Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 31.10.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu siirtyy vesimieheen, sinulle kevyempään paikkaan, ja se voi auttaa sinua saamaan taas paremmin kiinni ohi liitelevistä ajatuksista ja tulevaisuuden suunnitelmista. Väkevät skorpioniplaneetat vaikuttavat yhä taivaalla, sinun kohdallasi niin, että voit löytää syvemmän ulottuvuuden talouteesi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinun kohdallasi painottuvat tekemiset muiden ihmisten kanssa. Se merkitsee myös sitä, että toisten mielipiteillä ja toimilla on enemmän vaikutusta omiin tekemisiisi. Älä yritä räpiköidä turhaan sellaiseen suuntaan, joka olisi vain oma valintasi! Romantiikassa voi kyteä mahdollisuus jos toinenkin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

On täysin mahdollista, että osoittaudut näinä viikkoina jonkinlaiseksi työn sankariksi, ja se voi näkyä niin, että saat kunnioitettavasti aikaan väsyttäviä askareita. Tällä saralla voi tulla ennätyskin. Palvelemisen ja auttamisen tarpeet voivat kukoistaa näinä viikkoina, eivätkä romantiikan houkutukset paina vaa’assa.

Rapu (21.6.-22.7.)

Talouteen liittyvä turvallisuustekijä voi olla tapetilla työympyröissä tai jossain muualla, tai sitten pieni tilinpitoon liittyvä seikka tulee ja menee. Vuoden alkupuolelta peräisin oleva sidos ulkomaihin tai erilaiseen kulttuuriin voi olla uudestaan esillä, ja kulttuuriasia saattaa liittyä Suomen sisälle.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jotkut leijonat uivat nyt sellaisissa vesissä, joihin he eivät ole välttämättä tottuneet, joten sopeutumiskykyäkin vaaditaan näinä aikoina. Olet saattanut huomata, että sisältäsi löytyy vaikka mitä tuntemattomia alueita ja voit tyydyttää tiedonnälkää vaikkapa ahmimalla kirjallisuutta. Historiallinen aihe yllättää!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Uusia virikkeitä voi tulla siihen, miten tuiki tavallisia tehtäviä ja askareita voi hoitaa. Saatat löytää tavan, jolla puuduttava askare muuttuukin mukavammaksi tai nopeammaksi. Nyt on merkitystä sillä, miten asettelet sanasi ja kirjoitetun tekstin – näin sinulla on mahdollisuus saavuttaa jotain, jopa sydämen tasolla!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jotain virikkeellistä voi ilmetä tänään tai huomenna, ja se voi olla ylimääräistä työpaikkahuumoria, yllättävä lounas tai vaikkapa kahvihetki. Vapaa-aika ottaa helposti paikkansa ja siksi saatat kiirehtiä lempiharrastuksesi pariin! Olisiko aika aloittaa uusi kehon tuntemuksia korostava harrastus tai vaikka ruokapiiri?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Näinä aikoina mielessäsi pyörii todennäköisesti monenlaisia lämpimiä ajatuksia, ja haluat ilmaista niitä enemmän. Tämän takia et välttämättä ole kovin kunnianhimoisella tuulella. etkä mieti strategioita kohentaaksesi valta-asemaasi. Näissä ajoissa on kaikki ainekset kiintymyssuhteen edistämiseen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Saatat olla vielä parin viikon ajan sellaisessa tilassa, joka kietoo sinut lähemmäksi itseäsi tai syntyperääsi. Kaikenlaiset muistelot menneisyydestä ovat myös mahdollisia. Jotkut jousimiehet voivat löytää erikoisempia kiinnostuksenkohteita, vaikkapa mindfulnessista tai mystiikasta. Suhdetta ruoditaan syvältä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olisikohan taas aika laittaa joitakin tavaroita kiertoon niitä enemmän tarvitseville? Näiden parin päivän aikana tällaiset ajatukset tai muut erikoisemmat teemat ehkä omistamiseen tai kehonhuoltoon liittyen ovat herkästi mielessäsi. Ystävien tai ryhmien kautta voi tulla paljon uusia ideoita.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Aurinko, Merkurius ja Venus sijaitsevat haasteellisesti merkkiisi nähden ja voivat tuoda yllättäviä kysymyksiä siitä, miten on parasta edetä. Pelkkää samanmielisyyttä ei kannata odottaa, vaan pikemminkin kannattaa osallistua asioiden muokkaamiseen monelta kannalta, mikä vaatii kompromisseja.

Kalat (19.2.-19.3.)

Koska Jupiter on tullut merkkiisi pariksi kuukaudeksi, sinut voi vallata hyvin optimistinen mieliala. Ehkä jokin suuri suunnitelma palaa taas pöydälle tai ryhdyt toimimaan aiemman suunnitelman mukaan. Materiaalinen, henkinen tai taiteellinen ruokahalusi on suurempi ja matkailu voi tyydyttää toiveesi!

X