Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 17.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Parhaimmillaan näiden päivien aikana voi puhua inspiraatiosta kohdallasi. Sitä nimittäin näyttäisi työntyvän ovista ja ikkunoista ja se voi vallata myös unesi. Pahimmillaan voimakas Neptunus-planeetan vaikutus voi johtaa vääristymään, vaikkapa omien mahdollisuuksien kohdalla. Silti, unelmakin voi toteutua!

Härkä (20.4.-20.5.)

Yhteisö voi olla kertakaikkisen suuressa roolissa ja yhteenkuuluvuuden tunteella tai yhteisellä ihanteella voi olla tavallista enemmän merkitystä. Ehkä haluat omaksua enemmän tulevaisuuteen kuin menneisyyteen liittyviä aiheita tai olla mukana maailman parantamisessa. Venus tuo lämpöä merkissäsi!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ammatin tai uran suhteen voi olla jonkin verran epätietoisuutta tai ainakin selkeitä suuntaviivoja voi olla vaikea löytää. Toiveet, haaveet ja velvollisuudet saattavat myös hämmentää soppaa. Joillakin kaksosilla on ehkä kyse unelman toteuttamisesta, mutta sopii kysyä sen realistisuudesta. Pienimuotoinen kiintymys on parasta!

Rapu (21.6.-22.7.)

Elämässäsi saattaa olla sellainen vaihe, jolloin kaipaat henkisesti tai kulttuurisesti kohottavia kokemuksia enemmän kuin normaalisti. Arkisten puuhien tai rutiininomaisen työn kannalta se voi olla huonompi juttu, joten jos sellaista teet, hanki ainakin työn ulkopuolella ylevä harrastus! Matkustaminen antaa paljon.

Leijona (23.7.-22.8.)

Onko sinulla, läheisillä tai työpaikallasi erikoisia vaiheita talouden hoitamisessa? Onko kenties kyseessä tavallista laajempien tai väljempien suunnitelmien laatiminen tai epävarmuuden ottaminen osaksi suunnitelmia? Varovaisuus kuitenkin kannattaa pitää mielessä, kun nettihuijareitakin on olemassa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Yhteinen tekeminen toisten kanssa on voinut saada uusia muotoja viime viikkoina ja yhteistoiminta saattaa yhä tiivistyä. Suuret suunnitelmat saattavat olla osa kaikkea, mutta realismi ja turvallisuus kannattaa pitää mielessä. Juuri nyt on hyvä katsoa yksityiskohtia tai pelkästään rehkiä. Venus tuo tuulia kauempaa!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Olisikohan sinulla näinä aikoina houkutus antaumuksellisempaan työhön tai työhön, jossa käytetään luovuutta ja jossa näytetään tunteita? Vai onko kyse uusista tuulista ja vapautumisesta ylipäätään arjen rakenteellisuuden ja sääntöjen suhteen? Parin päivän ajan on tarjolla mukavaa vapaa-aikaa!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Luova virta on kohdallasi aktiivista näinä viikkoina ja se on saattanut näkyä jo aivan konkreettisesti siinä, miten kohtelet muita ja itseäsi. Olemuksessa on ehkä uutta selittämätöntä vetovoimaa ja se voi puolestaan näkyä ihmisten hakeutumisessa läheisyyteesi. Olisiko veteen liittyvä harrastus sopiva tällä hetkellä?

Jousimies (22.11.-20.12.)

Aurinko, Merkurius ja Neptunus ovat taivaalla poikkeuksellisessa yhtymässä kohottamassa haaveita kaikkien merkkien kohdalla. Ameebamaisuutta riittää myös sinun toiveidesi kohdalla, samoin ehkä epävarmuutta tai konkretian puutetta. Liittyvätkö monet aiheet perhepiiriin ja sen asetelmiin?

Kauris (21.12.-19.1.)

Itseilmaisusi voi saada uusia muotoja ja joillakin kauriilla saattaa ilmetä enemmän kiinnostusta kuviin, kuvankäsittelyyn tai viestimiseen kuvien ja mielikuvien välityksellä. Olisiko kameran käyttöä tai värikkäämpää ilmaisua hyvä oppia lisää? Tunne-elämään löytyy helpommin harmoniaa viime viikkoihin verrattuna.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Materiaaliset tarpeet ja niiden tyydyttäminen painavat yhä vaa’assa, mutta ehkä näet materian ympärilläsi eri tavalla kuin ennen. Rentoja, tunnelmallisia tai henkisiä sävyjä voi tulla kuvaan enemmän. Kehon tarpeet voivat sopia yhteen sopivien materiaalien, voiteiden tai vaikkapa hieronnan kanssa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tämänhetkinen kosminen ilmapiiri on kertakaikkisen poikkeuksellinen, sillä planeetat pitävät yllä unenomaista ilmapiiriä ja suoranaista henkistä heräämistä ja laajempaa yhteenkuuluvuuden tunnetta. Tähtipölyäkin on tiedossa monille merkkisi edustajille. Rajattomuus, vesi, juomat ja nesteet voivat olla keskeisessä roolissa.

X