Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 4.4.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Asia yhteisössäsi on tulossa päätökseen, ja suhtaudut vakavasti omaan osuuteesi, joka vaikuttaa laajenevan uusille alueille. Rahalle löydät yllättäen käyttöä, kun ihana vaate tai tavara osuu silmiisi. Parannat suhdettasi uudella näkökulmalla, johon liittyy syvällinen aspekti, joka pulpahtaa esiin.

Härkä (20.4.-20.5.)

Intohimon planeetat, Mars ja Venus vaikuttavat näinä päivinä työelämääsi, joten puhkut intoa uusien tehtävien edessä ja kiirehdit jopa tuuraamaan työkaveria. Halusi ovat ylikorostuneet, joten, jos olet laihdutuskuurilla, ei kannata poiketa herkkukauppojen ohi! Tunteenpurkauksia esiintyy puolin ja toisin.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinusta voi syystä tai toisesta tuntua siltä, että sinulta pimitetään jotain tai että jokin seikka on muuten epäselvä. Suurimmaksi osaksi porskutat melkoisella planeettojen nousukiidolla ainakin silloin kun tavoittelet vapautta tai hauskuutta. Nyt voisi onnistua pikku reissu tai matkan suunnittelu.

Rapu (21.6.-22.7.)

Työhön liittyy merkittävä paperiasia, joka saa ärsytyskynnyksesi laskemaan, ja reagoit vahvasti. Tyypillinen luonteessasi oleva hoivaavuus ei kunnolla pääase esiin, sillä planeetat ovat nyt aivan muissa sfääreissä. Ajattelet huomattavasti enemmän vapautta ja irtaantumista pitkäaikaisesta taakasta.

Leijona (23.7.-22.8.)

Huomaat erilaisia tarpeita työyhteisössäsi ja saattaa olla, että joku purkaa sinulle odottamatta huoliaan. Kaikki ei muutenkaan suju kannaltasi rationaalisesti, ja sinun on sumplittava yllättävien tekijöiden tai hidasteiden kanssa. Olet suhteessasi pisteessä, jossa on valittava yksi selkeä suunta.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Mielialasi on melko lennokas ja pyrit hahmottamaan suurempia suuntaviivoja sekä työssä että harrastuksissa. Kuten viime päivinä, olet työelämässä uuden edessä ja innovaatiokykysi huomataan. Aivosi käyvät niin ylikierroksilla, ettet ole juurikaan tunteenilmaisuille vastaanottavainen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Yhteistyöhanke vaatii sinulta paljon energiaa, mutta et voi välttyä sen kuluttavuudelta vielä moneen päivään. Viime aikoina heränneet luovat energiat vievät sinua yhä enemmän itseilmaisulliseen suuntaan. Viihde antaa sinulle paljon, mutta nyt pysähdyt hetkeksi. Sinun on pidettävä myös paussia tunne-elämässäsi.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Lähdet nyt helpommin rajojesi ulkopuolella, ja syy voi olla se, että joku houkuttelee sinua siihen. Planeetat osuvat merkkiisi melko kovalla kulmalla, joten ristiriitoja on ratkottavana eikä ole mahdollista pysähtyä. Musiikki ja romantiikka inspiroivat sinua ja näissä asioissa jalkasi eivät ole maan pinnalla.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Perusenergiasi on hyvällä tasolla, ja se vaikuttaa kestävyyteesi ja lisää positiivista mielialaasi siellä missä liikut. Olet merkillesi tyypillisen vauhdikas ja vedät muut menoihisi mukaan matkalle, retkelle tai ostosreissulle. Pieni seikka on jäänyt hampaankoloosi ja se voi haitata jonkin verran etenemistäsi.

Kauris (21.12.-19.1.)

Viime päivien tapaan pientä väsymystä ja ärtymystä on ilmassa, joten kannattaa miettiä kahteen kertaan mitä sanot ja minkälaisella äänensävyllä. Materiaaliset tarpeesi ovat esillä, enemmän kuin tarve edetä uralla, ja saat paljon tyydytystä vaikka erikoisesta kattauksesta tai uudesta raikkaasta väristä.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Haluat mahdollisuuksien mukaan käpertyä pesääsi tai perheen pariin. Kerro muille ystävällisesti, jos psyykkeesi vaatii enemmän yksinoloa. Olet hetkittäin säkenöivä ja saat paljon aikaan varsinkin innostuksen vallassa. Koska Venus on vielä merkissäsi, mielessäsi pyörii kauneusihanteita ja rakkautta.

Kalat (19.2.-19.3.)

Jos olet luovassa työssä, saat näinä päivinä uutta inspiraatiota ja alitajunnastasi pursuaa mielenkiintoisia seikkoja. Nyt olisi aika hoitaa itseäsi kuntoon ja käydä vaikka meditoimassa, sillä kiireen keskellä asiat menevät helposti sekaisin. Olet herkistynyt myös toisten hädälle, mikä näkyy suhteissasi.

X