päivähoroskooppi vesimies
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 9.1.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Vuosi näyttää lähteneen käyntiin kovien tavoitteiden kera. Joko työ-, harrastus-, suhde- tai psykologisessa elämässä tähtäät harvinaisen korkealle ja kilpailet lähinnä itsesi kanssa. Menestystäkin voi olla odotettavissa esimerkiksi kirjallisissa tehtävissä tai yhteisön parissa. Tunne nivoutuu ystävyyteen!

Härkä (20.4.-20.5.)

Kuten viime viikkoina, aurinko ja Merkurius tukevat sinua tavoitteissasi, jotka liittyvät yleviin asioihin tai ideologioihin, joita kenties haluat viedä eteenpäin. Voit saada monenlaista inspiraatiota aiheisiin, jotka liittyvät kaukaisiin asioihin ja ulkomaihin. Nyt voi syntyä siemen johonkin tulevaan hankkeeseen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Pulmallisia talousasioita voi olla esillä yhä, ja ratkaisut vaativat perusteellista pohdintaa. Jokin ratkaisun avain voi liittyä piilevään tekijään, joka yhtäkkiä pulpahtaa esiin. Työpaikalla saattaa olla enemmän aivoriihtä tiedossa siinä suhteessa, miten inhimilliset ja taloudelliset resurssit yhdistetään parhaiten.

Rapu (21.6.-22.7.)

Vietät todennäköisesti paljon aikaa paikoissa, joissa on runsaasti neuvotteluja ja keskusteluja, ja työpaikoilla niitä voi olla ennätyksellisesti. Muilla näyttäisi olevan niissä avainrooli tai määräysvaltaa ja mukana on mentävä ja sopeuduttava. Kannattaa takoa yhteistyön voimalla! Onko rakkaus monimutkaista?

Leijona (23.7.-22.8.)

Intoa on joihinkin asioihin mutta siihen liittyy paljon vastuuta, järjestäytymisen tai muiden huomioimisen tarvetta. Into voi lässähtää heti alkuunsa, jos yrität suin päin eteenpäin. Muista, että toimintasi onnistuu näinä aikoina parhaiten ryhmissä tai yhteisöjen piirissä. Pidä mielesi auki uusille vaikutteille!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jokin voi pitää sinut nyt katsomassa sivusta tiettyä toimintaa tai hauskuutta. Tai sitten vietät aikaa jossain hieman syrjemmällä mutta hauskassa seurassa. Esimerkiksi musiikkielämys voi kiehtoa juuri nyt. Keskustelut voivat vauhdittaa rakkauselämäsi kehittymistä kokonaisvaltaiseksi. Myös elämäntavat ovat tärkeitä.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jotkut vaa’at sumplivat nyt asioita, joihin liittyy yhtäältä koti tai perhe ja toisaalta talous tai suurempi investointi. Ehkä uudet ratkaisut näissä asioissa tuntuvat nyt toimivilta. Keskustelut voivat olla kipakoita näinä viikkoina ja Merkuriuksen perääntymisestä voi seurata aikataulujen muutoksia viime tipassa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Työympyröissä voi olla merkittävä hetki, joka nivoutuu jollain tavalla hierarkiaan ja sen toteuttamiseen käytännössä. Vaikuttava tai näyttävä persoona voi olla tällä hetkellä avainroolissa jossain työkuviossa tai muualla ja se vaatii sinulta selän suoristamista. Se miten töitä tehdään ja kenen kanssa on tärkeää yhä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kaikenlaiset konkreettiset teemat tai pohdinnat materian merkityksestä ovat voineet olla keskustelun peruskauraa jo viikkoja eikä muutosta tähän ole vielä luvassa. Ainakin tiedät mitkä materiaaliset tarpeesi tällä hetkellä ovat! Toiselta paikkakunnalta voi kuulua uutisia tai siellä on tähdellistä tekemistä!

Kauris (21.12.-19.1.)

Ehkä joudut miettimään varallisuuden roolia jossain asiayhteydessä mutta on myös mahdollista, että tämä kuuluu työpaikan pohdintojen piiriin. Kyseessä voi olla esimerkiksi laina- tai vakuutusasia, joka saa työstämään harmaita aivosoluja. Kaikenlaista pohdintaa suhteen ja vaurauden yhteyksistä voi tulla kuvaan!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuun ja Saturnuksen vastakkaisuus keskenään vaikuttaa sinuun voimakkaasti ja voi merkitä sitä, että tiettyä kurinalaisuutta kaivataan juuri nyt jossain asiassa. Perhepiirissä saattaa olla tilanne, joka vaatii määrätietoista toimintaa ja vastuun kantamista. Venus merkissäsi kohottaa kauneuden tarvettasi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Osallistumisen tarpeesi on yhä esillä ja voi johtaa siihen, että haet suurempia joukkoja seuraksesi tai muutoin vaihtelevia ja uuteen suuntautuvia kuvioita. Ryhmissä voi olla kaikkea sellaista, mikä tuo syvällisten aiheiden tai menneiden kokemusten ääreen. Suhde-elämässä on jotain poissaolevuutta!

X