Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 22.10.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Väkivallan aallot ja mannerlaatat ovat nyt liikekannalla ihan globaalisti ja kannattaa olla senkin suhteen hiukan varuillaan. Tärkeintä on kuitenkin ohjata oma energiasi johonkin itsellesi todella tärkeään ja arvokkaaseen tekemiseen. Silloin ei tarvitse hermostua kenellekään toiselle.

Oinas

Jos elämäsi on joltain kohdin väärillä raiteilla, niin nyt sitä ei voi olla huomaamatta. Älä silti käy muiden kimppuun. Voit itse muuttaa lähes kaiken mitä mieleesi juolahtaa. Sinulla on käytössäsi niin valtava energialataus, ettei mikään pysty estämään sinua siirtämästä elämääsi uusille raiteille.

Härkä

Jos joku idea alkaa nyt tuntua aivan mielettömän hyvältä, niin nouse tukevasti seisomaan jarrulle, sillä totuus ei ehkä ole kaunista katsella. Tällaisena aikana ihmiset ovat valmiita sepittämään vaikka kuinka huikeita juttuja, saadakseen jonkun tuekseen. Mitä nopeampaa päätöstä vaaditaan sitä suurempi bluffi.

Kaksonen

Vaikka asiat tuntuvat tänään tavallista hankalammilta, niin sinun ei tarvitse olla huolissasi. Selviät ongelmista paljon muita helpommin ja saatat jopa intoutua auttamaan niitä, joilta meinaa kapula hukkua ihan kokonaan. Pidä silti varasi, ettet joudu kahden kiistakumppanin väliselle tulilinjalle. Siinä käy huonosti.

Rapu

Saat ehkä puristaa lujasti nyrkkejäsi yhteen että malttaisit pitää ne irti totisesta toiminnasta. Olet erittäin aggressiivisella päällä kaikissa sellaisissa tilanteissa, joissa et saa enää itse päättää omasta elämästäsi ja sen aikataulusta. Taivuta vihan energia hyötykäyttöön ja vapauta sen avulla itsesi turhista vastuista.

Leijona

Ihmisten on näinä päivinä tavallista vaikeampaa tulla toimeen keskenään, mutta sinä tunnut pärjäävän pahempienkin pukareiden seurassa. Saat kyllä valella öljyä laineille useampaan otteeseen ennen kuin nämä energiat rauhoittuvat jos rauhoittuvat. Se ei todennäköisesti ole juuri lainkaan sinun vallassasi.

Neitsyt

Monenlaista valtataistelua käydään kaikkialla ympärilläsi, mutta sinun ei missään nimessä kannata osallistua näihin riitoihin millään tavalla. Katsele vain kaikessa rauhassa ympärillesi ja anna muiden selvittää omat asiansa. Voit vain vaikeuttaa ongelmaa, joten pidä suusi tiukasti kiinni.

Vaaka

Tikkuista ja takkuista energiaa on ilmassa enemmän kuin laki sallii. Tiedosta että olet hankalalla tuulella ja ilmoita se ajoissa ystävillesi. Näinä päivinä sinun on pystyttävä tekemään täysin itsenäisiä ja ehkä hyvin vaikeita päätöksiä asioissa, jotka saavat sinut voimaan pahoin ja valvomaan yösi.

Skorpioni

Vaikka tunnistat sähköisen jännitteen ympärilläsi, pystyt yllättävällä tavalla säilyttämään tarkkailijan asemasi. Parempi onkin pysyä sivussa jopa kaikkein lähimpien ihmisten kahinoista, sillä ruuti on näinä päivinä kuivaa ja räjähdyksiä sattuu helposti. Joudut maalitauluksi, ellet pidä varaasi.

Jousimies

Nämä päivät eivät ole kenellekään helppoja. Sinä pystyt kuitenkin toimimaan parhaiten kriittisissä tilanteissa. Auta aina kun apua pyydetään, mutta varo ottamasta liian innokkaasti kantaa kenenkään puolesta. Puolueettomuuden säilyttäminen palkitaan lopulta molemmilta puolilta.

Kauris

Pinnasi on sitä kireämmällä mitä vähemmän tunnet mielekkyyttä nykyistä elämääsi kohtaan. Tappelun sijasta voisit miettiä mitä haluat juuri tällä hetkellä muuttaa nykyisessä elämässäsi. Sinussa on valtavasti energiaa vain siksi, että saisit itsesi kannalta hankalat asiat lopultakin pois elämästäsi.

Vesimies

Ihmiset ovat tavallista enemmän hermona ympärilläsi, mutta älä anna sen vaikuttaa omiin tekemisiisi. Sinulla ei pitäisi olla suurempaa hätää. Mars on kolmiossa merkkiisi ja luultavasti pääset jollain tavalla hyötymään muiden keskinäisistä nahinoista. Ota tarjoukset empimättä vastaan.

Kalat

Saatat tuntea olosi tavallista ahdistuneemmaksi hermostuneiden ihmisten seurassa. Älä anna muiden pilata mielessäsi olleita suunnitelmia, sillä juuri näiden päivien aikana sinulla on elämäsi tilaisuus pistää kauan hukassa olleet palikat lopullisesti paikoilleen. Ahdistus ajaa sinua näihin muutoksiin.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X