päivähoroskooppi kaksoset
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 5.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Näyttää siltä, että aloitat viikon hyvin terhakkaasti, kuten luonteellesi sopiikin. Kuten viime viikolla, arkisten seikkojen eteenpäin vieminen sujuu nopeasti tai ainakin kiireellä. Jokin kiire vaikuttaa kyllä vähentyneen enenevässä määrin tämän kuun puolella. Kahden kaupassa voi olla yhä kyse sopimuksesta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Matkasi jatkuu aika lailla samaa rataa, eli työhön keskittymisellä ja tarkkuuden vaalimisella. Elämänoppia ja viisautta voi tulla tietoisuuteesi kaiken ohella. Näinä päivinä ajatuksesi lentävät korkeammalla, ehkä myös yhteiskunnallisissa aiheissa, joihin löydät uutta paloa tai halua vaikuttaa oikeasti.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Sinulla on jatkunut jo parisen viikkoa voimakas Marsin vaikutus merkissäsi, ja se tuo sinulle ylimääräistä virtaa ja tahdonvoimaa vielä pitkälle lokakuulle. On siis aika ottaa ohjakset asiassa, joka on roikkunut pitkään tehtävien asioiden listalla. Juuri nyt näet myös taloudellisen mahdollisuuden tai porsaanreiän!

Rapu (21.6.-22.7.)

Joku toinen voi puuttua järjestelyihisi kodin tai perheen kanssa, joten tilanteessa tarvitaan diplomatiaa! Työasioissa on paljon meneillään myös pinnan alla, ja puhumattomat tunteet tai pettymys johonkin yhteistyöaiheeseen voi tulla kärkkäästi tai ainakin selvästi esiin tänään tai huomenna!

Leijona (23.7.-22.8.)

Eloisuuteen tarttuminen ja elävien aiheiden parissa toimiminen on vielä asialistalla, ja näet asiat laajemmin, myös sen, miten suuren kokonaisuuden osaset nivoutuvat yhteen. Ilmaiset itseäsi hyvin, ja siihenkin kannattaa panostaa. Venus siirtyy merkistäsi pois neitsyen merkkiin, ja suhde-elämä tasaantuu.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Viime viikkojen aikaansaannostesi listan pitäisi näyttää hyvältä, ellet ole käyttänyt ylimääräistä energiaasi ärhentelyyn tai turhaan väittelyyn tai vastustamiseen. Samat värähtelyt jatkuvat vielä viikkoja, ja kuvaan mukaan tulee Venuksen tunteellinen voima. Ehkä suhteissa alkaa uusi vaihe tai uusi suhde syttyy!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tahtisi ei vaikuta olevan parin päivänä aikana kovin tiivis eikä pinnallinen, vaan syvennyt ehkä johonkin vakavampaan aiheeseen, menneisyyteen tai koet tarvetta olla enemmän kotona ja perheen parissa. Omat tavoitteesi voivat olla ristiriidassa kodin velvoitteiden kanssa. Anna aikaa ajatuksillesi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Olet vieläkin mystisissä tunnelmissa, joissa törmäät salaperäisyyksiin tai kätkettyihin totuuksiin, ja tietenkin tämä voi tulla elämääsi myös lukukokemusten kautta! Tarkkana kannattaa olla yhä myös raha-asioiden käsittelyn kanssa, sillä joku voi hamuta ohjaksia niihin vastoin tahtoasi. Uusi vire tulee ystävyyteen!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Planeetat, erityisesti aurinko ja Mars, laittavat sinuun potkua viime viikkojen tapaan ja tuovat myös vaihtelevia olotiloja energiatason suhteen. Kuvaan on nyt tullut myös Venus, ja kaikki kolme patistavat sinua liikkumaan eteenpäin, edistämään uraasi tai muita suuria päämääriä. Työpaikan suhde vaatii enemmän!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kuu on merkissäsi pari päivää, joten saat helposti otteen aiheesta, joka on sinun näköisesi ja lisää hyvinvointiasi ja turvallisuuttasi. Päämääriesi suhteen kaipaat näinä päivinä enemmän näkyvyyttä, ja siihen on varsin hyvät mahdollisuudet esimerkiksi kaupallisella alalla. Työssä pitäisi päästä rutiinien ulkopuolelle!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Rauhoittumista olisi hyvä harjoittaa juuri nyt vaikka siihen sopivalla kirjallisuudella, soljuvan musiikin kuuntelulla tai vaikkapa meditaatiolla. Voit löytää ihanaa rauhaa hengellisyyden parissa, mikä monesti sopiikin uraauurtavalle merkillesi. On aika tarkastella budjettia, oli se sitten työssä tai yksityiselämässä.

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat pitävät sinua yhä melko hermostuneessa tilassa tai valmiina puolustautumaan. Se on kuitenkin usein ylireagointia, joten muista se, kun mielesi tekee sanoa jotain terävää. Nyt ja lähiviikkoina sulautuminen toisten tahtoon ja tahtiin on erityisen tärkeää, joten luovi, huopaa ja souda taitavasti!

X