päivähoroskooppi kalat
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 16.9.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Arjessasi voi olla nyt parin päivän ajan jotain sekavaa tai muutoin vain luovaa toimintaa, jonka lonkerot ulottuvat laajalle. Musiikin kuuntelu sopisi nyt erityisen hyvin siivouksen tai ruuanlaiton oheen. Arki voi luoda myös hyvää pohjaa suhteen romanttisen puolen kohentamiselle, sillä tehtävät hoituvat yhdessä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Nyt on todellakin suotuisa jakso sille, että lähdet tuulettumaan viihteen tai kulttuurikokemuksen pariin. On todennäköistä, että sellainen elämys odottaakin ja jättää vielä pitkään säilyviä muistoja. Eksoottinen tai kevyt kokkaus tarjoaa puolestaan monille härille unohtumattoman ruokailuelämyksen.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Planeetoissa oleva viimeaikainen puhdikkuus ei ole kadonnut mihinkään. Lisäpuhtia on sen sijaan tarjolla, sillä kuu on omassa merkissäsi parin päivän ajan. Intensiivisiä tilanteita ja kohtaamisia on tiedossa, ja äkkilähtöjäkin voi tulla muutamaan otteeseen. Suhteessa esiintyy voimakkaita tunteita!

Rapu (21.6.-22.7.)

Alitajuntasi on pari päivää työstämässä asioita, joihin et ole saanut kunnon vastausta tai jotka ovat piinanneet sinua pitkään. Kuuntele nyt sisäistä ääntäsi olemalla omissa oloissasi, ja löydä vaikka kirjallisuutta vahvistamaan sitä. Sopimukseen tai paperiasiaan liittyvä seikka on yhä ajankohtainen ja etenee hitaasti.

Leijona (23.7.-22.8.)

Ajatuksissasi on nyt liitelevää voimaa, joten päästä ne irti äläkä välitä siitä, mitä muut ajattelevat! Voit löytää yllättäviä ratkaisuja moneen, kuten vaikka maata vaivaavaan energiahaasteeseen, ja haluat päästä sanomaan sanottavasi. Rakkauselämä kulkee rationaalisilla raiteilla, mutta voit ihastua jonkun ääneen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Sinulla on nyt lujaa tahtoa mennä eteenpäin pyrkimyksissäsi, olivat ne sitten ammatillisia, sosiaalisiin piireihin tai harrastuksiin liittyviä. Voi olla, ettet säästä muitakaan tästä tiedosta, vaan teet asiat hyvin selväksi. Kytevä riitakin voi leimahtaa näin tunnepitoisessa ilmapiirissä. Rakkaus voi ilmetä shoppailussa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Kuu ja Mars ilmaelementtiä edustavassa kaksosten merkissä tuo sinulle lisäpotkua siihen, miten näet mahdollisuutesi laajalla perspektiivillä tai maailmalla. Voit olla mukana laatimassa suunnitelmia tavallista ylemmällä tasolla tai tapaat arvostettuja tai lahjakkaita ihmisiä. Pidät myös asioita omana tietonasi!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Muut ovat voineet pitää sinua poissaolevana jo useita viikkoja, eikä sinusta saa vieläkään kunnolla selvää. Nyt parin päivän ajan saat jopa lisää ammennettavaa salaperäisessä maailmassasi, ja todennäköisesti saat möyriä kiinnostuksenkohteesi parissa aika rauhassa. Mielikuvitusta tai musiikkia kumpuaa verkostosta!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Toisten suunnalta voi tulla erityisen paljon odotuksia ja vaatimuksia, mutta ylipäätään olet itsekin kiinni muissa ja paljon puhetta tai nopearytmistä liikkumista on luvassa. Hermojesi kestokykyä todennäköisesti testataan jossain vaiheessa tänään tai huomenna. Suhteessa on odotuksia puolin ja toisin!

Kauris (21.12.-19.1.)

Voi olla, että sinun on käärittävä hihojasi ylös toden teolla tai kuvaannollisesti, jotta saat kaiken tarpeellisen tehtyä. Hikipisaroitakin voi ilmetä kaiken ohessa. Olosi voi olla ristiriitainen, sillä sinulla on myös suuri tarve nähdä maailmaa tai päästä osallistumaan arvokkaaseen tilaisuuteen. Ehkä kaipaat korkeakulttuuria?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla näyttäisi olevan ihanat pari päivää, jolloin saat taas kunnolla esiin merkkiisi liittyvän leikkisyyden tai pelaamisen. Toki arjessa pelaaminen ei niin hyvin onnistu, ellei kyse ole kekseliäisyydestä ammentamisesta ja siten työyhteisöön vaikuttamisesta positiivisella tavalla.

Kalat (19.2.-19.3.)

Haasteelliset planeetat pitävät sinut ainakin liikkeessä, ja näihin päiviin voi kertyä paljon puuhastelua kotioloissa, epäkiitollistenkin askareiden parissa. On mahdollista, että nopeaa valmistelua on tehtävä aikataulujen takia. Vältä uppoutumista harhaiseen ideaan, joka tuodaan eteesi!

X