Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 31.5.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Merkurius lähti perääntymään sunnuntaina ja nyt on hetken aikaa vähän epävakaata aikaa tiedossa tietokoneiden, laitteiden ja aikataulujen kanssa. Onneksi Marsin kolmio Neptunukselle antaa intuitiolle siivet, kun saamme alitajunnan voimat päivittäiseen tehokkaaseen käyttöön.

Oinas

Sinulla saattaa olla polttava sisäinen tarve päästä aloittamaan tai päättämään joku mieltäsi vaivannut asia. Älä kuitenkaan yritä väkisin, sillä Marsin neliö kieltää kaiken vastentahtoisen toiminnan. Varmista ensin, että varmasti haluat tehdä ilolla ja sydämellä sen, mihin nyt päätät ryhtyä.

Härkä

Energiasi ovat loistavassa vireessä ja oivallat oikeat menettelytavat heti toimeen ryhdyttyäsi. Nyt kannattaa pistää hihat heilumaan ja luottaa siihen, että tarkemmat ohjeet kilahtavat päähäsi vasta sitten kun niitä konkreettisesti tarvitaan. Nyt on hyvä toimia ilman aikataulua tai suunnitelmaa.

Kaksonen

Vaikka meno tuntuisikin nyt maittavan, niin katso tarkasti mihin astut. Liika innostuminen voi johtaa ikäviin pettymyksiin lähipäivinä. Neptunuksen haasteellinen asema varoittaa liiasta luottamuksesta muiden lupauksiin. Kuuntele sisäistä varoituskelloa ja pysähdy heti kun se helähtää.

Rapu

Tämä on kaikenlaisen luovan itsesi toteuttamisen kannalta erinomainen jakso. Anna intuition johdattaa sinua oikeiden asioiden ja ihmisten luo. Elät Marsin kautta uusien aloitusten tärkeää aikaa ja nyt tuhannet asiat ympärilläsi loksahtelevat paikoilleen tietämättäsi. Luota siihen mikä sinulle on nyt tärkeintä.

Leijona

Vaikka saatatkin olla tänään hyvin innostunut jostakin sinulle esitetystä ideasta, niin koeta säilyttää mahdollisimman realistinen ote asiaan. Sinulla on Neptunuksen haasteellisen kulman vuoksi taipumusta ylioptimistisuuteen. Pidät helposti itsestään selvinä asioita, jotka eivät sitten olekaan totta.

Neitsyt

Voit antaa elämän kuljettaa sinua tilanteesta toiseen itse liikoja miettimättä. Marsin ja Neptunuksen kolmion ansiosta asiat sujuvat parhaiten itsestään ilman turhaa omaa yrittämistä. Riittää kun luotat elämän viisauteen ja uskallat ottaa epäröimättä vastaan kaiken, mitä se tarjoaa.

Vaaka

Vaikka tuntisitkin olosi hyvin energiseksi ja selkeäksi niin tänään ei kannata tehdä hätiköityjä päätöksiä. Mars on neliössä merkkiisi ja siksi kannattaa varmistaa, että toimit täysin omilla ehdoillasi ja ennen kaikkea omalla aikataulullasi. Kaikesta vastenmielisestä tekemisestä tulee yllättäviä ongelmia.

Skorpioni

Tämä on loistava päivä lähteä toteuttamaan mielessä välkkyneitä ideoita ilman mitään sen tarkempaa suunnitelmaa. Marsin kolmio Neptunukseen kolahtaa merkkiisi niin suotuisassa kulmassa, ettei epäonnistumiselle jää tilaa, mikäli vain pystyt seuraamaan omaa tunnelmaasi kaikissa ratkaisuissa.

Jousimies

Ellet tahdo saada otetta johonkin meneillään olevaan asiaan, niin ongelmana on liian lempeä suhtautuminen. Joskus on syytä ravistella asianosaisia oikein kunnolla. Ei tietenkään negatiivisessa mielessä, mutta kuitenkin niin, että osoitat pitäväsi kiinni omasta eriävästä kannastasi loppuun asti.

Kauris

Marsin oppositio antaa sinulle melkoisen energialatauksen, jota pystyt parhaiten hyödyntämään toimimalla täysin suunnittelematta. Neptunuksen sekstiili vahvistaa nimenomaan alitajuisesti tapahtuvaa toimintaa, joka on tämän hetken ainoa menestykseen johtava vaihtoehto ja vaatii sinulta uskallusta.

Vesimies

Tänään kannattaa kerätä kaikki rohkeus ja ottaa ensimmäinen askel jossakin mieltäsi painaneessa asiassa. Marsin kvinkunssi saa haasteen tuntumaan pelottavalta, mutta selvittämään lähdettyäsi juttu ratkeaa varmasti eduksesi. Sinun on itse ratkaistava mihin tämä haaste kohdistuu.

Kalat

Olet varsin energisellä tuulella ja voit saada paljon näkyvää aikaiseksi uskaltamalla toimia sisäisestä tiedostasi käsin ilman varmistuksia. Luova tekeminen on sinun ehdoton valttikorttisi, joka on uskallettava lyödä pöytään kunnon panosten saattelemana. Miettimiseen ei ole aikaa.

X