Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 16.7.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Hurjaa, millaista latausta saamme tähän viikonloppuun Auringon tehdessä oppositiota Plutolle. Kaikessa tekemisessä ja ennen kaikkea luovassa tekemisessä on nyt ydinlataus mukana. Pidä huolta, että nautit tekemisestäsi. Muuten posahtaa helposti väärässä paikassa.

Oinas

Energiasi on nyt rajattu tiukasti omien henkilökohtaisten päämääriesi toteuttamiseen eikä mikään muu suostu toimimaan ilman vastoinkäymisiä. Jos yrität täyttää muiden odotuksia tai toiveita, niin luvassa on pahoja vastoinkäymisiä. Keskity siis omien juttujesi toteuttamiseen tiukkaakin tiukemmin.

Härkä

Elät vahvassa energiakentässä ja tunnet itsessäsi vaikuttavan ehdottomuuden. Luota voimaasi ja suuntaa se jonkun oman ideasi toteuttamiseen, sillä tässä päivässä on äärimmäisen tehokas lataus, johon sinulla on eräänlainen etuoikeus. Uudistat tätä maailmaa oman elämäsi kautta ja rohkeus palkitaan.

Kaksonen

Hyvin ehdottomalta tuntuva voima ohjaa tänään elämääsi ja sinun tulisi vain luottaa kaikkeen mitä tapahtuu vaatimatta itseltäsi yhtään enempää. Luota luonnon rytmiin ja anna kaiken tapahtua omalla painollaan, niin pääset yllättävällä tavalla eteenpäin suunnitelmissasi.

Rapu

Käytössäsi on tänään valtava energialataus, joka sinun tulee pystyä kohdistamaan kannaltasi vaikeaksi heittäytyneen tilanteen korjaamiseen. Eniten mieltäsi vaivaava asia on sillä hetkellä tärkeämpää kuin mikään muu ja vain siihen keskittymällä pystyt välttämään pahimmat seuraukset.

Leijona

Et tahdo saada mitään asiaa onnistumaan ennen kuin uskallat selvittää jonkun jo pidempään mieltäsi painaneen asian. Älä anna alitajuisen pelon estää sinua, sillä kysymyksessä ei tosiaan ole vähäpätöinen asia, vaikka mielesi yrittääkin niin väittää. Pelissä on sinun elämäsi ja sen mielekkyys.

Neitsyt

Sinulla on tänään käytössäsi voimaa ja valtaa omien päämääriesi toteuttamiseen. Ensin on kuitenkin tiedettävä mitä konkreettisesti haluat juuri nyt ja sen toteamisen ei kai pitäisi olla ihan ylivoimaista. Kohdista sitten kaikki energiasi ja aikasi tähän tiedostamaasi tarkoitukseen ja voitto on sinun.

Vaaka

Et pysty tänään kohdistamaan energiaasi mihinkään todellisen päämääräsi vastaiseen toimintaan ilman pahoiksi yltyviä ristiriitoja. Älä siis yritä tänään täyttää kenenkään muun odotuksia tai vaatimuksia elleivät ne ole täysin yhteneväisiä omien tuntemuksiesi kanssa.

Skorpioni

Olet energisesti äärimmäisen latautunut viemään jotain omaa projektiasi eteenpäin ja siihen kannattaakin panostaa kaikki mitä rahkeista löytyy. Tällaisena päivänä sinusta huokuu sellainen itsevarmuus ja aito innostus ettei kukaan pysty asettumaan ratkaisevalla tavalla tiellesi poikittain.

Jousimies

Ahdistavat tuntemukset saavat jopa vakavia mittasuhteita ellet ole valmis muuttamaan toimintatapaasi heti ensimmäisten oireiden ilmaantuessa. Alitajuinen pelko hallitsee tätä päivää, mutta pelon tietoinen kohtaaminen kannattaa, sillä ulkoisia olosuhteita ei pysty muuttamaan kukaan muu kuin sinä.

Kauris

Sinulla on tänään voimakas sisäinen paine saada joku oma asiasi oikeille raiteille eikä nyt ole varaa miettiä muiden tilannetta tai olosuhteita. Etkä oikeastaan pystykään siihen. Joku voima sisälläsi pakottaa sinut toimimaan ja reagoimaan omien oikeuksiesi puolesta eikä sinulle jää muita vaihtoehtoja.

Vesimies

Tänään ei kannata yrittää saada yhtään mitään väkisin tehtyä, sillä elämälläsi on nyt ankara kosminen aikataulu, jota sinun on pakko kunnioittaa. Sisimmässäsi tiedät täysin selvästi mitä haluat tänään tehdä, eikä ahdistus hellitä ennen kuin olet tarttunut härkää sarvista.

Kalat

Voimakas jännite seuraa tämän päivän touhujasi ja voit saada uskomattoman paljon aikaan, jos rohkenet keskittyä vain siihen mikä nyt kiinnostaa. Olet positiivisella tavalla yhteydessä suurempaan kosmiseen sykliin, joka tukee kaikkea sellaista mistä olet henkilökohtaisesti tänään kiinnostunut.

X