Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 22.12.

Teksti: Anna.fi Kuvat: Karine Daisay/Figarophoto/Bulls Press

Merkurius on pysähtymässä ja saattaa aiheuttaa perääntymistä lopetellessaan tuplamäärän pieniä häiriöitä ja väärinkäsityksiä. Jouluun valmistautumisessa on syytä varautua joustamiseen kaikissa tilanteissa kuusen etsinnästä Joulupukin odotteluun. Porojenkin on nyt vaikea pysyä aikataulussa.

Oinas

Tämä on hyvä päivä kaikille aivotoimintaa vaativille tehtäville. Etenkin aamupäivällä olet hyvin terävällä ja oivaltavalla tuulella. Jos mieleesi siis juolahtaa joku loistava idea niin ei muuta kuin toteuttamaan tukka putkella.

Härkä

Jos tänään heräät väärällä jalalla, niin se vain kuuluu päivän energiaan eikä sitä kannata sen enempää murehtia, sillä iltaan mennessä saavutat jälleen tasapainosi ja kaikki näyttää paljon paremmalta.

Kaksoset

Sanasta miestä ja sarvista härkää on päivän tunnuslauseesi. Et pelkää mitään etkä ketään vaan pystyt sanomaan epäröimättä oman mielipiteesi. Vaikka tällainen käyttäytyminen herättää pientä närää niin lopputulos on varmasti positiivinen.

Rapu

Jos tänään ajatus sotkeentuu ajoittain oikein kunnolla, niin kysymyksessä on selvä ristiriita sisimpien tunteittesi ja muille antamasi vaikutelman välillä. Joudut siis hiukan määrittelemään suuntaasi ennen kuin ajatus jälleen kirkastuu.

Leijona

Joku puuttuu tekemisiisi ikävältä tuntuvalla tavalla, mutta voit kääntää tilanteen voitoksesi kysymällä vilpittömästi mitä hän tekisi sinun asemassasi. Siihen hän nimittäin ei pysty asettumaan.

Neitsyt

Joku hyvin hankala väärinkäsitys saattaa sotkea tämän päivän lukujärjestyksen, mutta älä anna moisen pikku seikan sotkea koko elämääsi. Muuta suosiolla lukujärjestystä paremmin olosuhteita vastaavaksi.

Vaaka

Hoida ihmeessä jokainen mieltäsi askarruttava asia kuntoon heti kun sellainen juolahtaa mieleesi. Osaat nyt esittää asiasi niin vastustamattomalla tavalla että viesti menee varmasti perille.

Skorpioni

Ota tämä päivä ihan rauhallisesti, sillä tunteesi ja ajatuksesi sekoittuvat helposti keskenään, etkä tahdo saada sanottavaasi perille ymmärrettävässä muodossa. Ellet pysty olemaan hiljaa niin puhu edes rauhallisesti.

Jousimies

Tänään on ilmassa yllätyksen makua, sillä joku haluaa palkita sinut rehellisistä ja yhteistä päämääräänne tukeneista ajatuksistasi ja sanoistasi. Ota kiitollisuus vastaan epäröimättä ja turvallisin mielin.

Kauris

Elämäsi paletti saattaa mennä hetkellisesti sekaisin tunteiden ja ajatusten seikkaillessa ihan omilla suunnillaan. Osaathan nauraa itsellesi myös yhdessä muiden kanssa.

Vesimies

Tunnemaailmasi on hyvässä tasapainossa mielesi kanssa, ja seurasi on tänään tavallista kysytympää. Anna siis jutun luistaa ja aja epäröimättä omaa etuasi asiassa kuin asiassa. Kukaan muu ei sitä tee.

Kalat

Huomaat muilla olevan hauskaa keskenään, mutta et tahdo saada heidän ideastaan kiinni. Tahattomia sammakoita luiskahtaa helposti huuliltasi, joten koeta pysytellä ulkopuolella.

Lue myös:

Teksti: Seppo Tanhua
X