Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 5.2.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Maanantain puolikuu saattelee meidät helmikuun ensimmäiselle täydelle viikolle hiukan jännittävissä tunnelmissa. Viikkoa hallitsee Venuksen sekstiili Uranukselle ja luvassa on jännittäviä yllätyksiä rakkauselämässä tai muissa sydämen asioissa.

Oinas

Asiat sujuvat tänään helposti, mutta nopealla tempolla. Ole valmis tekemään nopeita päätöksiä ja lähtemään salamana liikkeelle heti kun siltä tuntuu. Hitaus kostautuu välittömästi ja sitten kyllä harmittaa.

Härkä

Joku tekee sinulle yllättävän ehdotuksen, joka kiehtoo sinua mutta et oikein tiedä uskallatko lähteä liikkeelle. Luota omiin tunnelmiisi ja omaan innostukseesi, sillä innostus on elämän aitoustakuu.

Kaksoset

Elämässäsi on yllättävää sujuvuutta, sillä alitajunta ja tietoisuutesi ohjaavat sinua tasapainoisesti oikeaan suuntaan. Luota tuntemuksiisi ja hetken mielijohteisiin etkä tule pettymään.

Rapu

Yllättävä takaisku tai harmillinen käänne, joka osuu tälle päivälle, on todellisuudessa vinkki jostakin toisesta ulottuvillasi olevasta mahdollisuudesta. Saat siitä kiinni vain katsomalla eteenpäin harmittelun sijasta.

Leijona

Sinuun suhtaudutaan tänään yllättävän myönteisesti. Ota vastaan sinulle tarjottavat mahdollisuudet ja suosionosoitukset avoimin mielin ja käytä kaikki tilaisuudet empimättä hyväksesi.

Neitsyt

Huomaat jonkun ystäväsi kohtaavan tänään onnekkaita tapahtumia ilman näkyvää omaa ansiotaan. Pystyessäsi iloitsemaan yhdessä hänen kanssaan huomaat pian olevasi itse samassa tilanteessa.

Vaaka

Oikea päivä muistaa jotakin hyvää ystävää tekstiviestillä tai puhelulla. Mieti ketä kohtaan tunnet suurinta kiitollisuutta juuri nyt tätä lukiessasi ja kerro se hänelle. Aito ystävyys on kalleimpia aarteitamme.

Skorpioni

Saatat tuntea olosi hiukan ulkopuoliseksi, vaikka esille tulevat asiat selvästi tuntuvat kohdistuvan itseesi. Älä jää tuppisuuksi vaan sano oma painava mielipiteesi, sillä muuten asia saa sinun kannaltasi kehnoja piirteitä.

Jousimies

Tämä on aivan loistava päivä palkita itseäsi ilman mitään syytä jollakin pienellä lahjalla tai täysin yksityisellä hetkellä kivassa paikassa. Itselle annettu palkinto on loppujen lopuksi tuhat kertaa tärkeämpi kuin kenenkään muun antama. Sellaisen voisi antaa useamminkin.

Kauris

Älä anna negatiivisen uutisen tai kommentin pilata päivääsi, sillä siinä piilee paremman huomisen mahdollisuus. Asian tai tilanteen saama käänne ei ehkä sovi suunnitelmiisi, mutta se on ainoa mikä on varmasti totta. Käännä siis kiltisti kolikko ympäri. Muuta ei ole tehtävissä.

Vesimies

Sinulla on tänään edessäsi merkittävä ratkaisu paria seuraavaa päivää ajatellen. Luota itseesi ja tee se mikä juuri nyt tuntuu sinusta parhaalta ja innostavimmalta. Tällä ratkaisulla luot omaa elämääsi.

Kalat

Alitajuinen ahdistus iskee yllättäen ja on merkki siitä, että sinun tulisi tehdä ainakin osa tähän päivään liittyvistä rutiineista uudella tavalla tai jättää kokonaan tekemättä. Tällaisen päätöksen jälkeen ahdistus helpottaa välittömästi.

Lue myös:

X