Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 16.10.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Uusikuu oppositiossa Marsiin on hurjan tehokas aloitusten ja käynnistämisten paikka. Tekemisen vimma johtaa upeisiin tuloksiin ja toisaalta pakkopuurtaminen johtaa pelkkiin pettymyksiin. Valinta on Sinulla. Tee tästä loistava viikonloppu.

Oinas

Olet tänään harvinaisen täynnä itseäsi ja saatat hermostua, jos joku uskaltaa asettaa etuoikeutesi kyseenalaiseksi. Varo olemasta liian herkkänahkainen, sillä se on aina selvä merkki epävarmuudestasi.

Härkä

Sinulla on voimakas alitajuinen tunne jostakin hoitamatta jääneestä asiasta, eikä mikään homma ota sujuakseen, ellet saa selville, mistä on kysymys. Jos maltat pysähtyä miettimään asiaa muutamaksi minuutiksi, muistat kyllä mitä tänään piti hoitaa.

Kaksonen

Älä anna hermostuneen yleisenergian vaikuttaa itseesi, sillä juuri sinulla on nyt parhaat mahdollisuudet löytää oikeat ratkaisut kaikkiin ongelmiisi. Anna muiden hoitaa omansa ja keskity vain itseesi.

Rapu

Ellei elämäsi ole oikeilla raiteilla, niin nyt hermostuttaa kunnolla ainakin johonkin aikaan päivästä. Varo hosumista tai hermostumista näissä ikävissä tilanteissa. On ehkä korkea aika tehdä joitakin ratkaisevia muutoksia.

Leijona

Vaikka itselläsi onkin suhteellisen hyvä meno päällä, niin varo tänään puuttumasta kenenkään asioihin sen paremmin hyvällä kuin pahallakaan. Tunteet ovat pinnassa, ja kaikki eivät halua itseään autettavan.

Neitsyt

Joku aikaisemmin hoitamatta jäänyt asia aiheuttaa harmia, ellet ole valmis hoitamaan sitä välittömästi pois päiväjärjestyksestä. Tähän tarkoitukseen uhrattu aika maksaa itsensä nopeasti takaisin.

Vaaka

Joustavuutesi ei ole parhaassa vireessä ja saatat menettää malttisi ilman mitään kunnon syytä. Elä tänään tietoisesti ihan omaa elämääsi ja tee jokainen yksittäinen päätös selkeän itsekkäästi.

Skorpioni

Haluaisit tänään keskittyä jonkun hoitamatta jääneen asian loppuun suorittamiseen ja hermostut, ellet pysty järjestämään siihen aikaa. Muista tässä tilanteessa, että ainoa järjestelijä olet sinä itse.

Jousimies

Törmäät johonkin hankalalta tuntuvaan tilanteeseen, johon sinulla on kuitenkin hyvin yksinkertainen ratkaisu, jos uskallat toimia itsenäisesti ja muilta lupaa kyselemättä.

Kauris

Vältä tänään kaikkia epämiellyttäviä tilanteita ja ihmisiä, sillä kärsivällisyytesi on varsin matalissa lukemissa. Olet sotajalalla heti, kun joku sanoo väärän sanan tai ottaa kasvoilleen väärän ilmeen. Onneksi tämä puuska menee nopeasti ohitse.

Vesimies

Olet tänään ratkaisevassa roolissa ristiriitojen selvittäjänä. Ole valmis sanomaan oma mielipiteesi epäröimättä. Tulet hyötymään rohkeudestasi, vaikka huomaisitkin myöhemmin olleesi väärässä.

Kalat

Tänään kannattaa luottaa omaan innostukseesi, sillä se kuljettaa sinua menestyksekkääseen suuntaan. Älä anna epäilysten muuttaa hetken mielijohteesta tekemiäsi päätöksiä.

X