Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 18.9.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Kun viikon alussa iski pintaan jäätäviä ideoita ja jopa uhkarohkeita avauksia, jatkuu meno viikonlopun aikana huomattavasti selkeämmissä tunnelmissa Auringon tehdessä kolmiota Saturnukselle. Nyt voi asioiden antaa vain loksahdella kaikessa rauhassa paikoilleen.

Oinas

Olo saattaa tuntua hiukan huteralta ja jännittyneeltä, mutta se on pelkästään hyvä asia. Tämän jakson aikana olisi pystyttävä ottamaan joku tärkeä askel eteenpäin sellaisessa asiassa, jonka sisimmässäsi tunnet ratkaisevaksi oman tulevaisuutesi kannalta. Pelko kuuluu asiaan ja se on nyt voitettava.

Härkä

Saat palikat paikalleen melkein ajatuksen voimalla, ja siksi kannattaa keskittyä sellaiseen tulevaisuuttasi rakentavaan projektiin, joka myös tekohetkellä antaa sinulle eniten. Varo miettimästä lopputulosta. Keskity nauttimaan itse toiminnasta. Sisäinen voimasi ohjaa sinua ihan varmasti oikeaan suuntaan.

Kaksonen

Elämä on näihin aikoihin hiukan jähmeää, eivätkä läheskään kaikki asiat suju ensi yrittämällä niin kuin pitäisi. Väsyneenä teet uskomattomia virheitä, kuten tulet lähipäivinä huomaamaan. Ole tietoinen töppäyksistäsi ja ota ne vastaan tervetulleina viesteinä väärin valitusta suunnasta tai hetkestä.

Rapu

Järki luistaa ja energia virtaa oikeaan suuntaan. Mieti, mitä asioita haluat juuri nyt viedä eteenpäin, sillä myötätuuli vaikuttaa enemmän kuin lupaavalta kaikkia sellaisia asioita ja ideoita kohtaan, jotka saavat sinut tärisemään innostuksesta. Anna luovuuden voiman ohjata elämääsi oikeaan suuntaan.

Leijona

Saturnus rauhoittaa tahtia ja aiheuttaa ajoittaista väsymystä. Kunnioita tänään kehoasi ja pyri tekemään vain se, mikä sujuu vaivattomasti. Tietoisuus omien voimavarojesi rajallisuudesta on todellista viisautta ja opettaa sinua valitsemaan pakollisen tekemisen sijasta tärkeän eli oikean tekemisen.

Neitsyt

Juuri näihin aikoihin on ehdottomasti hyvä hetki aloittaa konkreettisesti jonkun itsellesi arvokkaan suunnitelman toteuttaminen, sillä homma pysyy nyt hansakassa paremmin kuin pitkiin aikoihin. Sopimukset ja muut kirjalliset projektit onnistuvat paremmin kuin aikoihin ja lanttu leikkaa.

Vaaka

Tietyt hankalassa vaiheessa olleet asiat kiristävät tänään pinnaa tavallista enemmän. Silti tämä on yksi parhaista hetkistä hoitaa keskeneräiset asiat kuntoon. Helppoa niiden hoitaminen ei silti varmaan ole, mutta ajan laatu suosii rehellistä lähestymistapaa ja palkitsee ne, jotka uskaltavat pistää itsensä likoon.

Skorpioni

Sinulla pysyvät nyt hengen työkalut hyvin hyppysissä, ja siksi onkin syytä keskittyä toteuttamaan jotakin itsellesi tärkeää ideaa tai suunnitelmaa ensisijaisella prioriteetilla. Luovuutesi otetaan vastaan lähes innostuksen vallassa kaikkialla, missä pystyt itse käyttäytymään avoimesti ja omaa ajatustasi kunnioittaen.

Jousimies

Voimat saattavat olla tänään vähän kateissa ja niitä ei ole syytä rasittaa äärimmilleen. Hoida se minkä hyvin jaksat ja jätä loput huomiseen. Saturnus ei anna sinulle mahdollisuutta suunnata energiaasi ikäviltä tuntuviin asioihin ilman armotonta väsymystä. Voitat paljon, jos maltat löysätä ajoissa.

Kauris

Tunne siitä, että pystyt melkein mihin tahansa, pitää tänään paikkansa ja siksi kannattaakin keskittyä omasta mielestäsi tärkeimpiin ja ennen kaikkea sinua eniten innostaviin asioihin. Sinussa on alkukantaista luovaa voimaa, joka kannattaa suunnata oikeaan kohteeseen. Muiden asiat voi jättää tuonnemmaksi.

Vesimies

Sinua ei saa tänään pakolla liikahtamaan senttiäkään paikaltasi, sillä haluat keskittyä tarkkaakin tarkemmin omiin asioihisi ja hyvä niin. Jos elämässäsi on liian voimakkaita ulkoisia pakkoja, niin nyt sellaiset tuntuvat erittäin ahdistavilta ja luotaan työntäviltä. Ethän anna pakottaa itseäsi mihinkään.

Kalat

Sinussa on tänään positiivista jännitettä sellainen määrä, että sillä hoitaa helposti kuntoon jonkun sinulle tärkeän, mutta keskeneräiseksi jääneen asian. Itsestään sekään ei tietysti tapahdu ja rutiineista on pystyttävä irrottautumaan lähes kapinallisen rohkeudella. Sen jälkeen sinua ei pitele mikään.

X