Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 9.8.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Tätä nyt alkavaa viikkoa hallitsee Venuksen oppositio Neptunukselle, eikä se anna mahdollisuuksia ylläpitää turhia odotuksia tai haaveita. Ihmissuhteiden luonne näyttäytyy sellaisena kuin se todellisuudessa on. Katteettomat odotukset tuovat pettymyksiä.

Oinas

Kuulet ehkä outoja huhuja tai tunnet muuten jotain epäilyä kumppaniasi kohtaan. Älä jätä asioita hautumaan. Kysy suoraan, jos siltä tuntuu, mutta varo pienintäkin tuomitsevaa sävyä kysymystä esittäessäsi. Toisen teko ei koskaan ole väärin, vaikka sinä sen sellaiseksi kokisit.

Härkä

Ehkä useampikin sinut tapaava henkilö osoittaa sinulle tavalla tai toisella ihastumisensa. Älä tyrmää näitä huomion osoituksia. Nauti niistä täysin siemauksin, sillä olet tänään harvinaisen hurmaavalla tuulella täysin omasta ansiostasi ja juuri oikeille ihmisille.

Kaksonen

Saatat tänään kokea yllättävää tarvetta ilmaista rakkauden tunteesi ehkäpä useampaakin ihmistä kohtaan. Rohkaise mielesi ja osoita tunteesi mahdollisimman avoimesti niille, jotka nyt ovat sydäntäsi lähellä. Älä kuitenkaan jää odottamaan mitään vastausta. Nämä ovat sinun tunteitasi.

Rapu

Jos tänään koet outoa etäisyyttä kumppaniasi kohtaan, niin älä suotta säikähdä. Sumuinen olo vahvistaa todellisia tunteitasi suuntaan tai toiseen. Hyväksy erillisyyden tunne osaksi tätä päivää ja anna sen kestää mahdollisimman pitkään. Yhteys kumppaniisi palaa kyllä, jos suhde on kunnossa.

Leijona

Jos mieleesi nousee joku pelottava epäilys rakastettusi käyttäytymisestä, niin kerro avoimesti ja ystävällisesti miltä sinusta tuntuu. Epäilysi lienee aiheeton juuri nyt, mutta silti mielesi keventäminen on erittäin tärkeätä. Pystyt sillä tavalla vaikuttamaan johonkin tulossa olevaan tilanteeseen.

Neitsyt

Tavanomaisesta poikkeava lyhyt kohtaaminen hyvin mielenkiintoisen ihmisen kanssa osoittautuu myöhemmin arvokkaaksi ystävyydeksi. Uskalla siis kohdata voimakkaitakin tunteita itsessäsi viemättä ajatuksiasi yhtään sen pidemmälle.

Vaaka

Joku rakkauselämään kuuluva pettymys ravistelee sinua tänään hereille ruususen unestasi. Totuus vastaa vain harvoin omia unelmia, eikä tässäkään ole kysymys muusta kuin omien odotustesi toteutumatta jäämisestä. Todellinen rakkaus ei aseta odotuksia.

Skorpioni

Tapaat yllättäen hyvin puoleensa vetävän ja ihastuttavan ihmisen, johon kannattaa tutustua paremmin. Teistä saattaa tulla oikein hyvät ystävät ja parhaassa tapauksessa jopa paljon enemmän, mutta mitään suunnitelmia ei nyt saisi mennä laatimaan. Se aika tulee sitten myöhemmin jos on tullakseen.

Jousimies

Ellet tahdo saada otetta kumppaniisi tai omiin tunteisiisi niin älä huolestu. Tänään kuuluu olla hiukan usvaisessa ja tyhjässä olotilassa. Kumppanisi saattaa olla vielä pahemmassa tilanteessa itsensä kanssa, joten älä tee omista tunteistasi liian suurta numeroa.

Kauris

Olet nyt äärimmäisen herkällä päällä tunnistamaan rakastettusi tai läheisesi mahdollisen tunteettomuuden tai etäisyyden. Varo ylireagointia, vaikka tiedätkin olevasi oikeassa, sillä tilanteen luisuminen nykyiselle mallille on pääasiassa omaa syytäsi. Epäselvät asiat kannattaa kuitenkin ottaa esille.

Vesimies

Hetkellinen tyhjyyden ja epävarmuuden tunne kumppaniasi kohtaan nousee jostakin alitajunnasta. Varo kohdistamasta syytöksiä kumppaniisi, sillä tilanteen ainoa ratkaisu on saada selville, mitä sinä häneltä odotat ja sitten kertoa se hänelle.

Kalat

Tässä päivässä on jotain taianomaista juuri sinulle. Uskalla kohdata yllättävät ihastumisen tunteet avoimesti ja rehellisesti nykyisestä tilanteestasi käsin. Jos olet varattu, niin kerro se sinuun ihastuneelle totuutta muuntelematta. Turhien odotusten luominen on aina rakkaudeton teko.

X