Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 19.8.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Mvphotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Näyttäisi siltä, että iltaa kohden alat piristyä joko sisäisesti tai johtuen siitä, että uuttaa ohjelmaa tulee tai ihmisiä ottaa yhteyttä. Mars pitää sinua vielä aloillaan ennen varsinaista piristysruisketta, jonka pitäisi alkaa tuntua huomenna. Laita loputkin tavarat oikeisiin paikkoihin, sillä pian siihen ei ole aikaa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Näin päivinä sinulla on mitä parhaat mahdollisuudet esittää asiasi värikkäästi, jopa niin, että sinussa nähdään poikkeuksellista karismaa. Luovaan ilmaisuun kannattaa myös kiinnittää huomiota, joten mieti, olisiko joku kättentyö tai laulaminen sinun juttusi! Venuksen myötä rakkautta voi löytyä lähiympäristöstä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Nyt vaikuttaa siltä, että olet siirtymävaiheessa ainakin kaksi kuukautta kestävään jaksoon, jolloin sinulla on valtavasti energiaa ja liikkumavapautta. Ehkä olet kuitenkin vielä tänään lähtökuopissa ja huomenna starttaat. Olet ihanan ihmisen kanssa tekemisissä tai olet itse hänelle mukavampi tai avuliaampi!

Rapu (21.6.-22.7.)

Viime aikoina olet ollut mukana laajempien ympyröiden pyörityksessä tai pakosta nähnyt laajemman perspektiivin monille asioille. Se ei kuitenkaan ole ominta itseäsi, ja siksi on hyvä, että on tulossa jakso, jolloin saat taas keskittyä pienimuotoisempiin harrastuksiin. Shoppailu tulee usein mieleen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Arvokkuuden tunteen ylläpitäminen on ollut sinulle erityisen tärkeää viime kuukausina, ja monet leijonat ovat halunneet kiitosta sankaruudesta tai uskaliaasta toiminnasta. Tähän alkaa tulla sävyn muutos, ja jatkossa menet enemmän ryhmän mukana, jopa matkalle. Venus on suotuisa ja antaa tunnetta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Pidempi leppoisa jakso alkaa olla päätöksessään ja antaa tilaa pari kuukautta kestävälle jaksolle, jolloin energiatasosi on huipussaan tai haluat saavuttaa tavallista enemmän työssäsi. Tulevat pari päivää voivat kannustaa erityiseen aktiivisuuteen ja se näkyy myös liikunnassa. Uusi kunto-ohjelma on tarpeen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

On todennäköistä, että pidempään vaivannut raha-asia tulee hiljalleen päätökseen tai sitten se hoituu jo rutiininomaisesti eikä jatkossa juurikaan vaivaa sinua. Ehkä jokin muukin asian kaivelu loppuu ja pääset taas pinnallisempaan tai seikkailevaan moodiin. Näinä päivinä kannattaa tavata ystäviä!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Useimmat skorpionit ovat kokeneet paljon viime aikoina, sillä monet planeetat ovat osuneet merkkiisi haasteellisesti. Tekemisesi voivat olla nyt toisella tasolla verrattuna muutaman kuukauden päähän aiemmin. Yhteinen yrittäminen voi poikia jatkossa jotain muuta. Suhteeseen pääsee tasovaatimus!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Työnteossa voi olla ylimääräistä sumplimista, viilaamista tai tavoitteiden muuttamista toisenlaisiksi. Tai sitten ilmassa on erikoisia odotuksia ja outoja ajoituksia. Tulevat päivät ovat luonteeltaan vilkkaampia ja eloisampia kuin viime päivät ja painopiste on kahdenkeskisissä keskusteluissa. Romantiikkaa on lupa odottaa!

Kauris (21.12.-19.1.)

Parhaimmillaan olet saanut näytettyä paranneltua olemustasi tai upeita taitojasi viime aikoina, ja olet ollut keskittyneempi vapaa-aikaan, harrastuksiin ja huvituksiin. Ääni kellossa kuitenkin muuttuu, ja huomaat viimeistään huomenna töiden kutsun ja vaaditun nopeuden. Joku voi sytyttää sinut salaisesti!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vaihtelevat energiat ovat saattaneet uuvuttaa sinua viime viikkoina ja saada muutenkin sinut ymmärtämään elämäsi perustavanlaatuisia kysymyksiä. Haastavimmat vaiheet alkavat olla takanapäin ja olet ehkä jollain tapaa uudestisyntynyt! Kohtaamiset kohottavat mieltäsi ja haluat itsekin enemmän!

Kalat (19.2.-19.3.)

Kommunikaation tarve voi yllättää sinut, ja luonteellesi tyypillinen puheliaisuus pääsee esiin täydellä teholla viimeistään huomenna. Perheen piirissä voi ilmetä yhtäkkisiä hoidettavia asioita ja menet pää kolmantena jalkana. Muista, että suhteessa on myös tärkeää se, miten asiat hoidetaan arjessa!

X