Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 10.11.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Tämä viikonloppu on tärkeä etappi kaikille konkreettisille uudistuksille ja ennen kaikkea kaikille uusille, radikaaleille aloituksille. Vapaapäivistä huolimatta nyt on paras hetki rakentaa tukevaa pohjaa mille tahansa mielessäsi välkkyvälle uudistukselle elämässäsi.

Oinas

Suksi luistaa ja monenlainen menestys seuraa sinun hiihtämiäsi latuja näinä päivinä. Luota hetkellisiin oivalluksiisi, sillä ne ovat avaimia arvaamattomaan menestykseen tulevien vuosien aikana. Mitä rohkeampia uudistuksia olet valmis tekemään elämässäsi, sitä nopeammin unelmasi toteutuvat.

Härkä

Sinun olisi nyt uskallettava pudottaa joku sinua häiritsevä vastuualue tai tehtävä harteiltasi, sillä sen aiheuttama ahdistus käy päivä päivältä armottomammaksi. Uudet mahdollisuudet odottavat sinua, mutta et saa niitä näkyviin, ellet ole valmis päästämään irti rasitteistasi.

Kaksoset

Nyt kannattaa seurata tarkasti missä törmäät läpäisemättömiin esteisiin, sillä menetyksesi ovat suuria, ellet ymmärrä etsiä uusia vaihtoehtoja. Sinun on pystyttävä hyväksymään tähän aikaan liittyvät menetykset hinnaksi omasta jääräpäisyydestäsi asioissa, jotka itsekin tiesit toimimattomiksi.

Rapu

Tämä saattaa olla sinulle hyvinkin ahdistavaa aikaa, jonka tarkoituksena on osoittaa ne asiat ja ihmiset, joiden annat pitää itseäsi vankilassa. Jos pystyt katselemaan omaa tilannettasi ylhäältä käsin ja arvioimaan ikään kuin ulkopuolisena kohtaamiasi vaikeuksia, tiedät heti mitä pitää tehdä.

Leijona

Mitä hyvänsä oletkin suunnittelemassa tai mitä tahansa ideoita pälkähtää näinä päivinä päähäsi, niin käytä hyväksesi nopeasti syttyviä oivalluksiasi, sillä juuri niissä on tulevan menestyksesi salaisuus. Et ehdi kyselemään kenenkään mielipiteitä, sillä päätökset on tehtävä itsenäisesti ja nopeasti.

Neitsyt

Tämä on aikaa, jolloin et voi olla huomaamatta kuka tai ketkä yrittävät estää sinua pääsemästä eteenpäin elämässäsi. Taistelet vapaudestasi joko tietoisesti tai tiedostamatta, joten älä suotta syytä itseäsi, jos tulet loukanneeksi joitakin läheisiäsi. Suhteesi heihin on väärillä raiteilla ja ainoa korjaaja olet sinä itse.

Vaaka

Kekseliäisyytesi on täysin vailla vertaa näinä aikoina ja saat yllättäen kaiken suunnittelemasi toimimaan ja onnistumaan yli odotusten. Muut saattavat kyllä ihmetellä oivallustesi korkealentoisuutta, mutta älä anna sen hiljentää vauhtiasi. Menestyksesi kyllä hiljentää pahimmatkin arvostelijat.

Skorpioni

Hermosi saattavat olla melkoisella koetuksella näiden päivien aikana etenkin sellaisissa tilanteissa, jotka koet uhkana luovuutesi toteuttamiselle. Kaipaat vapautta elämääsi ja olet valmis kovaankin taistoon turhien rajoitteiden poistamiseksi. Tiedosta vapauden tarpeesi, niin olosi helpottaa kummasti.

Jousimies

Saturnuksen tehdessä merkistäsi kolmiota Uranukselle, sinulla on näinä aikoina loistava ideointi ja organisointikyky. Nyt kannattaa ottaa avoimin mielin vastaan jokainen mielenkiintoiselta tuntuva haaste, sillä tukenasi on harvinaisen merkittävä planeettakuvio, jonka aikana on todella vaikea epäonnistua.

Kauris

Olosi saattaa tuntua epätietoiselta ja jopa ahdistuneelta, mutta niin pitääkin nyt olla, sillä nämä tunteet auttavat sinua pääsemään irti luovuuttasi rajoittavista tekijöistä. Älä yritä liikaa, vaan ota itsellesi riittävästi aikaa ja tilaa kaikissa ahtaalta tuntuvissa tilanteissa. Väkisin et saa mitään aikaan.

Vesimies

Tämä on sinulle erittäin intensiivistä ja otollista aikaa toteuttaa omia pitkällekin tähtääviä suunnitelmiasi, sillä tiedät tarkalleen miten missäkin tilanteessa tulee toimia. Vaikka vauhti saattaa ajoittain tuntua liiankin kovalta, niin pelolle ei saa antaa periksi, sillä hidastelu tietää vain pettymyksiä.

Kalat

Jos aikasi käy auttamatta vähiin, etkä ehdi tehdä kaikkea mitä pitäisi niin koeta hyväksyä tilanne, sillä muuten hakkaat vain päätäsi kiviseinään. Saturnuksen neliö testaa voimavarojasi ja elämäsi suuntaa omalla armottomalla tavallaan. Muista, että vain väärä suunta suljetaan sinulta pois.

Lue myös:

Teksti: Seppo Tanhua
X