Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 4.5.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Venuksen neliö Neptunukselle tekee koko tästä kuukaudesta erittäin herkän vaiheen kaikille ihmissuhteille ja etenkin keskinäiselle kumppanuudelle. Voidaankin ajatella, että keskinäisten suhteiden ohjaava vaikutus muodostuu ratkaisevaksi koko muulle elämälle.

Oinas

Vaistoat tänään hyvin herkästi kaikki sellaiset seikat rakkauselämässäsi, jotka ovat ajautuneet tai ajautumassa väärille raiteille. Älä etsi näyttöä tuntemustesi tueksi, sillä suurin osa ihmisessä tapahtuvista asioista jää toiselle ikuiseksi salaisuudeksi. Sinun epäilyksesi on sinulle totta, ja silloin se pitää selvittää.

Härkä

Pystyt selvittämään jonkun rakkauselämääsi liittyneen ongelman tai epäselvyyden aivan kuin vahingossa. Samalla sinulle selviää toisesta ihmisestä jotakin, jota et ole aikaisemmin pystynyt hänessä hyväksymään. Nyt on ymmärryksen ja hyväksymisen aika, sillä ilman hyväksymistä ei voi olla aitoa rakkautta.

Kaksonen

Tunnistat kumppanisi tunteet herkkääkin herkemmin. Tänään löydät jotain sellaista, jota hän ei itse ole vielä oivaltanut. Älä anna tämän hämmentävän seikan estää sinua ottamasta asiaa puheeksi, sillä kahden ihmisen välinen rakkaus on jatkuvaa itsensä uudelleen oivaltamista ja hyväksymistä.

Rapu

Jos vaistoat jonkun asian rakkauselämässäsi olevan vähänkään väärillä raiteilla, niin nyt kannattaa keskustella siitä kumppanisi kanssa. Jokainen meistä muuntelee totuutta omalle rakkaalle puhuessaan, toiset enemmän, toiset vähemmän. Nyt vaistoat jotakin, joka on jäänyt kertomatta.

Leijona

Jos joku rakkauselämääsi liittyvä asia on vaivannut sinua tai huomaat jonkun vaivaavan elämänkumppaniasi, niin tänään sinulla on mahdollisuus vapautua turhista epäilyistä keskustelemalla asiasta. Tässä ajassa on salaisuudet paljastavaa energiaa, joka auttaa näkemään totuuden.

Neitsyt

Monenlaisia ihastumiseen tai jopa rakastumiseen houkuttelevia mahdollisuuksia on tänään tarjolla. Ilmassa on sen verran valheellista energiaa, että ihan kaikkea mitä itse tunnet, ei ole syytä pitää molemminpuolisena totuutena. Omassa sydämessä kokemasi rakkaus tai kaipaus on kuitenkin aina totta.

Vaaka

Seuraile tarkkaan tänään mieleesi hiipiviä aavistuksia, sillä niillä on aina joku sanoma. Tuntemuksista on syytä keskustella kumppanisi kanssa, vaikka sinulla ei olisi mitään konkreettista näytettävää mahdollisten epäilystesi tueksi. Elämässä on paljon enemmän sitä, mikä ei näy kuin sitä, mikä näkyy.

Skorpioni

Viehätysvoimasi ja iloisuutesi tekevät nyt vaikutuksen vastakkaiseen sukupuoleen ja houkutuksia on ilmassa, mutta millaisia. Tänään monilla ihmisillä on korostunut taipumus puhua ja esiintyä toisen odottamalla tavalla oman sisäisen totuutensa vastaisesti. Ota tämä huomioon ja pidä jalat maassa.

Jousimies

Ihmissuhteisiin tai parisuhteeseen liittyvä ahdistava tunne kuuluu tänään asiaan. Ahdistuksen syyn selvittäminen on aina jollakin tavalla pelottava tapahtuma, mutta sen selvittämättä jättäminen johtaa aina välimatkan kasvamiseen. Jos haluat elää rakkaudessa, otat nyt selvää omista aavistuksistasi.

Kauris

Olet harvinaisen herkällä päällä vaistoamaan pienetkin epärehellisyydet parisuhteessasi. Ole sinä rehellinen ja kerro mahdollisista tuntemuksistasi. Rakkaus ja kumppanuus ovat jatkuvaa itsensä hyväksymisen opiskelua. Kumppanisi peittää jotain sellaista, mitä sinä et vielä hänessä hyväksy. Uskallatko selvittää mitä?

Vesimies

Ellet pääse toteuttamaan itseäsi ja nauttimaan omasta elämästäsi, niin nyt se ilmenee kasvavana ahdistuksena. Tiedät kyllä keneen tuo ahdistava tunne kohdistuu. Uskalla ottaa asia esille, vaikka tiedätkin sen johtavan vakavaan keskusteluun kumppanisi tai rakastettusi kanssa. Sekin on rakkautta.

Kalat

Itseluottamuksesi on näinä aikoina tavallista parempi, ja joku saattaa ihastua hetkelliseen herkkyyteesi ja aitouteesi aivan silmittömästi. Vaikka tällaisten tunteiden ilmaantuminen hivelee sinua, niin uskalla olla mahdollisimman rehellinen sinuun ihastuvalle ihmiselle ja kertoa oma tilanteesi ja totuutesi.

X