Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 20.3.

20.3.2020 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Viikonloppua hallitsee Marsin yhtymä Jupiterille. Siksi on syytä löytää mahdollisimman kivaa, innostavaa ja mukaansa tempaavaa tekemistä. Se johdattelee johonkin suurempaan ehkä hyvinkin pian.

Oinas

Mahdollisuuksia ja suuria suunnitelmia vilisee pilvin pimein mielessäsi, mutta konkreettiset toimenpiteet ovat tiukkaakin tiukemmassa. Timantit odottavat sinua hankalan taipaleen takana, mutta ne ovat vaivan arvoisia. Uskalla päästää irti raskaaksi käyneistä tavoitteista ja heittäydy nauttimaan tästä päivästä.

Härkä

Sinua voisi melkein onnitella jo etukäteen sinua lähipäivinä kohtaavasta menestyksestä, ellei olisi tiedossa, että myös onnekkaana aikana tarvitaan itsenäisiä ja varmoja päätöksiä oman suunnan toteuttamiseksi. Menestys loistaa kirkkaana ja houkuttelevana tähtenä edessäsi, mutta vain sinä näet sen.

Kaksonen

Uskallusta kysytään todella paljon, jotta saisit pakotettua itsesi liikkeelle eräässä sinua aivan hirmuisesti kiinnostavassa asiassa. Alitajuinen menettämisen pelko saa sinut kuitenkin epäröimään ja pahimmassa tapauksessa menettämään tämän loistavan mahdollisuuden. Voit toki kuulua myös harvoihin voittajiin.

Rapu

Marsin ja Jupiterin oppositio pakottaa sinut näkemään menestyksesi tiellä olevat esteet. Tunnet tällaisia esteitä kohtaan niin suurta tyytymättömyyttä, ettet tahdo pysyä nahoissasi. Jos uskallat vapauttaa itsesi tyytymättömyyttä herättävistä asioista, odottaa parempi elämä välittömässä läheisyydessä.

Leijona

Ahdistava olotila iskee kimppuusi sellaisessa tilanteessa, jossa varmasti tiedät parhaan mahdollisen suunnan elämällesi, mutta et jostain syystä uskalla lähteä seuraamaan innostuksesi viitoittamaa tietä. Usko tällaiseen olotilaan ja repäise itsesi liikkeelle, jos suinkin pystyt.

Neitsyt

Menestystä ollaan kantamassa elämääsi ovista ja ikkunoista, sikäli kun suostut luukkuja availemaan. Yksikään innostus ei ole nyt aiheeton, sillä vain innostuksen voima saa sinut lopulta luottamaan siihen yltäkylläisyyteen, joka ilon ja mielekkään tekemisen kautta on pyrkimässä elämääsi.

Vaaka

Vääntöä ja voimaa sinusta löytyy vaikka millä mitalla Marsin ja Jupiterin tehdessä dynaamista neliötä merkkiisi, mutta jokainen väkisin tehty liike saa sinut tuntemaan olosi kehnommaksi ja kehnommaksi. Väärä motiivi johtaa näinä päivinä tuhoisiin seurauksiin, joten sellaista touhua ei kannata harrastaa.

Skorpioni

Taivaan merkit haluavat sanoa, että kaikki mistä nautit, on lähipäivien aikana mahdollista ja kaikki mitä siihen tarvitset, on välittömässä läheisyydessäsi. Tarvitset vain sopivan annoksen uskallusta toteuttaaksesi omat innostuksen sävyttämät ideasi, jotta menestys pääsisi tunkeutumaan elämääsi.

Jousimies

Tämä aika on täynnä hyviä mahdollisuuksia, joista sinun on uskallettava valita eniten itseäsi kiinnostava. Välittömästi valinnan jälkeen on sitten ryhdyttävä tuumasta toimeen, sillä vain onnistunut startti antaa mahdollisuudet todelliseen menestykseen.

Kauris

Nyt ei saa antaa minkään estää sinua ryntäämästä oman innostuksesi perässä vaikka maailman ääriin, sillä niin suurten mahdollisuuksien edessä olet Marsin tehdessä yhtymää Jupiteriin merkissäsi. Menestys seuraa sinua ja muita merkkisi edustajia vain siinä tapauksessa, että osaatte pitää ehdottomasti puolenne.

Vesimies

Et ehkä saa kovin henkilökohtaista otetta tähän menestystä lupailevaan aikaan, mutta silti mahdollisuuksiin on uskallettava tarttua ehdottoman lujalla otteella. Jokainen näinä päivinä liikkeelle laitettu aloitus on päällystetty menestystä lupaavalla energialla silloin, kun olet siitä aidosti innostunut.

Kalat

Mars ja Jupiter tekevät yhdessä sekstiiliä merkkiisi ja siksi olet yksi monesta menestyksensä avaimet löytävästä onnellisesta. Suurin osa valitettavasti hukkaa avaimensa ensi metreillä ja vain harvat pääsevät kunnolla liikkeelle. Älä sinä hukkaa otettasi siihen, mistä nyt olet eniten kiinnostunut. Se on sinun avaimesi.

Lue myös

Suosittelemme