Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 11.9.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Koko alkamassa oleva viikonloppu heijastelee tätä alkuviikosta alkanutta kahtia jakautumista innostuksen ja pahojen aavistusten välillä. Sydän kuitenkin tietää oikean vastauksen, ja sitä kannattaa kuunnella molemmissa tilanteissa.

Oinas

Saatat saada tänään äkillisen päähänpiston jonkun kesken olevan asian hoitamiseksi juuri sillä sekunnilla. Muuta vain päivärytmiäsi ja hoida asia niin nopeasti kuin suinkin pystyt, sillä otollisempaa hetkeä ei ole odotettavissa ehkä koko tämänkertaisen elämäsi aikana.

Härkä

Alitajuntasi on vahvasti mukana tämän päivän tapahtumissa, ja siksi osaat toimia oikealla tavalla niissä yllättävissä käänteissä, joita tämä päivä tarjoaa. Älä kuuntele muiden esittämiä arvioita tai mielipiteitä. Heillä on todennäköisesti menossa paljon vaarallisempi vaihe omassa elämässään.

Kaksonen

Mikäli sinulla on joitakin epärealistisia odotuksia elämältäsi, tämä päivä nostaa ne esille pettymysten muodossa. Ole valmis muuttamaan suunnitelmia ja päivittäistä aikataulua hyvinkin dramaattisella tavalla heti, kun ensimmäiset ongelmat nousevat pintaan. Pelkkä valmiustila pelastaa sinut paljolta harmilta.

Rapu

Olet erittäin intuitiivisella otteella kiinni tämän päivän tapahtumissa ja osaat toimia oikealla tavalla yllättävissä ja hankalissa tilanteissa. Älä kuitenkaan odota saavasi kaikkia asioita järjestykseen yhtä helposti kuin omiasi, sillä tässä päivässä on erehdyksistä oppimisen meininki, johon sinulla ei ole lupa puuttua.

Leijona

Ilmassa on tänään outoa ja sumuista energiaa, jota ei kannata yrittää hälventää. Elele pienessä luontaisessa kuplassa ja nauti elämän yksinkertaisuudesta. Jakson ongelmat eivät kohdistu suoraan sinuun, vaikka saatatkin tuntea niiden jollain tavalla vaikeuttavan elämääsi.

Neitsyt

Tänään asiat eivät ehkä suju lainkaan odottamallasi tavalla. Yllättävät ja odottamattomat muutokset kuuluvat asiaan, ja niihin on hyvä varautua jo etukäteen pilke silmäkulmassa. Muuta varautumista ei tarvitse suunnitella, sillä tämän jakson ihmeellisyyksiä ei kukaan pysty ennakolta aavistamaan.

Vaaka

Anna asioiden mennä omalla painollaan ja koeta parhaasi mukaan vain seurailla tapahtumien kulkua, sillä tämän päivän juttuja ei järjellä selitetä. Hankaluudet eivät kohdistu sinuun henkilökohtaisesti, vaikka ne jollain tavalla varmasti vaikeuttavat elämääsi.

Skorpioni

Vaikka monet ihmiset ympärilläsi ovat hiukan sekaisin ja ymmällään, niin sinulle ei tunnu tuottavan mitään ongelmia sopeutua päivän yllätyksiin. Oikeastaan sinulle tapahtuu juuri päinvastoin, sillä herkistyneen alitajuntasi avulla osaat reagoida tavalla, joka lopulta auttaa sinua eteenpäin omissa pyrkimyksissäsi.

Jousimies

Mihin sitten oletkin pyrkimässä, niin tänään varmasti selviää, ovatko haaveesi realistisia. Turhat odotukset ja toiveet karisevat tylysti maan pinnalle. Mikäli ilmassa on petosta tai vilppiä, vaistoat sen varmasti, ja ainoaksi kysymykseksi jää, osaatko kuunnella alitajunnastasi nousevaa varoitusta?

Kauris

Tämän päivän oudossa ilmapiirissä sinä tunnut olevan ihan kotonasi ja osaat vaistomaisesti toimia kulloisenkin tilanteen vaatimalla tavalla. Valitettavasti sinulla ei ole oikeutta helpottaa kaikkien muiden tilannetta, sillä tämä aika on heille kosminen opetustilanne, johon et voi vaikuttaa.

Vesimies

Jos saat äkillisen impulssin lähteä hoitamaan joku aikaisemmin kesken jäänyt suunnitelma, niin älä anna kenenkään estää sinua. Nyt on juuri oikea aika pistää toimeksi, vaikka vastus saattaa ensivaiheessa tuntua tolkuttoman kovalta.

Kalat

Joku tai jotkut ovat ehkä odottaneet sinulta paljon enemmän kuin mihin olet itse sitoutunut. Tässä tilanteessa sinun tulee uskaltaa luottaa omaan polkuusi ja aikatauluusi tulleisiin muutoksiin ja tuottaa hänelle tai heille paha pettymys. Rehellisyytesi tulee myöhemmin palkituksi monellakin tavalla.

X