päivähoroskooppi vesimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 7.11.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Näinä aikoina tiedossa voi olla tavallista monimutkaisempia aiheita, jotka vaativat syvempää aivojumppaa. Monet seikat saattavat nivoutua siihen, miten eri aiheita ja raha-asioita sovitetaan yhteen. Pidä huolta, ettei tärkeä seikka jää sinulta huomaamatta! Salaisuus stimuloi tunnetta!

Härkä (20.4.-20.5.)

Viime viikkojen aikana ilmenneet teemat korostuvat tämän viikon sisällä, ja kaipaamasi muutos todennäköisesti toteutuu tai on pitkällä. Toisten ihmisten tai sukulaisten kautta voi tulla esiin seikkoja, jotka ovat myllerryksessä. Omaakin suhdetta kannattaa tarkastella siten, että sopeutuu aikaan!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Työn saralla on planeettojen mukaan aiheita, jotka vievät sinua pykälän eteenpäin tai irrottavat sinut aikansa eläneestä työn arkeen liittyvästä aspektista. Ehkä koet herätyksen omassa tai lähipiirin terveysasiassa, mikä voi johtaa todelliseen muutokseen. Suhteen toimivuus arjessa on polttopisteessä!

Rapu (21.6.-22.7.)

Monet planeetat sijoittuvat harmonisesti merkkiisi, mistä voisi päätellä, että asiat sujuvat melko vaivatta – kuin itsestään! Suurimmat haasteet näyttäytyvät toisenlaisina aikoina. Pidempään esillä olleeseen, toisiin paikkakuntiin kohdistuvaan suhteeseen liittyy paljon toiveita, haaveita, mielikuvia tai taidetta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuu on nyt sellaisessa kohdassa, että se vaikuttaisi tökkivän sinua eteenpäin hankkeessasi tai ylöspäin urallasi. Parin päivän sisällä näissä asioissa voi ilmetä myös käänteitä: joko aikataulumuutoksia tai uusia järjestelyjä organisaatiossasi. Olisiko niin, että uutta putkeen ja kvanttihyppy eteenpäin?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Toivottavasti otat vaarin planeetoista ja pohdit, millaista koulutusta olisit vailla! Näinä aikoina näyttää nimittäin siltä, että mielesi olisi vielä kirkkaampi kuin tavallisesti ja olet altis omaksumaan uutta tietoa varsin hyvin. Täysin uusia suunnitelmia vaikuttaisi olevan ilmassa, ja totaalinen suunnanmuutos on mahdollinen.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olisiko tiedossa isompia asioita suhteessa materiaan, tavaraan tai omistamiseen? Parin päivän aikana käsityksissäsi näistä asioista voi ilmetä monenlaista, mikä voi johtaa helpommin tavaran kiertoon laittamiseen. Suhtautumisesi ehkä muuttuu tältä osin. Tunteet nivoutuvat siihen, miten koette yhdessä materian!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Tunnepläjäysten sarja jatkuu, sillä uskomaton yhdistelmä, aurinko, Merkurius ja Venus, on yhä tiiviisti merkissäsi. Tällainen poikkeuksellinen kosminen tilanne voi saada sinut paremmin yhteyteen omien tunteidesi kanssa, mikä voi jopa auttaa löytämään sen oikean. Rakkaus voi ilmetä muussakin yhteydessä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Varsin erikoinen planeettailmapiiri jatkuu ja voi manifestoitua esimerkiksi siten, että menet tavallista syvemmälle itseesi ja löydät alitajuisia aarteita. Vai liikutko hyvin kaukaisissa maisemissa joko mielen tasolla tai konkreettisesti? Monilla voi herätä myös suurempi auttamisen halu!

Kauris (21.12.-19.1.)

Joissain laajemmissa ympyröissäsi voi olla ylimääräistä vilskettä tai muutoksia. Näiden päivien aikana on jopa mahdollista, että totaalisesti uusia kuvioita syntyy ryhmissä tai verkostoissa. Uusi ja vanha ovat ehkä ristiriidassa jonkin verran, ja valintoja on edessä. Tunteet vaativat laajaa näkemystä tai osallistumista!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Merkkiisi kohdistuu parin päivän ajan poikkeuksellisen dynaamisia planeettavaikutuksia, jotka voivat viedä elämääsi suuntaan jos toiseen. Ehkä itselläsi on valtava tarve muutokseen tai sitten tilanne vaatii sitä. Joidenkin vesimiesten kohdalla kyse on määrityksistä jopa loppuelämää ajatellen.

Kalat (19.2.-19.3.)

Unenomaisia tiloja voi tulla näinä päivinä keskellä työpäivää ja arkea. Ne voivat olla monenlaisia pilkahduksia ilosta, etenemisestä tai paremmasta elämästä. Joidenkin kalojen elämässä voi oikeasti olla kyse suuren unelman toteutumisesta! Viihde-elämys voi puolestaan antaa paljon muistoja jatkoa ajatellen.

X