päivähoroskooppi rapu
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 16.12.

Teksti: iStock Kuvat: Ulla Palomäki

Oinas (20.3.-19.4.)

Monenlaisia velvollisuuksia voi olla työn alla, ja on tärkeä tehdä ne loppuun saakka ja tarkistaa yksityiskohdat. Ehkä pohdit terveysasiaa uudesta näkökulmasta ja saat siitä syvällisemmän käsityksen. Nyt ehkä kannattaa tutustua uudenlaiseen oppiin terveysongelmien ennaltaehkäisystä! Tavoitteellisuus on muutenkin in.

Härkä (20.4.-20.5.)

Olet ehkä solminut viimeisen viikon aikana merkittäviä ja hyödyllisiä suhteita ihmisiin, jotka ovat tärkeässä roolissa työympyröissäsi tai muissa elämääsi koskettavissa merkittävissä puitteissa. Saat yhä luotua tällaista verkostoa. Tunneplaneetat kuu ja Venus hellivät sinua ja yhteys voi vahvistua matkalla!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Nyt voi olla tiedossa päivä, joka korostaa aikaansaannoksiasi kodin ja perheen parissa, ja ehkä haluatkin näkyä tällaisena valovoimaisena persoonana juuri nyt. Käsitykset eri tahojen välillä saattavat mennä ristiin, ja siitä syntyy mielenkiintoisia asetelmia! Talouselämään liittyviä pohdintoja riittää!

Rapu (21.6.-22.7.)

Merkurius ja Venus ovat olleet jo viikon verran varsin suoraviivaisessa asemassa merkkiisi, ja ne ovat saaneet sinut olemaan enemmän ihmisten kanssa tekemisissä. Ehkä sitoutumista joihinkin tahoihin tulee vielä lisää ja varsinkin yhteistyö on olennaista. Pitkäaikaisen Jupiterin myötä katse on suunnattu muihin maisemiin.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokseenkin tasaiset energiat jatkuvat ja saavat sinut pohtimaan asioita ihan konkreettisesti. Myös materiaaliset tarpeet tai rahan riittävyys voivat olla esillä myös puheenaiheina. Sinulla on myös mahdollisuus porautua tämäntyyppiseen ongelmaan ja nähdä sen todellinen syy. Työteliäs vaihe sen kuin jatkuu!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Kuu merkissäsi on todennäköisesti vahvistanut tunnettasi jonkin seikan, aatteen tai ihmisen suhteen, ja sen perusteella on helpompi tehdä päätöksiä. Luottamuksen tunne ylipäätään on näinä viikkoina vahva ja itsetuntosi vahvistuu myös päivä päivältä aiheessa, jossa on opittavaa. Yksinäisten kannattaa katsella ympärilleen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Alitajuisia tuntemuksia tai henkistä valmistautumista johonkin on varmaankin yhä esillä, parin viime päivän tapaan. Onhan niin, että joskus on aika kaivella sisäisiä voimavaroja itsestään vaikkapa rauhoittumisen, meditaation tai mukanaan vievän kirjan avulla. Jos olet avoin, voit löytää mielenkiintoisen ihmisen lähialueelta!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sosiaaliset suhteet ja monenväliset keskustelut antavat paljon näinä päivinä, sillä sosiaaliset sektorisi ovat melkeinpä ylikorostuneet. Se voi merkitä myös lukuisia älynväläyksiä, oivaltavaa huumoria tai taitavia keskustelun- tai puheenavauksia. Opintoihin panostaminen kannattaa, sillä tuloksia tulee helpommin.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Sinulla voi olla nyt monenlaisia haluja ja tarpeita, jotka saattavat tulla spontaanisti tai ajattelematta esiin. Ainakin Jupiter-planeetan asema merkkiisi nähden viittaa jonkinlaiseen pidäkkeettömyyteen. Mukana voi olla, puolin ja toisin, tarve olla oikeassa tai osoittaa paremmuutensa. Ruoka voi maistua erityisen herkulliselta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Saat nauttia olostasi tunneplaneettojen paisteessa, joten tietyillä elämänalueilla voit kokea erityisen lämpimiä tunteita tai saada hyvää palautetta. Muistelu voi viedä sinut toiseen paikkaan tai sitten matkustat muutenkin paikkakuntasi ulkopuolelle. Jo useita kuukausia vaikuttanut Mars pitää pohtimassa asian parannusta.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jonkin talousasian suhteen saattaa olla merkittävä hetki tai päätepiste, ja suunta riippuu aikaisemmista toimistasi. Helpotus on mahdollinen. Näet ehkä puutteen raha-asiassa tai elämäsi turvaamisessa aivan erityisellä tarkkanäköisyydellä. Pinnan alla kuplii tunteita, olisiko kyse salaisesta rakkaudesta?

Kalat (19.2.-19.3.)

Suhteissa muiden kanssa on todennäköisesti paljon tapahtumia, ilmaisua tai hälinää ja hulinaa. Ehkä tarpeita ilmaistaan melkoisen vaativasti, voimakkaasti tai liioitellusti. Voi olla, että innostut näinä päivinä tähtäämään korkealle tai kuvittelemaan erilaisia upeita kehityspolkuja seuraavalle vuodelle!

X