Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 9.12.

9.12.2019 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVPhotos

Tällä viikolla Venus tekee yhtymää Saturnukselle ja Plutolle ja siksi nyt on ehdottomasti syytä tehdä tästä viikosta itsellesi niin miellyttävä ja nautinnollinen kuin ikinä pystyt. Nyt luodaan pohjaa koko ensi vuodelle ja alkamassa olevalle Kulta-ajalle.

Oinas

Koet tänään erittäin ahdistavina kaikki sellaiset tilanteet, joissa olet sitoutunut omalta kannaltasi arvottomien asioiden ylläpitämiseen elämässäsi. Vaikka sinulla on paljon uusia juttuja mielessäsi, niin mikään ei pääse etenemään ennen kuin päätät tietoisesti luopua niistä, jotka eivät sinulle maistu.

Härkä

Elämä tarjoilee sinulle juuri nyt onnea ja menestystä niin rakkaudessa kuin muussakin elämässä, mutta sinun tehtäväsi on tarttua siihen kaksin käsin. Muista, että ennen kuin voit jakaa onnea kumppanisi kanssa on sinun otettava se ensin itse vastaan. Tästä on nyt kysymys, joten älä kysele lupaa vaan nauti elämästä.

Kaksonen

Sinulla kuuluisi nyt ilmetä valtava sisäinen palo ottaa elämääsi jotain ennen kuulumatonta ja juuri siksi niin hurjan kiehtovaa. Älä hukkaa tilaisuutta, vaikka kelkkaan hyppääminen varmasti pelottaa melkoisesti. Elämä on suuri seikkailu, jossa kaikki voivat voittaa.

Rapu

Olet tänään armottoman kriittinen sellaisia asioita ja ihmisiä kohtaan, joiden koet estävän sinua toteuttamasta omaa arvomaailmaasi ja kokemasta rakkautta. Hyväksy oma kriittisyytesi merkiksi muutosta kaipaavista asioista, mutta älä kaada pahaa oloasi kenenkään muun niskaan. Sinä päätät mikä muuttuu.

Leijona

Joku ehkä kokonaan uusi asia tai ilmiö vetää sinua magneetin lailla puoleensa ja osaat hermostua raivokkaasti, ellet anna itsellesi tätä mahdollisuutta. Nyt kannattaa miettiä tarkoin, miksi suljet elämästäsi pois jotakin itsellesi arvokasta. Kukaan sinua aidosti rakastava ei sellaista ole vaatimassa. Kuka sitten?

Neitsyt

Tänään on sinun päiväsi tehdä totta yhdestä tai jopa useammastakin unelmasta, joten älä jää seisomaan kädet taskussa, vaan ota elämältä, mitä se tarjoaa. Jos haluat matkustaa, mene matkatoimistoon. Jos haluat asunnon, mene välittäjälle tai asuntosivuille. Jos haluat rakastua, mene pitämään hauskaa.

Vaaka

Tämä päivä testaa rakkauselämäsi toimivuutta ja saa sinun kannaltasi negatiiviset jutut tuntumaan todella surkeilta. Nyt tiedät mistä päästää irti. Tämä on elämän tarjoama mahdollisuus oivaltaa mistä sinun tulee päästää irti ennen kuin sinuun mahtuu sitä todellista rakkautta.

Skorpioni

Havaitset ihmeellistä toimivuutta itsellesi arvokkaiden suunnitelmien etenemisessä ja saat niille yllättävää tukea, joka kannattaa ottaa avoimesti vastaan. Tämän hetken aloituksissa on uskomaton lataus, joka kestää parhaimmillaan koko loppuelämäsi ja ehkä vieläkin pidempään.

Jousimies

Jos muistat, mitä ihanaa koit noin kuukausi sitten, niin juuri tuohon kokemukseen liittyy joku uusi, erittäin houkutteleva mahdollisuus. Menneitä miettimättä tänään kannattaa tarttua kaikkiin sinua kiinnostaviin mahdollisuuksiin, sillä jokainen tänään aloitettu oma juttu tulee menestymään odotettua paremmin.

Kauris

Olet nyt tekemässä hyvin merkittäviä, rakkauselämääsi liittyviä ratkaisuja, jotka parhaimmillaan tuovat onnea ja menestystä ainakin vuodeksi eteenpäin. Luota ihmeessä omaan arvomaailmaasi ja uskalla laittaa asioita liikkeelle, sillä sinun toiveillasi on kantavammat siivet kuin aikoihin.

Vesimies

Vaikka et henkilökohtaisesti voi tunnistaa tämän päivän menestyksellistä energiaa, niin silti voit käyttää sitä hyväksesi toteuttamalla jonkun haaveesi tai arvokkaaksi kokemasi suunnitelman.

Kalat

Hymysi on tänään tavallista tarttuvampaa ja saat sen avulla ihmeitä aikaan elämässäsi. Anna siis itsellesi lupa nauttia tästä päivästä ja olla iloinen. Onnea niin rakkaudessa kuin ihmissuhteissa yleensä on luvassa samalla mitalla, jolla nyt tarjoilet elämää itsellesi. Ota se vastaan kaikilla mausteilla.

Lue myös

Suosittelemme