Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 13.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Luulisi horisontteja avartavan Jupiter-planeetan jo vaikuttavan sinuun sen jälkeen, kun se tuli merkkiisi pari päivää sitten. Sen myötä usko itseesi ja tulevaisuuden suunnitelmiisi on paranemaan päin, ja voihan elämässäsi olla myös selkeästi uusi alku. Musiikkiin tai vesielementtiin liittyvä harrastus kiinnostaa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Tahti jonkin asian parissa voi hidastua tai jäykistyä pikku hiljaa, ollen ensi viikon alussa vasta seisahduksissa, mutta se on tarpeen. Kuulostele itseäsi, sillä näet nyt helpommin, mihin suuntaan oikeasti voit edetä ja missä ovat sudenkuopat. Maahan tai mökkiin liittyvät suunnitelmat viivästyvät.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Olet ehkä ollut viime aikoina ihmeissäsi siitä, mitä kaikkea alitajunta heittää eteesi tai mitä on olemassa, mistä et tiedä mitään. Rajuja paljastuksia tai yllättävää tietoa on tullut eteesi ja sama voi jatkua vielä jonkin aikaa. Onko työskentelytapoihisi iskemässä lepsuus tai helppouden tarve? Pilkettä on silmäkulmassasi!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinulla näyttää olevan alkamassa kuukausia kestävä vaihe, jolloin joko pääset uralla eteenpäin rutkasti tai sitten vapaudut liioista taakoista ja alat elää oman näköistäsi elämää. Työpaikalla ongelmaksi voi muotoutua kiista työtoverin kanssa. Olet poikkeuksellisen altis tunnistamaan negatiiviset tunteesi!

Leijona (23.7.-22.8.)

Joudutkohan todistamaan sivusta suuren laivan kääntymistä toiseen suuntaan tai saman seuraamista omassa elämässäsi. Sen, minkä olet luullut olevan totta, ei ehkä olekaan tai aika on ajanut sen ohi. Suurinta iloa sinulle tuo, nyt ja lähikuukausina, vapauden tunne tai mahdollisuus matkan päässä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Elämän tarkoituksesi on todennäköisesti saanut korkeampia sävyjä viime aikoina, ja voit tuntea olosi aika ajoin oudoksi muuttuneessa asioiden virrassa. Rahataloutesi näyttää parantuvan ja voit avata lompakkoasi rennommin. Jokin kaunis vaate tai esine kiinnostaa juuri nyt, hankkiiko joku sen sinulle?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinun kannattaa olla strateginen näinä aikoina ja antaa tietoa vain harvoille ja valituille, sillä joku voi käyttää sitä omiin tarkoitusperiinsä, jotka ovat sinulle vastakkaiset. Kuu on juuri nyt merkissäsi ja siksi ilmassa on lempeyttä, joka tuo lisäväriä yhteiseen reissuun. Reissaamisessa on viivästys tai väärinkäsitys.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Toisten kanssa toimimisessa on asioita, jotka voivat olla hankalia tai edetä hitaasti, ja jopa poikkeuksellista tasapainottelua on monille tiedossa. Työssä sinulle on tärkeää pysyä taka-alalla tai harmaana eminenssinä ja lepääminen on tarpeen viime aikojen stressin jälkeen. Juhlahumu hiipuu!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Näyttäisi siltä, että ajatuksesi pyörivät asioissa, jotka liittyvät arjen järjestämiseen, yksityiskohtaiseen työhön tai terveyden ylläpitämiseen. Näissä seikoissa on odotettavissa suuri oivallus! Mielialasi kohoaa yhä helpommin ja olet avoimempi kokemaan kaikkea hauskaa, ja suurempaa rakkautta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Viime aikojen tasainen itsevarmuuden nousu ei ole hiipumassa vaan olet herkemmin esillä, keskipisteenä tai lausumassa kärkeviä mielipiteitä asioista. Voit saada jopa kuulijakuntaa tai ihailijoita selkeytesi johdosta! Kodin piirissä tai lähialueella tarpeesi ovat kasvussa, mutta älä liioittele!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Muiden kiinteiden merkkien, härän, leijonan ja skorpionin tapaan koet tietyt asiat junnaavina tai hankalina. Tärkeä on muistaa se, että saat samalla oppia siitä, miten loppujen lopuksi kuljet elämääsi parhaiten eteenpäin. Sinulla on parannettavaa suhteessa sisaruksiin tai naapureihin, joten näe lähelle!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tiedossa on mahdollisesti puhetta talouden tasapainosta tai tilinpidosta, ja otat siihen osaa tai seuraat sivusta asioita, jotka eivät liity sinuun. Olet alttiimpi hakemaan herkkuja tai ostamaan uusia vaatteita, ja tietty ahneus pitää vielä pintansa. Suhteessa saattaa nousta pinnalle se, miten paljon kukin osallistuu maksuihin.

X