Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 31.7.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press
Jupiterin ja Pluton neliö on tarkimmillaan tällä elokuun ensimmäisellä viikolla ja siksi elämään mahtuu äkillisiä ja odottamattomia käänteitä. Myös levottomuudet maailmalla kuuluvat tämän kuvion alaisuuteen.

Oinas

Jupiterin oppositio ja Pluton neliö merkkiisi asettaa sinut vakavan tilanteen eteen. Pystyt näkemään aitiopaikalta, mitkä asiat ovat menossa pieleen joko työpaikallasi tai jossain muussa merkittävässä sosiaalisessa rakenteessa. Älä ota vastuuta asioista, jotka eivät sinulle kuulu, tai käy todella kehnosti.         

Härkä

Olet työhösi tai asemaasi liittyen vaikeassa tilanteessa, jossa sinun on valittava oma puolesi. Ilmassa olevat uudistukset tulevat vääjäämättä toteutumaan ja sinun on löydettävä omalta tuntuva paikka itsellesi tai oltava valmis tarpeen tullen vaihtamaan vapaaehtoisesti maisemaa.

Kaksoset

Pluton kolmio merkkiisi johdattaa sinut myönteisiin valintatilanteisiin, jotka onnistuakseen vaativat täydellistä sitoutumista tekemääsi valintaan. Ole valmis suuntautumaan valitsemallesi sektorille ja jättämään yksi tai useampi avustasi riippuvaiseksi tullut taho kokonaan taaksesi. Se on nyt menestyksen hinta.   

Rapu

Jupiterin neliö ja Pluton oppositio merkkiisi eivät todellisuudessa jätä sinulle valinnanvaraa niissä sosiaalisissa muutoksissa, joihin nyt ajaudut. Sinun on tyytyminen tahdottoman pelinappulan rooliin. Sisäinen voimasi on niin pakottava, että sitä on pakko noudattaa. Älä siis kanna syyllisyyttä päätöksistäsi.

Leijona

Jupiterin sekstiili merkkiisi on tähän asti tuonut eteesi hyviä uusia mahdollisuuksia, joihin on ollut helppo tarttua. Juuri nyt tilanne muuttuu yllättäen paljon vaikeammaksi. Tarjolla on toki entistäkin houkuttelevampi mahdollisuus, mutta se ei avaudu ilman valtavaa loikkaa suureen tuntemattomaan.

Neitsyt

Sosiaaliset muutokset ovat nyt vaativia kaikkialla ympärilläsi. Sinun on luotettava omaan näkemykseesi ja sisäiseen tunnelmaasi siitä, mitkä asiat pysyvät pystyssä ja mitkä eivät. Sinun valintasi ratkaisee monen muunkin kohtalon, mutta lupaa ei nyt saa kysellä mistään itsesi ulkopuolelta.    

Vaaka

Elät hyvin menestyksellistä Jupiter-vaihetta elämässäsi, mutta juuri tällä hetkellä tietyt asiat eivät suostu toimimaan, vaikka mitä tekisit. Tällöin on kysymys jostakin sosiaalisesta kehitysvaiheesta, jonka suunta on muuttumassa. Älä yritä selvitä väkisin eteenpäin, vaan etsi vaihtoehtoinen tapa toimia.  

Skorpioni

Pluton myönteinen asema merkkiisi antaa sinulle jonkun yllättävän mahdollisuuden, joka liittyy suurempaan sosiaaliseen muutosprosessiin. Ole valmis ottamaan paikkasi uudessa systeemissä heti kun sellaista tarjotaan ja tunnista tilanteeseen liittyvä, valtava muutoksen tarve kyseisessä tehtävässä.

Jousimies

Jupiter sekstiilissä merkkiisi antaa sinulle suorastaan loistavan lähtötilanteen johonkin painavaan uudistukseen sosiaalisessa ympäristössäsi. Joku sinuun liittyvä sosiaalinen taho tai yritysmaailmaan liittyvä suunnitelma ei toimi niin kuin oli suunniteltu. Samalla sinulle avautuu ovi menestykseen.   

Kauris

Pluton vaikuttaessa voimakkaasti merkkisi kautta joudut tekemään ratkaisevia päätöksiä osana jotakin sosiaalista rakennetta tai yritystoimintaa. Suhtaudu ratkaisuusi täysin henkilökohtaisista vaikutteistasi käsin, sillä nyt on sinun tehtäväsi toteuttaa joku kipeä uudistus omassa ympäristössäsi.   

Vesimies

Jupiterin kolmio on antanut sinulle monia loistavia mahdollisuuksia viimeisen puolen vuoden aikana. Nyt päätöksesi joutuvat selvään testiin. Mikäli olet pystynyt tekemään mielekkäitä ja edelleen hyvältä tuntuvia valintoja, pystyt kääntämään esille nousevat sosiaaliset vaikeudet selkeäksi voitoksi.  

Kalat

Sosiaalinen ympäristösi ja sinuun liittyvä yritysmaailma on ankaran muutospaineen alla, eikä sinullakaan ole helppoa. Jupiterin kvinkunssin myötä joudut tekemään ratkaisevia valintoja omaan asemaasi liittyen. Voit voittaa vain luottamalla omaan radikaaliin näkemykseesi ja ryhtymällä tuumasta toimeen.   

Lue myös:

Teksti: Seppo Tanhua
X