Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 1.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Onneksesi sinulla on vielä Marsin puhkuvaa energiaa, sillä kyseinen planeetta on merkissäsi vielä muutaman päivän. Nyt se on terävimmillään, joten voit joutua suorittamaan vaativia tai lihasvoimaa kysyviä askareita. Toisaalta ihanat huomionosoitukset jatkuvat puolin ja toisin ja parannat keskustelukykyäsi.

Härkä (20.4.-20.5.)

Planeetat suuntaavat sinua nimenomaan kesälomafiiliksiin, sillä ne painottavat kodin sektoriasi sekä maahan ja maallisiin nautintoihin liittyvää sektoriasi. Planeetat korostavat myös kulissien takaista sektoriasi, joten paketti on valmis oleiluun, nautiskeluun ja luonnon antimista nauttimiseen!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Merkurius ja Venus ovat yhä merkissäsi, joten sekä Merkuriuksen edustama ajattelun vilkkaus että Venuksen edustama kauneudentaju ja hyvän yhteyden hakeminen suhteissa ovat läsnä ja niiden pitäisi parantaa elämäsi laatua huomattavasti. Jos olet yksinäinen, suuressa paikassa voit törmätä mielenkiintoiseen ihmiseen!

Rapu (21.6.-22.7.)

Suuntaat energiaa hieman enemmän maallisiin aiheisiin, joihin liittyy aistityydytystä. Tämä voi merkitä sitä, että hankit näyttäviä kukkasia tai pidät erityistä huolta puutarhasi tai pihasi edustuksellisuudesta. Voit nähdä upean vaatteen näyteikkunassa, mutta jääkö se nuukuuttasi sinne?

Leijona (23.7.-22.8.)

Kuu on merkissäsi pari päivää ja vaikuttaa siihen, että ajatuksesi ja vaativa tyylisi hyväksytään helpommin ja saat kokea elinvoimaisia ja hauskoja hetkiä! Tämä luo edellytyksiä monelle muullekin ja vie sinua eteenpäin. Kun ottaa huomioon, että planeetat vetävät sinua myös suureen yhteisöön, olet ehkä koko ajan menossa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Saat kosmisen luvan kaivautua syvälle itseesi ja se voi tapahtua vaikka rannalla löhöilyn, meditaation tai joogan välityksellä. Ehkä pääset ihanaan rauhaisaan paikkaan, josta löytyy luksusta, musiikkia tai tanssia. Naisten tapaamat miehet voivat osoittautua mystisiksi ja jännittäviksi tapauksiksi.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Tiukkaa tai hyvin aikataulutettua tekemistä näyttäisi olevan tiedossa omalla kohdallasi tai niin, että seuraat toimintaa läheltä. Joku saattaa näyttää tahdonvoimansa tai ylpeytensä korostetusti. Kaikkein parasta olisi tarjolla kaukaa tulleiden ystävien tai läheisten kanssa. Katsasta ensin hyvin uusi ihminen!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Työasiat tunkevat mieleen olit sitten lomalla tai et. On mahdollista myös, että tähtäimessäsi on jotain mahtipontista, jota pyrit toteuttamaan vapaa-ajalla. Vieläkin voi tuntua siltä, ettet ole valmis lähtemään kunnolla liikkeelle, vaan sen sijaan valmistelet, kohotat kuntoasi tai keskityt pienimuotoiseen.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Innokkuutta pitäisi löytyä moneen lähtöön, jopa niin, ettet meinaa oikein pysyä nahoissasi. Kokemisen ja uskalluksen halusi on jo viime aikoina muutenkin kasvanut normaalista. Tällä hetkellä yhteydenotto kaukaa on todennäköinen tai sitten arvokas pikku reissu virkistää. Löydä luovuutesi!

Kauris (21.12.-19.1.)

Marsin ja Pluton haastava kulma osuu merkkiisi erityisesti ja vaatii sinua toimimaan tarkasti, erehtymättömästi tai saa sinut miettimään kuumeisesti, miten saat ratkaistua ongelman. Turhia riskejä ei välttämättä kannata ottaa, eikä provokaatiota kannata harjoittaa. Suhde on parasta arjen puuhissa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Toivottavasti osaat hyötyä meneillään olevista loistavista planeetoista, jotka edesauttavat upeaa lomailua ja virkistävää viihdettä sekä kannustavat sinua moneen menoon! Saatat juuri nyt liikkua supertehokkaasti eri välineillä ja parhaimmillaan kuntoakin tulee kaupan päälle. Joku näyttävä henkilö säväyttää!

Kalat (19.2.-19.3.)

Materiaaliset halusi ovat todennäköisesti kasvaneet viimeisen parin kuukauden aikana. Tämä vire voi näinä päivinä saada uusia sävyjä käydessäsi vaativan aiheen kimppuun. Restaurointikin voisi onnistua ja kaikenlainen vanhan kunnostaminen. Suhteissa on luovittava jonkin verran, ja hermosi ovat herkässä.

X