Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 18.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Olet ehkä saanut paljon aikaan arjen asioissa näinä päivinä, ja voit jatkaa samassa tahdissa tänään. Arki voi myös herättää muistoja, esimerkiksi siivouksen yhteydessä, ja haaveilu ottaakin oman aikansa. Sinulla on vahvasti aktivoitunut sektori, joka vetää katselemaan ja ihastelemaan maailmaa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Eteesi on saattanut tulla aivan uudenlaista tarvetta tarkastella talouttasi. Työympyröissä voi ilmetä myös enemmän taloudellisia kysymyksiä, laskelmia tai keskusteluja. Merkkisi perusominaisuuksiin talouden tarkastelu sopii hyvin, sillä se on kaipaamasi turvan perusta. Pidä kuitenkin shoppailuvietti nyt kurissa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kodin asioiden suhteen voi ilmassa olla jotain, mikä on hiukan epäselvää tai aiheuttaa hämmennyksen tunteita. Voihan kyseessä tietenkin olla myös sekamelskaa kodin tavaroiden tai järjestyksen suhteen. Sinua aktivoidaan johonkin tavallista voimakkaammin lähiviikkoina, ja rakkauden tunne elpyy!

Rapu (21.6.-22.7.)

Sinusta näyttäisi irtoavan työtehoja todella voimakkaasti näinä aikoina. Voi olla, että ryhdyt johonkin uuteen kurinalaiseen toimintaan joko työssä tai vapaa-ajalla. Kaikenlainen itsesi kehittäminen olisi hedelmällistä. Lähipiirin kanssa voi olla hetkiä, jolloin vaalitaan hiljaisuutta!

Leijona (23.7.-22.8.)

Neptunus-planeetan haaveet ja illuusiot voivat liittyä nyt siihen, miten näet materiaaliset tarpeesi. Mieti siis kaksi kertaa, onko jokin ostos todella tarpeen, sillä se voi myös edustaa hetken huumaa. Haluatko jatkaa uudistumistasi maailmaa syleilevällä linjallasi? Se ainakin istuu sinulle nyt planetaarisesti.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jos olit laiminlyönyt perhesuhteita ja suhteita muun lähipiirin kanssa, voivat nämä seikat ryöpsähtää vauhdilla eteesi. Voisiko olla niin, että kotisi kunnostus tai siivous olisi agendalla enemmänkin nyt ja lähiviikkoina? Se, mikä on lähellä tai tulee kaukaa menneisyydestä kiinnostaa tunnetasolla!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Nyt näyttäisivät olevan alkamassa oppimisen viikot, jolloin motivaatio ja uuden tiedon omaksuminen ovat parhaimmillaan. Katsasta itsellesi sopivat koulutukset tai vapaa-ajan kurssit! Väsymystä voi olla liikkeellä, eikä sen syytä ole helppo paikantaa. Kannattaa lepäillä tai meditoida.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeettavaikutukset nivovat sinua jollain tavalla materiaalisiin seikkoihin, jotka voivat lisätä kouriintuntuvasti tarvetta tehdä hankintoja. Lompakkosi aukeaa tavallista herkemmin kauniiden tai eksoottisten tavaroiden edessä, joten kannattaa miettiä kaksi kertaa ennen ostopäätöstä. Tue suhdetta aistinautinnolla!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Saatat miettiä jotain päämäärää, johon liittyy utuisuutta, haaveilua tai epäselvyyttä. Epäselvyyden verho väistyy kuitenkin pian. Lähiviikot ovat toimintatarmoa täynnä, ja saat todennäköisesti vauhtiin monia hankkeita. Venus on merkissäsi useamman viikon, joten olet altis näkemään kauneutta ja kokemaan rakkautta!

Kauris (21.12.-19.1.)

Saattaa olla, että edeltävät viikot ovat olleet niin täynnä vilskettä, että mielessäsi alkavat pyöriä rentouden houkutukset. Joka tapauksessa kannattaa kuunnella kehoa ja mieltä, ja levätä sen mukaan. Nyt voisi olla ajankohtaista lähteä vaikkapa rantalomalle hyvän kirjan kanssa. Suhdekin elpyy hiljaisuudessa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Juuri nyt Neptunus-planeetta on sidoksissa resurssien ja rahatalouden sektoriisi, joten kannattaa välttää turhia riskejä tällä saralla. Neptunus voi nimittäin ylikorostaa toiveita realiteettien sijaan. Voit panostaa täysillä ryhmätoimintaan, sillä sen rooli näyttäisi paisuvan merkittäväksi lähiviikkojen aikana!

Kalat (19.2.-19.3.)

Planeetat osuvat voimakkaasti merkkiisi parin viikon ajan, joten ne patistavat toimimaan ja saamaan asioita aikaiseksi! Mahdollinen aiempi lepsuilu jonkin päämäärän suhteen voi olla yhtäkkiä ohi, ja näet tavoitteen selvästi ja haluat mennä sitä kohti. Nyt saattaa olla tiedossa erikoinen kohtaaminen, joka ei tunnu todelta!

X