Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 11.12.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Viikonloppuna on lupa laittaa hommat kulkemaan hyvällä rytmillä ja kannattaa olla tosiaan hereillä. Joulukuun 14. päivä tapahtuva täydellinen auringonpimennys kohottaa kaiken oman tekemisen aivan uusille tasoille.

Oinas

Olet Auringon ja Marsin voimakentässä, joka vaatii sinulta aktiivista toimintaa sellaisella alueella, jonka olet muiden vuoksi jättänyt toistaiseksi hoitamatta. Nyt on viisainta ajatella asiaa vain itsesi kannalta ja tehdä päätökset sen mukaisesti. Yllätyt asioiden saamasta positiivisesta käänteestä.

Härkä

Et välttämättä tunne oloasi ihan helpoksi tämän kuvion alaisuudessa juuri nyt ja hyvä niin. Ahdistuksella on aina oma tarkoituksensa ja tällä kertaa se ajaa sinua saattamaan päätökseen jonkun sinua häiritsevän tilanteen, johon et ole aikaisemmin uskaltanut puuttua. Nyt olisi oikea aika.

Kaksonen

Auringon ja Marsin luovaa tekemistä uhkuva energia virtaa merkkiisi tämän jakson aikana. Se saa sinut ylittämään itsesi kaikissa sellaisissa asioissa, joista olet sydämesi pohjasta kiinnostunut. Ota itsellesi ihan omaa aikaa ja keskitä energiasi tietoisesti tämän hetken tärkeimpään päämäärääsi.

Rapu

Jos huomaat jonkun tekemisen tökkivän nyt tavallista enemmän, niin voit huoletta syyttää siitä Auringon ja Marsin haasteellista asemaa merkkiisi. Se ei kuitenkaan helpota, sillä tällaisena aikana sinun kuuluu päästää irti sellaisista asioista, jotka turhaan kuluttavat luovaa energiaasi. Löydä ne ja vapauta itsesi.

Leijona

Tässä hetkessä riittää potkua isojen uudistusten tekemiseen tai meneillään olevien suunnitelmien toteuttamiseen, kunhan uskallat toimia omilla valtuuksillasi, etkä mene kyselemään muiden mielipiteitä. Voima, jonka tunnet, tottelee vain sinua ja toimii vain sinun eduksesi. Käytä sitä viisaasti.

Neitsyt

Sisäinen pakko ajaa sinua hoitamaan jotakin epämiellyttävältä tuntuvaa asiaa eteenpäin, mutta joudut tekemään melkoisesti töitä, ennen kuin saat jalkasi liikkeelle. Tämä on kuitenkin juuri se hetki, jolloin juttu kannattaa saattaa päätökseen. Kerää siis rohkeutesi ja tartu asiaan.

Vaaka

Tämä on aivan loistavaa aikaa toteuttaa tai jollain tavalla edistää menossa olevia tärkeitä hankkeita tai suunnitelmia. Sinulla on valtava määrä positiivista energiaa käytettävissäsi kaikkeen sellaiseen tekemiseen, josta olet juuri tällä hetkellä innostunut.

Skorpioni

Mars haastaa sinut tämän transiitin aikana toteuttamaan jonkun pitkään mielessäsi olleen hankkeen, jota et ole aikaisemmin uskaltanut ottaa esille. Nytkin varmasti pelottaa, mutta samalla voit tuntea nahoissasi kutkuttavan jännityksen. Nyt jos koskaan on hyvä tempaista.

Jousimies

Huomaat saavasi asiat rullaamaan todella vaivattomasti, jos vain tartut aktiivisesti hetken tarjoamiin mahdollisuuksiin ja uskallat luottaa itseesi. Tämä on energisesti loistava jakso käynnistää mikä tahansa sinua kiinnostava projekti mahdollisimman tehokkaalla startilla.

Kauris

Auringon neliö merkkiisi haastaa sinut huomaamaan, mihin kummaan energiasi tuppaavat katoamaan kesken kirkkainta päivää. Jos pystyt tiedostamaan, mistä tekemisestä ei tällä hetkellä ole sinulle mitään iloa, niin nyt on hyvä hetki päästää sellaisesta irti ja voimasi palaavat välittömästi.

Vesimies

Olet luovien ja toteuttavien energioiden mahtavassa pyörteessä. Sulje hetkeksi silmäsi ja keskitä ajatuksesi tämän hetken tärkeimpään projektiin elämässäsi. Sen jälkeen keskitä kaikki liikenevä energiasi ja aikasi sen edelleen kehittämiseen ja jalostamiseen lähipäivien aikana.

Kalat

Saatat tuntea tämän ajan melkoisena paineena päässäsi ja hartioillasi, sillä Aurinko ja Mars painostavat sinua tarttumaan johonkin hoitamatta jääneeseen kiusalliseen asiaan, joka on painanut mieltäsi ehkä jo päiväkausia. Kannattaa tarttua tämän päivän tarjoamaan mahdollisuuteen ja kiskaista hankaluus lopullisesti pois elämästäsi.

X