Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 30.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Jokin ponnistelu näyttää olevan täydessä vauhdissa, ja lähipäivinä voi olla poikkeuksellinen näytönpaikka osaamisellesi! Ilmassa on ylitsevuotavan paljon uskallusta ja energiaa, joten sinun täytyy olla varovainen, ettet yliarvioi voimiasi. Nauttiminen on myös kiinnostavaa, joten kokeile uutta ruokareseptiä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Monet asiat tuntuvat olevan tukevalla, vakaalla pohjalla ja se on asia, jota useimmiten kaipaat. Vaikka odottamistakin olisi luvassa, pureudut kysymykseen oivaltavasti ja syvällisesti, mikä kantaa pidemmän päälle. Kilpikonna voi saapua maaliin jänistäkin nopeammin. Kesän maalliset seikat kutsuvat voimakkaasti!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Uusikuu on merkissäsi ja se lupaa uutta. On sopiva aika aloitteiden tekemiseen. Tähän päivään voi kiteytyä paljon omaa itseäsi, aurinkoisuutta, iloa ja monipuolista viestintää eri tahojen kanssa. Venuksen asema puolestaan viittaa siihen, että joudut ehkä paneutumaan ystävän tai läheisen ongelmaan.

Rapu (21.6.-22.7.)

On todennäköistä, että haluat edetä elämässäsi ja pitkäaikaisessa tavoitteessasi vastustuksesta välittämättä. Erilaisten tavoitteiden ja ihmisten tahtotilojen välillä riittää sovittelua, mutta parhaimmillaan etenet aktiivisissa aiheissa, jotka liittyvät puhtaaseen toimintaan. Ryhmä kantaa enemmän kuin omat kyynärpäät!

Leijona (23.7.-22.8.)

Luvassa saattaa olla paljonkin nopeatempoista viestintää ja aiheita laidasta laitaan, ja uusi ryhmä voi tulla mukaan kuvaan. Sinulla on kova halu edetä, kuten yleensä merkkisi edustajilla, mutta vielä on hidastuksia tai väärinkäsityksiä, joita perääntyvä Merkurius tuottaa. Välttele tärkeiden papereiden allekirjoituksia!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla saattaa olla hyvin voimakas tarve päästä etenemään urallasi tai jossain muussa itsellesi tärkeässä hankkeessa, ja houkutus voi tulla toimia sen eteen keinoja kaihtamatta. Kaikenlaisten strategioiden pohdinta ei yleensä ole ominta itseäsi, ja toiset voivat ihmetellä sitä. Suhteessakin vaaditaan strategiaa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Näet suuntasi vahvasti ulospäin tai ylöspäin, ja ennen kaikkea koet sen vapauttavana. Vaikka matkustusviettisi on voimakas ja uusi matkakohde alkaa kiinnostaa, on mahdollista, että kunnianhimo iskee ennenkuulumattomalla voimalla. Joku voi vakuuttaa sinut tiestä, jota kannattaa seurata.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olet omimmillasi nyt, sillä tilaisuuksia tulee kohdata mutkikkaita asioita tai valtataisteluita ihmisten välillä. Jokainen skorpioni on vähintään alitajuisesti kiinnostunut näistä. Taisteluihin voi liittyä myös se, miten taloutta hoidetaan tai miten paljon rahaa kuluu hankkeisiin. Tapaamisia on enemmän kuin viime viikkoina.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Uusikuu on merkkiäsi vastapäätä ja painottaa sitä, että toisella taholla on avaimet kannaltasi tärkeään asiaan. Sinun on otettava muut huomioon muutenkin, sillä voit kuulla vahingossa jotain, joka edellyttää sitä. Tuntuuko siltä, että jokin pakertaminen ei ota loppuakseen? Vielä vaaditaan kärsivällisyyttä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Kohdallasi uusikuu kaksosten merkissä painottaa sektoriasi, johon liittyvät arjen puuhat, raavas työnteko ja terveydestä huolehtiminen, joten näissä asioissa voi pilkahtaa jotain uutta ja inspiroivaa. Sekin on mahdollista, että tajuat tehneesi liikaa töitä ja rasittaneesi näin terveyttäsi.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jotain uutta voi tulla itseilmaisussasi, ja vähintään näyttää siltä, että ilmaiset asiasi erittäin monipuolisesti ja kielellisesti kyvykkäästi. Voit jopa saada tilaisuuden loistaa, mikä kantaa mielessäsi pitkälle! Paperiasioissa on vaikea välttää sotkua ja ylimääräistä työtä. Panosta perheeseen!

Kalat (19.2.-19.3.)

Et välttämättä ole energisimmilläsi juuri nyt, ja jos yrität liikaa, voi hermostosi kärsiä siitä. Koet ehkä tarvetta edistää materiaalista tilannettasi tai tienata ylimääräistä rahaa, mutta mitä jos keskittyisit enemmän kehoosi ja sen hyvinvointiin? Keskustelu ystävän kanssa voi olla nyt parasta antia!

X