Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 17.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Ilmassa pitäisi olla enemmän kepeyttä kuun siirryttyä vesimieheen pariksi päiväksi. Vakavatkin asiat näyttävät positiiviset puolensa tai niihin suhtautuminen muuttuu. Viestintä ja puhuminen ovat pääroolissa monessa tilanteessa, ja sinultakin tämä puoli näyttäisi hoituvan hyvin. Naapureiden välit paranevat.

Härkä (20.4.-20.5.)

Päämäärätietoisuus on teemana parin päivän ajan jossain tietyssä aihepiirissä, joten ajatuksia täytyy koota ja tehdä suunnitelmia asioiden toteuttamiseksi. Luovuus voi auttaa, vaikka suunnitelmiin voi silti tulla muutoksia tai odottamattomia käänteitä. Venus pitää sinut yhä kiinni estetiikassa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Olisi ihme, jos et juuri nyt kaipaa virikkeitä, uusia ihmisiä tai matkailua, sillä monet planeettakuviot puskevat sinua irti rutiineista ja paikallaan pysymisestä. Jotain odottamatonta voi ilmetä toiselta paikkakunnalta tai matkasuunnitelmiin nähden, mutta se vain parantaa odotustasi. Joku läheinen voi olla kaukana.

Rapu (21.6.-22.7.)

Jokunen seikka voi tuntua epäselvältä, sillä solmukohtia on useita ja osa asioista on pimennossa tai vasta valmistelun alla. Yllättävä talousseikka voi pulpahtaa esiin, aivan kuin mustana hevosena tai nopealla aikataululla käsiteltävänä. Sinulla on paljon ideoita raha-asioiden suhteen, kuuntele niitä!

Leijona (23.7.-22.8.)

Ajatusmaailmasi on saanut uutta laajuutta viime päivinä ja käsität monia aiheita nyt uudelta kantilta, ilman sinulle tyypillisiä rajoituksia. Hyväksyt myös paremmin erilaisuutta, jota voi tulla näinä päivinä muutenkin enemmän vastaan kohtaamiesi ihmisten taholta. Joku tapaaminen hätkähdyttää.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Huomaatko, että olet ajautunut liiaksi joihinkin rutiineihin ja elämäsi luovat aspektit kärsivät sen seurauksena? Joka tapauksessa rutiinien rikkomisesta voi tulla tavalla tai toisella parin päivän teema. Ehkä asenteesi johonkin terveysasiaan muuttuu, ja olet auki uudelle. Muista tämä tilaisuus ja päästä irti!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Planeetat sen kun vahvistavat pyrkimystäsi lähteä kauas ja kokea uutta. Tähtäät myös ylöspäin asemassasi tai arvostuksessa ja toimit sen eteen vielä monta päivää. Tämänhetkiset ponnistukset toisten kanssa tai heidän vanavedessään ovat huomattavia. Törmäät helpommin määrätietoisiin ihmisiin!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Kodin tai perheen tarpeet voivat työntää päätään esiin varsin erikoisella tavalla, tai sitten suunnitelmat eivät toteudukaan juuri ennustetulla tavalla. Ehkä elämä lähiseudulla on juuri nyt täynnä yllätyksiä ja innovaatioita. Vaikuttaa siltä, että olet jollain tavalla sivustakatsoja ja tarkkailet muiden touhuja.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Yhteydenpidossa voi olla sähköisyyttä tai yhteyttä otetaan monesti erikoisten kanavien välityksellä. Tarpeesi kokea yhteenkuuluvuutta kommunikaation välityksellä voi olla muutenkin tavallista voimakkaampaa. Pidä silti huolta, ettet ajaudu suorapuheisuudellasi ristiriitaan, jolla olisi pitkäaikaiset seuraukset.

Kauris (21.12.-19.1.)

Pidä huolta joustavuudestasi käytännön askareiden suhteen, sillä niissä on odotettavissa muutoksia, jotka eivät ole välttämättä ennakoitavissa. Äläkä pyri etenemään liian nopeasti tavoitteissasi, sillä joku voi laittaa kapuloita rattaisiisi. Parasta antia voi tuoda vaikuttava taide-elämys!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Koet olevasi aallonharjalla monessa mielessä, sillä useimmat planeetat vaikuttavat merkkiisi pehmeästi. Jopa ne vesimiehet, joiden elämä on ollut suurten muutosten alla, kokevat nyt helppoutta asioiden sujuvassa edistämisessä ja yhteisymmärryksen rakentamisessa. Kehitä luovuuttasi!

Kalat (19.2.-19.3.)

Koet olevasi jossain taustapiru tai etäältä tarkkailija. Ehkä kiinnostut tutkimaan ihmisen taustoja tai juoruamaan muiden mukana salassa pidetyistä asioista. Yhteydenpito on aika ajoin haastavaa näinä aikoina ja huomaat pidempiaikaisen kaunan, jota ei peitellä enää. Joku läheinen tulee läheisemmäksi!

X