Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 9.11.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tästä käynnistyy hyvin merkityksellinen viikko Jupiterin tullessa tarkkan yhtymään Pluton kanssa. Viikko alkaa intohimoisella Venus-Mars oppositiolla, jonka tärkein vaatimus on täydellä sydämellä eläminen. Uskalla siis luottaa oman intohimosi raikkaaseen viestiin ja heittäydy Valon vietäväksi.

Oinas

Olet täynnä energiaa ja haluat kohdistaa sen täsmälleen omiin tarkoituksiisi. Todellinen rakkaus ei aseta tämänkertaisia päätöksiäsi kyseenalaisiksi. Tulethan kuitenkin jakamaan kaiken kokemasi rakastettusi kanssa. Ellei sinulla ole kokemuksia, ei sinulla myöskään ole mitään jaettavaa.

Härkä

Rakkauselämässä myllertävät tunteiden myrskyt ajavat sinua kohti ratkaisevaa päätöstä ihmissuhteissasi. Et voi luottaa muihin kuin omiin tunteisiisi ja siksi niistä on nyt otettava selvää. Rakastatko sinä kumppaniasi sellaisena kuin hän on? Muuksi hän ei tule koskaan muuttumaan.

Kaksonen

Ihastut tänään helposti ja osaat osoittaa sen vastustamattomalla tavalla. Vältä silti aiheettomien toiveiden herättämistä ja ole rehellinen kaikissa puheissasi, sillä rakkaus elää vain rehellisyydessä. Myönnä aina todellinen tilanteesi ja pääset heti paljon syvemmälle tunteiden ja rakkauden maailmaan.

Rapu

Rakkauselämäsi on myrskyisässä ja samalla intohimoisessa vaiheessa, jonka aikana mittaat nykyisen suhteesi toimivuutta ehkä arveluttavin keinoin. Uuden rakkauden ilmaantuminen tapahtuu kuin itsestään, mikäli vakituinen suhteesi ei ole tasapainossa.

Leijona

Flirttisi puree tänään turhankin tehokkaasti, eikä sitä kannata viljellä ihan miten sattuu. Joku kumminkin ottaa sen liian vakavasti ja liimautuu sinuun. Vaikka toisen ihmisen kiinnostus aina hivelee itsetuntoa, niin usein siitä on seurauksena jonkin asteinen riippuvuus, joka vain vaikeuttaa elämääsi.

Neitsyt

Kaipaat parisuhteeseesi uutta säpinää tai ainakin selviä elonmerkkejä keinolla millä hyvänsä ja törmäyskurssille ajautuminen oikeastaan kuuluu asiaan. Sinun on pystyttävä ilmaisemaan kumppanillesi, mitä sinä häneltä odotat. Mistä hän muuten voisi sen tietää.

Vaaka

Eroottinen ja seksuaalinen latauksesi on nyt korkeissa lukemissa ja ellet löydä sille sopivaa purkautumistietä, niin saatat heittäytyä hyvinkin hankalaksi nykyistä kumppaniasi kohtaan. Kuten huomaat, se ei millään tavalla helpota tilannetta. Ellet pysty puhumaan asiasta, olisi ehkä parempi erota.

Skorpioni

Tänään sinulla on tarve tehdä joku radikaali uudistus parisuhteessasi, mutta joudut keräämään kaiken rohkeutesi ennen kuin mitään todellista muutosta tapahtuu. Kerro mikä sinua painaa ja asiat lähtevät selviämään yllättävän sopuisasti.

Jousimies

Voit tuntea tänään voimakasta seksuaalista tai tunnepitoista vetovoimaa toiseen ihmiseen. Älä pakene paikalta, vaan katso mistä on kysymys. Juttu ei välttämättä etene sen pidemmälle, mutta opit hetkessä tärkeitä asioita itsestäsi ja nykyisestä elämästäsi.

Kauris

Sinulla on nyt voimakas tarve selvittää sisimmässäsi vellovat kiintymyksen tunteet oikeille raiteille. Sinun on uskallettava ottaa selvää toisen tunteista, sillä muuten et pysty vapautumaan riippuvuudestasi, vaan takerrut omiin oletuksiisi entistä lujemmin ja siitä seuraa aina ankaria pettymyksiä.

Vesimies

Tunteet ja seksuaalisuus ovat hyvässä tasapainossa ja tiedät tavallista selvemmin mitä uutta kaipaat rakkauselämääsi. Saat toiveesi toteutumaan, esititpä asiasi sitten tutulle tai tuntemattomalle kumppanille. Nyt kannattaa viedä hyvältä tuntuvaa suhdetta määrätietoisesti eteenpäin.

Kalat

Jos huomaat herääväsi tavallista huonommalla tuulella, niin varo purkamasta pahaa oloasi kumppaniisi, sillä itse olet itsesi nykyiseen tilanteeseen ajanut ja juuri tällä hetkellä sinulla on kaikki keinot korjata tilanne omalta kannaltasi paljon paremmaksi. Uskallusta siinä kyllä kysytään

X