Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 6.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Jokin innostus lopahtaa, muuttuu rutiininomaisemmaksi tai työteliäämmäksi. Eli niin kovalla vauhdilla et pääse nyt paahtamaan kuin sinulla on tapana. Saat varmaankin parin viikon sisällä tehtyä asiat, joihin liittyy paljon konkretiaa tai raha-asioiden järjestämistä. Rakkaudessa ei ole ihmeteltävää.

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuun sijainti neitsyen merkissä sopii merkkisi perusarvoihin, maallisuuteen, vakauteen ja maan antimista nauttimiseen, ja saat tilaisuuden nauttia niistä ja sellaisesta tunteesta, että pikkuseikatkin ovat kohdillaan. Jotain esittämistä tai esilläoloa voi olla luvassa, ja sinut nähdään vakaana esittäjänä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jotkin seikat kodin piirissä vaativat sinulta paljon, ja voit olla työn ja kodin välisessä ristitulessa tai joka tapauksessa hieman stressaantunut. Et ole vieläkään saanut kokoon kaikkea materiaalia, jonka varassa voisit joskus tulla näyttäytymään isommalle joukolle. Salainen rakkaus on ehkä tulossa kulman takana!

Rapu (21.6.-22.7.)

Toiminta laajemmissa ryhmissä tai verkostoissa on tuonut oman lisänsä elämääsi viime aikoina, ja se on voinut saada ajatteluasi pois menneisyydestä ja vanhan haikailusta. Nyt sanoitat ajatteluasi hyvin ja se voi teettää hyviä tuloksia työpaikalla tai harrastuksessa. Verkostosta saattaa löytyä myös rakkaus!

Leijona (23.7.-22.8.)

Nyt mukana on hieman pysäyttävää tai jarruttavaa energiaa, etkä voi tuoda itseäsi esiin tyypillisen näkyvästi tai hurmaavasti. Se voi olla jokin yksityiskohta, jota on hiottava tai jotain muuta on saatava järjestykseen tai ruotuun. Pohjavireenä on silti yhä oinas-planeettojen tuoma into ja uskallus!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuu omassa merkissäsi lisää tietty tunnetta, että sinut ja ajatuksesi hyväksytään ja että olet osa porukkaa, mutta ei se välttämättä lisää juurikaan mitään muuta. Planeetat härässä vaikuttavat puolestaan siihen, että olet yhä aallonharjalla uskossa itseesi tai tutustumassa uusiin alueisiin. Olet alttiimpi ihastumaan ulkomaalaiseen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Useat planeetat viittaavat siihen, että jättäydyt jostain ulkopuolelle tai seuraat mielelläsi sivusta energisten ihmisten kamppailua. Planeetat vievät myös syvälle, joten ymmärrät paremmin piilovaikuttimia ihmisten käyttäytymisessä. Tunne-elämässä on monenlaisia sävyjä, epäselviäkin, mutta parempi hyväksyä se.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sosiaaliset sektorit ovat aktivoituneina skorpionin merkkiin nähden, joten työpaikallakin saattaa olla tiedossa enemmän keskustelua, neuvotteluja tai ryhmätoimintaa. Verkoston kautta voi ilmaantua jotain mielenkiintoista tai hyödyllistä arjen kannalta. Rakkaudessa toisen erilaisuus korostuu – ja viehättää!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Työ on todennäköisesti vaativassa vaiheessa, mutta on myös mahdollista, että ärsyynnyt helpommin vastoinkäymisistä, ja purat sitä toisiin. Työ voi tuntua hyvin rutiininomaiselta, joten kannattaa miettiä, olisiko vaihto tarpeen. Parhaimmassa tapauksessa harrastus kompensoi kaiken ikävän!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kokoat elämäsi palapeliä tällä hetkellä loistavasti ja palaset loksahtelevat paikoilleen lähes yrittämättä. Ulosantisi ja ulkoinen olemuksesi ovat vakuuttavia ja sehän sinulle yleensä onkin mieleen. Haluat ehkä lisää ylellisyyttä ja se voi tulla mukavalla shoppailureissulla. Tunnekin on ylellinen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Syvennyt hetkeksi pohtimaan talousasiaa, joka voi olla omasi tai sitten työpaikallasi täytyy löytää ratkaisu taloudelliseen yhtälöön. Ehkä löydät turvallisuuteesi liittyvän reiän, joka tulisi paikata. Monet mieleen tulevat seikat liittyvät näinä aikoina perheeseen, menneisyyteen ja lähialueisiin.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuu on merkkiäsi vastapäätä ja voi tehdä kohtaamisistasi merkittävämpiä, mieleenpainuvampia tai sellaisia, että pohdit sitä, mikä teidät erottaa. Voit myös kohdata ihmisen, jolla on terävää kritiikkiä sinua tai tekemisiäsi kohtaan, mutta kritiikki on todennäköisesti tarpeen. Keskustelut ystävän kanssa kantavat pitkälle!

X