päivähoroskooppi oinas
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 5.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Ehkä käsittelet tänään asioita, jotka liittyvät tarpeellisten tavaroiden hankkimiseen, kuskaamiseen tai poistamiseen pois päiväjärjestyksestä. Muitakin nopeasti tai yllätyksellisesti suoritettavia konkreettisia tehtäviä voi olla luvassa. Myös ristiriita tai vastuukysymys voi painaa näissä asioissa. Oletko hullaantunut?

Härkä (20.4.-20.5.)

Jokin sisäinen jännite voi tuntua pitkin päivää, ja se liittyy kuun asemaan taivaalla. Ehkä hetkittäin tunnet olosi vapautuneeksi kuin taivaan lintu, mutta yhtäkkiä vastuu jostain asiasta tai ihmisestä iskee päälle. Haluat vielä vaalia salaperäisyyttä viime viikkojen tapaan, ja romantiikassakin on mystiikkaa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Olet todennäköisesti viime päivinä saanut otetta aktiviteeteista, joihin olet panostanut paljon. Olet voinut saada erityisesti asemaasi parannettua esimerkiksi muilla paikkakunnilla tai ylipäätään laajemmalla alueella. Tänään voi olla tiedossa jotain sopimushenkistä, joka vapauttaa tai laajenee laajenemistaan!

Rapu (21.6.-22.7.)

Työssäsi saattaa olla meneillään kaikenlaista. Esimerkiksi yhteydenpitoon voi tulla mukaan uusia elementtejä, jotka helpottavat sitä tai tekevät sen rennommaksi. Ehkä halu kaunistaa työympäristöäsi saa vallan, ja voisit ympätä siihen jotain hyvin tunnelmallista hentoine väreineen. Tunne ja työ liittyvät yhteen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin työasia voi tuoda sinut taloudellisten seikkojen ääreen ja ehkä pohtimaan vaihtoehtoja, jotka ovat täysin vastakkaisia. Muukin elämän tärkeä päämäärä voi olla käsiteltävänä samaan tyyliin. Hulvattomat planeetat ovat kuitenkin yhä vallalla, ja harrastukset ja vapaa-ajan riennot pitävät sinut kiireisenä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Dynaamiset planeetat voivat puristaa sinusta esiin asioita ja kykyjä, joita et välttämättä tiennyt edes omaavasi. Voit myös saada aikaan jotain näyttävästi. Työssä keskityt todennäköisesti laajempiin tai kokonaisvaltaisempiin aiheisiin, ja kieletkin voivat jollain tapaa kiinnostaa tai olla ajankohtaisia.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Ilmassa saattaa olla erityisen värikästä ilmaisua ja maailmaa syleileviä keskusteluja. Aiheestakin saatetaan poiketa useasti, varsinkin jos se on hyvin rajattu. Planeetat suosivat vapaampaa työntekoa vielä pari päivää, ja kielet ja vieraat kulttuurit voivat olla läsnä enemmän, ainakin mielessäsi.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Ehkä sinun niin sanotusti tekee mieli saada itsellesi haluttuja tavaroita, jotka koet nyt erityisen tarpeellisiksi. Varo kuitenkin liioittelua tässä suhteessa, sillä arviointikykysi ostosten suhteen voi mennä vikaan. Kupla voi puhjeta jonkin ajan päästä ostoksen teosta. Käsillä tekeminenkin antaa paljon!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Olet varmaankin kehittynyt hurjasti joissain aihepiireissä viime viikkoina, ja eteenpäin työntymisesi jatkuu yhä selvästi parin päivän ajan. Myös kodin piirissä on värikkäitä vaiheita, korjaamista tai sisustamista ihan urakalla. Jokin suhdeasia näyttäisi olevan sellainen, että olet ladannut siihen paljon odotuksia!

Kauris (21.12.-19.1.)

Viime viikkojen tutkiskelut erilaisesta näkökulmasta ovat antaneet sinulle parhaimmillaan uusia ideoita siitä, miten voit edetä seuraavan tavoitteesi kanssa. Katsele vielä aiheen salattuja puolia ja yritä löytää heikkoja kohtia, niin saat lisää eväitä. Yhdistyykö katoavaisuuden tunne johonkin suhdeasiaan?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ehkä monenlaisia ideologioita ja uskomattomia ajatuksia tulevaisuudesta pyörii ympärilläsi. Nyt olisi sinunkin mahdollista osallistua aivoriihen, jossa kartoitetaan mahdollista ja mahdotonta, ja voisit tuoda siihen oman erikoisen tyylisi. Suhteissa monet asiat ovat kiinni näkemyksistä ja yhteisestä suunnasta!

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat vetävät sinua yhä kertakaikkisen erikoisiin asetelmiin, joista ei puutu värikkyyttä eikä puhetta tai meteliä. Työympyröissä näyttäisi olevan tarve kaikelle muulle paitsi hiljaiselolle ja rutiininomaiselle suorittamiselle. Erikoisimmat vaiheet ovat kuitenkin loppusuoralla jo pikku hiljaa!

X