tehdä virhearvion ostostarpeesta tai tuotteesta. Saat kokea jonkinlaista flow-tilaa ihanien ihmisten kanssa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Saatat arvioida tilanteita ja ihmisiä hyvin idealistisesta näkökulmasta, ja myös jonkin verran ruusunpunaisten lasien läpi. Elämässäsi voi toisaalta olla näinä päivinä enemmän tarvetta henkisyyden ja lumon kokemiselle, ja se onnistuu myös konsertissa tai teatterissa. Pidä silmät auki, löydät ihastuttavan vaatteen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Alitajuiset olotilasi ovat aika ajoin hämmentäviä näinä päivinä, mutta parhaimmillaan huomaat, missä luonteen ominaisuudessa sinulla olisi parantamisen varaa. Jokin salaisuus voi lipsahtaa huuliltasi tai kuulet sen vahingossa. Saat yhä paistatella hellivien planeettojen loisteessa, ehkä matkallakin!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ryhmässä voi olla meneillään hankkeita, joiden avulla pyritään ulottamaan lonkeroita laajemmalle tai saamaan markkinoitua jotain mahdollisimman laajasti. Paljon idealismia, taidetta tai muuta kuvallista materiaalia liittyy verkostoihin, ja sellaisia puolia kannattaa harkita. Jatkuuko psykologiaan paneutumisesi?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Yhteistyöhankkeissa saattaa olla meneillään sävyn muutos, joka voi liittyä siteiden väljenemiseen tai amebamaiseen teemaan. Tai sitten harrastuksissa kiinnostaa aihe, joka vie sinut korkeampiin sfääreihin ja kauas rutiineista. Visioita riittää jaettavaksi laajallekin kuulijakunnalle.

Kauris (21.12.-19.1.)

Muutama planeetta on harmoniassa merkkiisi, ja se riittää siihen, että hahmotat hyvin elämäsi kokonaisuuden: työn, perheen ja harrastukset. Hahmotat myös, miten saat itse parhaat palat, uhrautumatta liikaa pelkkään saavuttamiseen. Suhteet vaikuttavat paljon työareenalla, joko positiivisesti tai negatiivisesti!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinua saattaa pohdituttaa raha-asia, jossa ei tunnu olevan päätä eikä häntää tai jonka lonkerot ulottuvat laajalle. Näinä päivinä ei ole paras aika lähteä tekemään suuria hankintoja tai investoimaan. Varo myös nettihuijareita! Monessa mielessä olet elämäsi kunnossa ja ehkä löydät uuden lempiharrastuksen.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kodin ja perheen asiat ovat yhä epäselviä tai niissä tapahtuu niin paljon, ettet meinaa pysyä perässä. Yllättäviä poissaolojakin tai tulemista ja menemistä voi tulla, joten perhekatrasta voi olla vaikea hallita. Onkohan viime päivinä noussut pintaan mahdollinen suurempi taloudellinen investointi?

X