Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 20.7.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Jos tänään huomaat jonkin asian ärsyttävän ja nostavan adrenaliinitasoa tavallista korkeammalle, juuri siinä on se paras hetki muuttaa asioita paremmalle tolalle. Se tapahtuu tekemällä itse asioita eri tavalla kuin tähän asti.

Oinas

Mieltäsi painaa jokin asia, joka pitäisi ehdottomasti saada hoidettua pikimmiten. Tänään ei kuitenkaan ole oikea aika hoitaa mitään väkisin, joten viisainta on antaa asian olla ja keskittyä johonkin mukavampaan juttuun.

Härkä

Olet melkoisen sotaisalla tuulella eikä kenenkään kannata tulla haastamaan riitaa kanssasi, ellei halua maistaa häviön katkeraa kalkkia. Koeta säilyttää malttisi ja rauhallisuutesi, jolloin voitto maistuu vielä paljon makeammalta.

Kaksoset

Voit tuntea olosi hyvinkin energiseksi ja innostua kasaamaan liikaa hommia tälle päivälle. Intoilu kostautuu välittömästi pieninä pettymyksinä ja epäonnistumisina, jolloin kannattaa nopeasti hiljentää vauhtia.

Rapu

Kaikki, minkä tänään teet hyvällä fiiliksellä, tulee tuottamaan lähes välittömän palkinnon tavalla tai toisella, mutta ilman fiilistä ei kannata lähteä hosumaan yhtään mitään.

Leijona

Tällaisena päivänä asioilla on taipumus mutkistua tai mennä muuten oikein kunnolla pieleen. Älä siis yritä väkisin saada asioita rullaamaan. Oikeat asiat etenevät aina paremmin omalla painollaan kuin tuuppaamalla.

Neitsyt

Saatat hiukan ihmetellä, miksi niin monet ovat sinua kohtaan kalseita ja tylyjä, mutta älähän välitä. Päivä vain sattuu olemaan monille mollivoittoinen, ja jollakin tavalla sitä täytyy ilmaista.

Vaaka

Elä tänään omaa elämääsi omaan tahtiisi, äläkä lähde mukaan siihen hermostuneeseen ilmapiiriin, jota jotkut tuntuvat innolla lietsovan. Sinulla ei pitäisi olla kiirettä minnekään.

Skorpioni

Nyt kannattaa edetä hillitysti, sillä suksi saattaa muutaman kerran tökätä aika ilkeästi ennen kuin päivä on päätöksessään. Maltti on valttia, vaikka ilmiö onkin väliaikainen eikä aiheuta sen suurempaa murhetta.

Jousimies

Huomaat varmaan, että jollain lähelläsi olevalla ihmisellä päivä ei suju lainkaan hyvin. Asiaan puuttuminen vain pahentaa tilannetta, joten koeta malttaa mielesi ja pitää näppisi erossa hänen elämästään.

Kauris

Joku yrittää ehkä purkaa sinuun kehnoa oloaan päivän kuluessa, mutta koeta säilyttää rauhallisuutesi. Hänen kehnolla olollaan ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi, ja riittää, kun sinä tiedät sen.

Vesimies

Pinnasi on päässyt päivän mittaan lyhenemään etkä jaksa tänään kuunnella itseesi kohdistuvaa arvostelua. Tietoisena tästä olotilasta voit ohittaa arvostelijat olan kohautuksella, mikä iloksesi saa heidät harmistumaan vielä enemmän.

Kalat

Huomaat varmaan jännittyneen ilmapiirin ympärilläsi. Saatat tuntea olevasi ainoa selväjärkinen kilometrien säteellä. Anna siis muiden hermoilla ja hoida rauhassa omia asioitasi.

Lue myös:

Astro.fi

Annan kuukausihoroskooppi heinäkuu 2018

X