Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 30.7.

30.7.2018 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVPhotos

Tällä viikolla on ilmassa tavallista enemmän rauhatonta ja pienestä ärsyyntyvää käyttäytymistä. Kukaan ei ole valmis luopumaan vapaudestaan ilmaiseksi, eikä lopulta ehkä mistään hinnasta. Älä siis yritä määrittää kenenkään toisen elämää.

Oinas

Älä tee tänään mitään väkisin, sillä parhaat asiat tapahtuvat joko itsestään tai sitten niitä ei tapahdu lainkaan. Anna virran kuljettaa ja suostu vain katselemaan mitä ympärilläsi tapahtuu. Tulet tekemään yllättäviä löytöjä.

Härkä

Elämä on tänään omissa käsissäsi ja tunteesi kertovat sinulle oikeat ratkaisut asiassa kuin asiassa. Älä järkeile liikaa tai menetät hyvät, tähän päivään liittyvät mahdollisuutesi Kankkulan kaivoon.

Kaksoset

Älä suotta ihmettele elleivät palikat tunnu loksahtelevan ihan paikoilleen. Olet silloin itse hiukan väärässä rytmissä ja siksi myös väärässä paikassa. Koeta rentoutua ja vältä kaikkea väkisin tekemistä. Oikeaan aikaan tehtynä kaikki tekeminen tuntuu hyvältä vaikka vähän vastustaisikin.

Rapu

Tunteesi ohjaavat sinua tekemään oikeita valintoja. Tiedät vaistomaisesti kenen puoleen kääntyä ja millä asenteella, joten pidä yhteyttä juuri niihin ihmisiin, jotka sinua nyt jollain tavalla luokseen kutsuvat.

Leijona

Jos mikään ei tahdo tänään onnistua niin viisainta olisi pysäyttää päivä muutamaksi minuutiksi ja aloittaa sitten kokonaan uudelleen. Ellei ajoituksesi ole kohdallaan, niin vastuskin on ylittämätön.

Neitsyt

Tunne-energiasi suorastaan käskee sinua tekemään joitakin asemaasi tai tehtävääsi liittyviä muutoksia, jotka otetaan lopulta hyvin vastaan. Älä siis epäröi esittää omia näkemyksiäsi, sillä vain niiden ansiosta muutkin tietävät missä on sinun oma paikkasi.

Vaaka

Pakottamalla et saa tänään mitään aikaan, joten ellei joku asia ota sujuakseen niin jätä se vain rauhaan toistaiseksi. Tällaisena päivänä voi saada aikaan paljon vahinkoa, ellei ymmärrä löysätä ajoissa. Myöhemmin saat asiat jälleen helposti oikeille raiteille.

Skorpioni

Sinulla on tänään selvä tuntuma siihen mitä olet tekemässä ja tuohon tunteeseen on syytä luottaa. Monikin asia tulee nyt järjestymään yllättävällä tavalla sinun eduksesi. Sinun on kuitenkin uskallettava ottaa ensimmäinen askel..

Jousimies

Ellet tahdo saada tänään otetta suunnittelemiisi asioihin, niin koeta muuttaa niihin liittämääsi aikataulua. Kysymys on ehkä vain muutamasta minuutista tai pahimmassa tapauksessa muutamasta vuodesta. Lopeta liika yrittäminen niin alkaa heti helpottaa.

Kauris

Sinulla on tänään loistava kyky asetella elämäsi suuntaviivoja parempaan järjestykseen. Älä epäröi tehdä pieniä tai miksei suurempiakin muutoksia päivän rutiineihin. Se on luovuutta, joka pitää pallomme pyörimässä.

Vesimies

Varo tänään liian tiukkoja aikatauluja tai suunnitelmia, sillä tunteet vievät voiton järjestä ja vain hyvällä fiiliksellä tulee hyviä tuloksia. Vedä reippaasti rasti tauluun peruutuksen merkiksi heti kun tunnet, että ajatus alkaa katkeilla.

Kalat

Osaat tänään käsitellä elämäsi auktoriteetteja oikealla tavalla ja saat omat suunnitelmasi etenemään yllättävässä myötätuulessa. Tänään kannattaa tuoda esille omia suunnitelmia ja mielipiteitä.

Lue myös:

Astro.fi
Annan kuukausihoroskooppi heinäkuu 2018
Annan viikkohoroskooppi 27.7.-2.8.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme