Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 9.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuten parin viime päivän aikana, kuu on vielä leijonassa, jossa se rohkaisee sinua tekemään aloitteita, ilmaisemaan itseäsi ja tuntemaan olosi rohkeaksi. Itseilmaisu voi näyttäytyä esimerkiksi pelien ja huumorin välityksellä. Venus merkissäsi pitää suosiotasi yllä tai parantaa sitä. Olet pehmeämpi.

Härkä (20.4.-20.5.)

Näinä viikkoina sinulla on kokoavaa kykyä järjestää tavaroitasi, omaisuutta tai raha-asioita itsellesi sopivaan malliin. On yhtä hyvin mahdollista, että olet enemmän mukana moninaisissa kuvioissa, joissa tavaraa liikkuu useampaan suuntaan. Oletko törmännyt varattuun ihmiseen, ja tunnetta ei voi näyttää?

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Olotilasi näyttäisi olevan verrattain hyvä, vaikka yhä on asioita, joita pitää peitellä tai joihin liittyy muuta salaperäistä tai salattavaa. Olet ehkä ollut herkistynyt jo pidemmän aikaa muiden hädälle ja auttamiselle, ja se on avannut ovia uuteen. Pyyteetön tekeminen ja uhriutuminen voivat sekoittua keskenään.

Rapu (21.6.-22.7.)

Suuremmat voimat, yhteisöt tai aatteet ovat vieneet sinua mennessään viime aikoina, ja koet yhä olevasi irtaantunut perusrutiineista. Suhteen luominen toiseen paikkakuntaan saattaa olla poikkeuksellista, mutta toivottavasti haihattelu ei tule kuvaan mukaan. Suhteissa on jännitteitä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Taipumuksesi ottaa riskejä on saattanut olla viime aikoina ylikorostunut, ainakin mitä talouteen tulee, tai sitten olet oivaltanut siitä jotain olennaista. Salamyhkäisyyttä on ilmassa, mutta se voi olla tarvetta löytää jotain syvempää itsestäsi tai ympäristöstäsi. Piristä suhdetta inspiroivalla reissulla naapurikaupunkiin!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Merkurius-planeetta pitää sinut hereillä ja reagoimassa melkein asiaan kuin asiaan. Reaktionopeutesi voi yllättää muut ja jopa itsesikin, mutta varo päästämästä suustasi sammakoita tai provosoivia kommentteja. Tuntuuko siltä, että olet hukannut aikaa ja nyt on päästävä nopeasti eteenpäin?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Todennäköisesti saat hengähtää asiassa, joka on aiheuttanut taloudellista turvattomuutta. Olennaista on vielä kiinnittää huomiota ahertamiseen, kunnon kohotukseen, säännöllisten rutiinien luomiseen esimerkiksi ruuan suhteen. Venus merkkiäsi vastapäätä voi tuoda eteesi hyvin tahdonvoimaisen ihmisen!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Nytkö sinusta tuntuu, että on aika näyttää voimasi tai urheutesi maailmalle ja nauttia sen suomasta kunniasta? Tässä tarkoituksessa voisit pärjätä parhaiten tarjoamalla strategiset taitosi hyötykäyttöön ja havainnoimalla ystävät ja viholliset. Alaasi on nähdä pintaa syvemmälle, ja se tuottaa tulosta.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Kuun alussa alkaneet intensiiviset olotilat jatkuvat ja se merkitsee suurempaa aktiviteettia, tiivistä yhteistyötä tai loppumattomia keskusteluita. Olet aika ajoin veitsenterällä ja reaktiosi saattavat olla sen mukaiset. Välirikko on mahdollinen, jos et suodata sanomisiasi. Voit ihastua vaatteeseen tai asusteeseen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Olet saanut itseilmaisuusi uutta pontta, joka näkyy vapautuneisuutena ja turhista maneereista irtipääsynä. Sinulla on edelleen suotuisia planeettavaikutuksia tämän suhteen, mikä näkyy asioiden sujuvuutena ylipäätään. Juuri nyt koet, että jossain asiassa tarvitaan jäitä hattuun, sillä toinen ei paljasta kaikkea.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Älä ihmettele epämiellyttäviä tilanteita, ne nimittäin liittyvät kuun sijaintiin ja menevät nopeasti ohi. Joku ihminen saattaa tuntua rajoittavalta tai sinun on muuten vaikea suhtautua häneen. Tänään kannattaa olla kärsivällinen ja rakentava, joten jätä pelit, viihde ja rento huvittelu toiseen ajankohtaan!

Kalat (19.2.-19.3.)

Oletkohan viimeisen viikon aikana saanut poikkeuksellisen paljon aikaiseksi Marsin ja Merkuriuksen aktiivisen aseman myötä? Tämänhetkinen selkeys vie turhat illuusiot pois tieltä ja voit keskittyä tavoitteesi saavuttamiseen ihan konkreettisesti. Ärhäkkyys voi välillä viedä myös toiseen suuntaan.

X